kızlar çatlamadan aşılama yapılmıyomu ben öyle biliyorum yanlışmı biliyorum acaba
yok canım yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşar vücudunda o saatlerde spermin orda olması gerekiyo ...
banada çook tanıdık geldi adamı işten apar topar hastaneye çağırdım hahaha çok komikti ya ))Eğer olursa bu ay diycemkii evladım biz seni öğle arasında yaptık hahahahhahaha
idencim bu işleri valla anlamadım biri diyo yok çatlamadan olur off bakak görek diyoruz artık...
sbl cim artık bende yarın çagırırım bizimkini apar topar hahah ne komik olur aslında biz cumartesi olsa diye ümit ediyoduk ama olsunda günü önmeli degil. bide biz kimseye söylemedik aşılamayı ümitlenmesinler diye :)))
Sorma canım yaw)ne gündü ama hahahah )
idencim bu işleri valla anlamadım biri diyo yok çatlamadan olur off bakak görek diyoruz artık...
sbl cim artık bende yarın çagırırım bizimkini apar topar hahah ne komik olur aslında biz cumartesi olsa diye ümit ediyoduk ama olsunda günü önmeli degil. bide biz kimseye söylemedik aşılamayı ümitlenmesinler diye :)))
ayyyy olacak ins yazmis kuzum yaaa
Yok canım idencimde yazmış normalinde de çatlatma iğnesi verdiklerinde çatlayacağı saati hesaplayıp ona göre yapıyorlar önemli olan o 24 saatte spermleyumurtaanın denk gelmesi..
agrilarim var kuzum sol kasigim agrio adet olcam her an sanki wc ye korka korka gidiom:18:ayyyy olacak ins yazmis kuzum yaaa
bi sblden bide senden umutluyum
İnş canımmbi sblden bide senden umutluyum
cnm bazı yumurtalar kendısı catlar catlatma ıgnesıne gerek duymadan onun ıcın bazıları vurulmuyor
agrilarim var kuzum sol kasigim agrio adet olcam her an sanki wc ye korka korka gidiom:18:
Kızlar bende mustafa eraslanı araştırıyorum
Annem dedi gündüz tv izledikelrinden dolayı herşeyde haberleri var:)
Bu adamı araştır dedi bakıyorum gerçekten miilet olumlu şeyler yazmışlar adamla ilgili
canım olma yaa.. bebişin ağrısıdır inşallah..agrilarim var kuzum sol kasigim agrio adet olcam her an sanki wc ye korka korka gidiom:18:
Nerdeymiş canım yeri?
agrilarim var kuzum sol kasigim agrio adet olcam her an sanki wc ye korka korka gidiom:18:
Haydi hayırlı olsun canım)aşılama kısmı kolay bekleme kısmı zor yaw ))
bu akşam çatlatma iğnemi olup 20 Haziranda da aşılama gerçekleşecek, bendeki sorun pko idi.
2 yumurtam büyümüş, ikiz olur mu acaba :)
inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?