bal tarçın çörek otu neden canım ?
canim igne kullaniyorsan kur yapma yumoslarin fazla buyurse kist olur aşılaman ertelenis mazallah birde kistler icin dkp kullanmak xorunda kalırsın
Ben kan testi yaptirmadim persembeyi beklicem gelmezse kan.vercem ben.idrarda baktim o pek guvenilir degil
Evet canım progesteron içeren ilaçları kesince adet olunuyormuş...Hayırlısı olsun canım belki kendi kendine olur bu ay ki inş olur)
Bencedeee)Eee seninde günün bugün kan versene??idrar testini ciddiye almadın umarım haydi kalk kan verrrr belki hamişsin yahu???
Hahaha koptum hala gülüyorum kendi kendimeee)))
daha ben test yaptirmadim ki neden olmunsuz yazdin ku
İdencim sonat 86 da negatifti canım(
Yahu bir pozitifi bulamadık ya(
canim iki gun daha bekleyim gelmezse yaptircam ama idencim hemen.negatif yapmis listede
inşallah bidahaki sefere
canim benimde cok az umudum.var adet agrilarim var bu gun yarin olursam gerek kalmicak olmazsam.koşa kosa gidicem.cnm
canim benimde cok az umudum.var adet agrilarim var bu gun yarin olursam gerek kalmicak olmazsam.koşa kosa gidicem.cnm
inşallah bidahaki sefere
kızlar ya sag kasıgım agrıyo 15mm yumurta daha çatlamaz dimi aşılamaya kadar dayansa bari :)
burnunu tika ic ictikten sonra ağzına bi naneli sekler at agzindan.nefes al bu kadar isteeee
Canım kontrolün nezaman???Ağıran taraftaki yumurtan mı 15 mm??
Son 6 gun... nasil gecicek yarabbim
kontrolüm yarım aslında dün 15mm bide 12.5 mm var iki tane yumurta sag tarafta doktorum yarın gel dedi
Yaaaa evett benimde son 5)Allah güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin inş...
kontrolüm yarım aslında dün 15mm bide 12.5 mm var iki tane yumurta sag tarafta doktorum yarın gel dedi
yok bebisim özür dilemene gerek yok
yok bebisim özür dilemene gerek yokkiyamam yaaaaa
Canim sadece kuru incir ye o zaman gunde bir iki tane
Bir ark yumurtalati 25mm olmustu ertelendi asilamasi buda yetmedi bu yumoslar catlayamadigi icin kiste donustu
Haydi hayırlı olsun canım yarına aşılama için hazırlıklı ol diyorum sana)Benimde 1 gün önce ağrıyordu ertesi gün gittiğimde çatlamış haydi hemen dedi )
allahım hadi inşallah :)
yarınsa meraklanma canım en fazla aa çatlamış der yapar aşılamanı :))) birisine çok tanıdık gelcek bu olay
kızlar çatlamadan aşılama yapılmıyomu ben öyle biliyorum yanlışmı biliyorum acaba
allahım hadi inşallah :)
Aminnn)
yarınsa meraklanma canım en fazla aa çatlamış der yapar aşılamanı :))) birisine çok tanıdık gelcek bu olay
banada çook tanıdık geldi adamı işten apar topar hastaneye çağırdım hahaha çok komikti ya ))Eğer olursa bu ay diycemkii evladım biz seni öğle arasında yaptık hahahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?