Arkadaşlar doktoru aradım.
İğneyi kes hasta olacaksın zaten.
Bu ay ara verelim dedi. Hemen yapılmasına ben karşıyım. Bünyenin kaldırması zor oluyor psikolojik olarakda dedi.
Zaten ilaç etkisi hemen geçmiyor bu ay doğal yollarla devam edin sonrasında tekrar duruma göre ne yapacağımızı konuşuruz dedi.
benimkide bir ay ara dedi yasin gec ilaclarin etkiside devam eder dedi reglin 16.gunu progestan basla dedi sadece regl olursam.bu ay sogan kuru yapmayi dusunuyorum
benimkide bir ay ara dedi yasin gec ilaclarin etkiside devam eder dedi reglin 16.gunu progestan basla dedi sadece regl olursam.bu ay sogan kuru yapmayi dusunuyorum
bende bal tarçın çörek otu yemeye başladım bu sabahtan itibaren ama ben ara vermedim zuzular... yola devam :) hicrancım sen tekrarlamadınmı testi ? olumsuzmu kabul ediyoruz...
canim igne kullaniyorsan kur yapma yumoslarin fazla buyurse kist olur aşılaman ertelenis mazallah birde kistler icin dkp kullanmak xorunda kalırsın
Evet canım progesteron içeren ilaçları kesince adet olunuyormuş...Hayırlısı olsun canım belki kendi kendine olur bu ay ki inş olurArkadaşlar doktoru aradım.
İğneyi kes hasta olacaksın zaten.
Bu ay ara verelim dedi. Hemen yapılmasına ben karşıyım. Bünyenin kaldırması zor oluyor psikolojik olarakda dedi.
Zaten ilaç etkisi hemen geçmiyor bu ay doğal yollarla devam edin sonrasında tekrar duruma göre ne yapacağımızı konuşuruz dedi.
BencedeeeSlmmmmmmmmmmmmmmmmm ins bugun bi kisiden bile olsa gusel haber alalimmmm
Hahaha koptum hala gülüyorum kendi kendimeeehaha bende şüphe ettim :) acaba ayın 18i değilmi diye bi kaç yerden kontrol ettim baktım 18i :))) allahim lütfen güzel haberler istiyorum yaaa
yasim 23 canim sogan rahmi gebelige hazirliyo kistleri eritiyor hele pko ya bire bir.kurlerin.içinde en faydalisi arastir istersen
yasim 23 canim sogan rahmi gebelige hazirliyo kistleri eritiyor hele pko ya bire bir.kurlerin.içinde en faydalisi arastir istersen
Incir kuru prolaktini yukseltiyor bu hamileligi engelio
Bal tarcin corekotu kist yapio ayarini kacirdin mi
bal tarçın çörek otu neden canım ?
arastir canim tadi kotu ama o kadar iğne ilactan iyidir
canim iki gun daha bekleyim gelmezse yaptircam ama idencim hemen.negatif yapmis listede
canım geçmişe bakamadım sonucunu aldınmı
arastir canim tadi kotu ama o kadar iğne ilactan iyidir
burnunu tika ic ictikten sonra ağzına bi naneli sekler at agzindan.nefes al bu kadar isteeee
canim iki gun daha bekleyim gelmezse yaptircam ama idencim hemen.negatif yapmis listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?