Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkürler kızlar ama olumsuz. 0,49 değerim.

ne çabuk belli oldu yaa kafayı yiycem yaa bi tane olumlu istiyorum kızlar bi taneeee..

canım hakkımızda hayırlısı olsun bak ben ikincinin iğnelerine başladım dün akşam... yeniden umutlanıyorum sende umutlancan inş.

Bugün 13.günü canım sabah kan verdim sonucu mail attılar.
Doktoru arayacağım birazdan gelmeme gerek var mı diye.
Yani hasta olunca geleyimmi diyeceğim.
bilmiyorum ma artık inanki umudum yok hemen tekrar yapsammı yapmasam mı kafam çok karışık ne düşüneceğimi bilemiyorum .

Teşekkürler kızlar ama olumsuz. 0,49 değerim.

bende negatifi aldığımda kararsızdım ama adet olduğum an yeniden doktora gitmek için sabırsızlandım.. sende öyle olursun... umut var hep var....

bende negatifi aldığımda kararsızdım ama adet olduğum an yeniden doktora gitmek için sabırsızlandım.. sende öyle olursun... umut var hep var....

Adette olmadım sanırım iğnlerden dolayı. Boşuna yedim o kadar iğneyide:))))
Aynen canım birazan düzelirim :)

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Birdahaki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite---birdahaki sefere inşallah

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

Arkadaşlar doktoru aradım.
İğneyi kes hasta olacaksın zaten.
Bu ay ara verelim dedi. Hemen yapılmasına ben karşıyım. Bünyenin kaldırması zor oluyor psikolojik olarakda dedi.
Zaten ilaç etkisi hemen geçmiyor bu ay doğal yollarla devam edin sonrasında tekrar duruma göre ne yapacağımızı konuşuruz dedi.

HAhahahah koptuuuummm benim kafa gitti bugün
Bugün test günü olan çoktu yahu inş güzel haber alırız...

haha bende şüphe ettim :) acaba ayın 18i değilmi diye bi kaç yerden kontrol ettim baktım 18i :))) allahim lütfen güzel haberler istiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…