Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bal tarçın çörek otu neden canım ?

kür yumurtaları büyütsün diye.. hicrancım azcık yerim 5 gün :))

daha ben test yaptirmadim ki neden olmunsuz yazdin ku

İdencim sonat 86 da negatifti canım(
Yahu bir pozitifi bulamadık ya(

canim iki gun daha bekleyim gelmezse yaptircam ama idencim hemen.negatif yapmis listede

ÖZÜRDİLERRRİMMM BEN KAN VERDİM SANDIYDIMMM ((( ÖZÜR ÖZÜR ÖZÜR..... İnşallah allah tersini yazmak nasip eder.. daha çok utanırım yerin dibine girerim :))

inşallah bidahaki sefere

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Birdahaki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite---birdahaki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----birdahaki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko----Olacak inşallahh :))

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

kızlar ya sag kasıgım agrıyo 15mm yumurta daha çatlamaz dimi aşılamaya kadar dayansa bari :)

kontrolüm yarım aslında dün 15mm bide 12.5 mm var iki tane yumurta sag tarafta doktorum yarın gel dedi

Haydi hayırlı olsun canım yarına aşılama için hazırlıklı ol diyorum sana)Benimde 1 gün önce ağrıyordu ertesi gün gittiğimde çatlamış haydi hemen dedi)

Yaaaa evett benimde son 5 )Allah güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin inş...

allahım hadi inşallah :)

kontrolüm yarım aslında dün 15mm bide 12.5 mm var iki tane yumurta sag tarafta doktorum yarın gel dedi

yarınsa meraklanma canım en fazla aa çatlamış der yapar aşılamanı :))) birisine çok tanıdık gelcek bu olay

yok bebisim özür dilemene gerek yok kiyamam yaaaaa

Canim sadece kuru incir ye o zaman gunde bir iki tane

Bir ark yumurtalati 25mm olmustu ertelendi asilamasi buda yetmedi bu yumoslar catlayamadigi icin kiste donustu

çatlatma iğnesidemi çatlatmadı.. kuzum bi 20 mm olsun istiyorum ya o yumurtaların

Haydi hayırlı olsun canım yarına aşılama için hazırlıklı ol diyorum sana)Benimde 1 gün önce ağrıyordu ertesi gün gittiğimde çatlamış haydi hemen dedi)

yarınsa meraklanma canım en fazla aa çatlamış der yapar aşılamanı :))) birisine çok tanıdık gelcek bu olay

kızlar çatlamadan aşılama yapılmıyomu ben öyle biliyorum yanlışmı biliyorum acaba

Aminnn )

banada çook tanıdık geldi adamı işten apar topar hastaneye çağırdım hahaha çok komikti ya))Eğer olursa bu ay diycemkii evladım biz seni öğle arasında yaptık hahahahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…