Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım doktoru ndaha iyi bilir tabi... ara verdim diye bizi bırakma ama :)

benimkide bir ay ara dedi yasin gec ilaclarin etkiside devam eder dedi reglin 16.gunu progestan basla dedi sadece regl olursam.bu ay sogan kuru yapmayi dusunuyorum

bende bal tarçın çörek otu yemeye başladım bu sabahtan itibaren ama ben ara vermedim zuzular... yola devam :) hicrancım sen tekrarlamadınmı testi ? olumsuzmu kabul ediyoruz...

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Birdahaki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite---birdahaki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko----birdahaki sefere inşallah

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

canim igne kullaniyorsan kur yapma yumoslarin fazla buyurse kist olur aşılaman ertelenis mazallah birde kistler icin dkp kullanmak xorunda kalırsın

Ben kan testi yaptirmadim persembeyi beklicem gelmezse kan.vercem ben.idrarda baktim o pek guvenilir degil

Evet canım progesteron içeren ilaçları kesince adet olunuyormuş...Hayırlısı olsun canım belki kendi kendine olur bu ay ki inş olur)
Slmmmmmmmmmmmmmmmmm ins bugun bi kisiden bile olsa gusel haber alalimmmm
Bencedeee)Eee seninde günün bugün kan versene??idrar testini ciddiye almadın umarım haydi kalk kan verrrr belki hamişsin yahu???
haha bende şüphe ettim :) acaba ayın 18i değilmi diye bi kaç yerden kontrol ettim baktım 18i :))) allahim lütfen güzel haberler istiyorum yaaa
Hahaha koptum hala gülüyorum kendi kendimeee)))

yasim 23 canim sogan rahmi gebelige hazirliyo kistleri eritiyor hele pko ya bire bir.kurlerin.içinde en faydalisi arastir istersen

Incir kuru prolaktini yukseltiyor bu hamileligi engelio

Bal tarcin corekotu kist yapio ayarini kacirdin mi

hımm o zaman şu soğan kürünü araştırayım o en mantıklısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…