Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
LİTTLEANGEL dr dan güzel haberlerle gel inşallah
canım bugün başka bi doktor vardı ona anlattım.bana tedavinin ii gitmediğini söylediler.bn bilgi almak istiyorum dedim.baktı 14.5 mm olmuş yumurtam diğerleri 9mm falan.senin korktuğun gbi değil dedi.biraz ufak ama sorun olacak kadar değil dedi.güzel bi ohh çektim anlayacağın.
sen neler yapıosun?ne zaman başlayacaksın tedaviye?

grb4 ilk klomen kullanışımda günde 2 tane içtim, ama o yumurtamın çok büyümesine yol açmış. bu ay günde 1 taneye indirdi.bu seferde biraz yavaş büyüdü, ama sonuç aldık neyseki :)ben fakülteye gidiyorum remzi beye.

sevindim canım inşallah tedavin pozitif sonuçlanır
canım ben adetimi bekliyorum ayın 24 gibi olur sanırım ondan sonra başlıcam iğnelere hayırlısıyla inşallah....

bende bu ay 2.aşılamamı yaptırıcaktım malesef 21.günde iptal edildi..... ilk defa yumurtalarım direnç gösterdi gonal-f iğne kullanmama rağmen 2 haftadır 14mm üstüne çıkmadı.... aslında klomenle bile büyürdü yumoşlım:) ilk aşılamamdada gonal-f kullanmıştım ve sonrunsuz bi şekilde büyümüş ve işlemim yapılmıştı....
bu sefer kısmet değilmiş
umarım hepiniz hayırlı haberler verirsiniz..:Saruboceq:

üzülme canım her şer de bile bi hayır vardır umarım bi dahaki aya pozitif sonuçlanır tedavin

slm kıslar bugün itibariyle yumurtam 16mm olmuş.yarın yine gidicem sona doğru yaklaşıyorum.benim yaptırdığım yerde aşılama sonrası ilaç vermiyorlarmış.ama özelde yaptıranlara doktor progestan die bi ilaç vermiş.kk dan bazı arkadaşlarda crinone die bir jel kullanmışlar.ben kendim alıp kullansam bi zararı olur mu?özeldeki doktorlar olmazsa olmaz diolarmış o ilaç için...

sevindim canım inşallah tedavin pozitif sonuçlanır
canım ben adetimi bekliyorum ayın 24 gibi olur sanırım ondan sonra başlıcam iğnelere hayırlısıyla inşallah....
hakkında hayırlısı olsun canım.aldın mı ilaçlarını.hangi ilaçları kullanacaksın belli oldu mu?ya inş hepimizin ii haberlerini alırız arka arkaya:Saruboceq:

canım bence dr a danışmadan kullanma ne olur ne olmaz belki ters tepki yapar o ilaçları bende duydum genelde tüp bebekte veriyolar diye biliyorum progestanın çok yan etkisi varmış sersem gibi yapıyomuş haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…