Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çatlamadan aşılama yapılmıyomu ben öyle biliyorum yanlışmı biliyorum acaba

Yok canım idencimde yazmış normalinde de çatlatma iğnesi verdiklerinde çatlayacağı saati hesaplayıp ona göre yapıyorlar önemli olan o 24 saatte spermleyumurtaanın denk gelmesi..

yok canım yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşar vücudunda o saatlerde spermin orda olması gerekiyo ...

banada çook tanıdık geldi adamı işten apar topar hastaneye çağırdım hahaha çok komikti ya))Eğer olursa bu ay diycemkii evladım biz seni öğle arasında yaptık hahahahhahaha

idencim bu işleri valla anlamadım biri diyo yok çatlamadan olur off bakak görek diyoruz artık...
sbl cim artık bende yarın çagırırım bizimkini apar topar hahah ne komik olur aslında biz cumartesi olsa diye ümit ediyoduk ama olsunda günü önmeli degil. bide biz kimseye söylemedik aşılamayı ümitlenmesinler diye :)))

en güzeli söylememek...söyleyince cıvkı çıkıyo ...

Sorma canım yaw)ne gündü ama hahahah)

büyük macera :)) hayırlısı olsun inş. güzel sonuç olur

Canım yaw çatlamadan olmasının bir mantığı yokki...Neysee..Ayy bizde hep haftasonuna denk gelsin rahat rahat gideriz dedik ama cuma günü bir gittim kontrole bekliyorum iğne verecek diye nerdeeee haydiiii deyi verdi hahaha)Bende kimseye söylemedim bir kuzenime söyledim zira eşim işe dönmek zorunda kalınca tek kalmak istemedim..

Yok canım idencimde yazmış normalinde de çatlatma iğnesi verdiklerinde çatlayacağı saati hesaplayıp ona göre yapıyorlar önemli olan o 24 saatte spermleyumurtaanın denk gelmesi..

cnm bazı yumurtalar kendısı catlar catlatma ıgnesıne gerek duymadan onun ıcın bazıları vurulmuyor

Kızlar bende mustafa eraslanı araştırıyorum
Annem dedi gündüz tv izledikelrinden dolayı herşeyde haberleri var:)
Bu adamı araştır dedi bakıyorum gerçekten miilet olumlu şeyler yazmışlar adamla ilgili

Haydi hayırlı olsun canım)aşılama kısmı kolay bekleme kısmı zor yaw))

bu akşam çatlatma iğnemi olup 20 Haziranda da aşılama gerçekleşecek, bendeki sorun pko idi.
2 yumurtam büyümüş, ikiz olur mu acaba :)
inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olsun kızlar

bu akşam çatlatma iğnemi olup 20 Haziranda da aşılama gerçekleşecek, bendeki sorun pko idi.
2 yumurtam büyümüş, ikiz olur mu acaba :)
inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olsun kızlar

canım iki yumurta iki şans demek .. ikizde olabilir tekde olabilir hiçde olmayabilir.. allah gönlüne göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…