canım iki yumurta iki şans demek .. ikizde olabilir tekde olabilir hiçde olmayabilir.. allah gönlüne göre versin inşallah...
seninde regl yaklasinca agrin oldu mu kuzumagrilarim var kuzum sol kasigim agrio adet olcam her an sanki wc ye korka korka gidiom:18:
Bebis agrisidir cnm ins bende korkardim her tuvalete girdigimde
bu akşam çatlatma iğnemi olup 20 Haziranda da aşılama gerçekleşecek, bendeki sorun pko idi.
2 yumurtam büyümüş, ikiz olur mu acaba :)
inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olsun kızlar
selam herkese, bu ay 3-4 tane yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi vuruldum 13' ünde. 10 gündür kasıklarımda inanılmaz ağrı ve kramplar var özellikle geceleri ve karnımın altı taş gibi sert. bunlar çatlamayan yumurta belirtileri olabilirmi nolur bilen varsa yardımcı olsun(
kızlar ben bu mesajdan 1 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim(aşılamadan 20 gün sonra), belki faydası olur diye buldum
arkadşlar dün saat 11 buçukta çatlatma iğnemi oldum gece yarın öğlen 11 bucukta aşılamam var çok gerginim ya
arkadşlar dün saat 11 buçukta çatlatma iğnemi oldum gece yarın öğlen 11 bucukta aşılamam var çok gerginim ya
zuzu gerilme.. herşey çok güzel olcak gerilmene hiç gerek yok...
canım bu eski aşılamandan sonrası dimi.. bu aşılamadan haber varmı ne zaman yaptırmıştın sen? kusurabakma çok kalabalığız kalmıyo aklımda :)
Canım haydi hayırlı olsun...Hiiiç gerilme kolay bir işlem asıl gerginlik sonucu beklerken))
benimde öyle oluyo tatlım napalım kısmette varsa bir yumurta bir sperm le olur gerekli olan o zaten :))bu ikinci yine olmıcak die korkuyom hep bir yumurtam büyüyo yaa
bu benim tutan aşılamam sonrası bi daha yaptırmadım sizin yaşadıklarınızı yaşadığım için takip edebildiğim kadar merakla sizi takip ediyorum
bikes denedik ama tutmadı malesef çok mutsuzum ya of
benimde öyle oluyo tatlım napalım kısmette varsa bir yumurta bir sperm le olur gerekli olan o zaten :))
canım teşekkür ederim ben seni ikinci çocuk için aşılama yaptırdın sanıyodum... çok saol paylaşımın için... ama ben bu belirtileri yaşayamadan kırmızı kart gördüm..
ben hiç hamile kalmadım tam 2 senedir.. allahım hayırlısı ile nasip eder inşallah
benim yarın ya da perşembe 19-20 si dedi dr.Seker_mavide bugün yapacaktı öyle hatırlıyorumm)
Teşekkürler kızlar ama olumsuz. 0,49 değerim.
benimde öyle oluyo tatlım napalım kısmette varsa bir yumurta bir sperm le olur gerekli olan o zaten :))
canım teşekkür ederim ben seni ikinci çocuk için aşılama yaptırdın sanıyodum... çok saol paylaşımın için... ama ben bu belirtileri yaşayamadan kırmızı kart gördüm..
ben hiç hamile kalmadım tam 2 senedir.. allahım hayırlısı ile nasip eder inşallah
Olurmu öyle şey canım her ay yeni bir başlangıç önce kendin inanmalısın mutsuz ve kesin yargı ile olumsuzluğu çekme üstüne hem her tekrarda şansımız artıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?