Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam herkese, bu ay 3-4 tane yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi vuruldum 13' ünde. 10 gündür kasıklarımda inanılmaz ağrı ve kramplar var özellikle geceleri ve karnımın altı taş gibi sert. bunlar çatlamayan yumurta belirtileri olabilirmi nolur bilen varsa yardımcı olsun (

kızlar ben bu mesajdan 1 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim(aşılamadan 20 gün sonra), belki faydası olur diye buldum

arkadşlar dün saat 11 buçukta çatlatma iğnemi oldum gece yarın öğlen 11 bucukta aşılamam var çok gerginim ya

bu akşam çatlatma iğnemi olup 20 Haziranda da aşılama gerçekleşecek, bendeki sorun pko idi.
2 yumurtam büyümüş, ikiz olur mu acaba :)
inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olsun kızlar

Canım inş olsun da varsın ikiz olsun bir kız bir erkek birdaha uğraşmamış olursun)

canım bu eski aşılamandan sonrası dimi.. bu aşılamadan haber varmı ne zaman yaptırmıştın sen? kusurabakma çok kalabalığız kalmıyo aklımda :)

canım bu eski aşılamandan sonrası dimi.. bu aşılamadan haber varmı ne zaman yaptırmıştın sen? kusurabakma çok kalabalığız kalmıyo aklımda :)

bu benim tutan aşılamam sonrası bi daha yaptırmadım sizin yaşadıklarınızı yaşadığım için takip edebildiğim kadar merakla sizi takip ediyorum

bu ikinci yine olmıcak die korkuyom hep bir yumurtam büyüyo yaa
benimde öyle oluyo tatlım napalım kısmette varsa bir yumurta bir sperm le olur gerekli olan o zaten :))

bu benim tutan aşılamam sonrası bi daha yaptırmadım sizin yaşadıklarınızı yaşadığım için takip edebildiğim kadar merakla sizi takip ediyorum

canım teşekkür ederim ben seni ikinci çocuk için aşılama yaptırdın sanıyodum... çok saol paylaşımın için... ama ben bu belirtileri yaşayamadan kırmızı kart gördüm..

ben hiç hamile kalmadım tam 2 senedir.. allahım hayırlısı ile nasip eder inşallah

kalırsın merak etme, kalırsında uykusuzda kalırsın inşallah

daha fazla aratmasın kimseye allahım sağlıklı bebelerimiz olsun zaten etrafım sürekli doğuruyo

(( sanırım benim kırmızılar geliyor yarını bekleyemeyecek gibi...sabah progestanımı almayı unuttum. hemen gelir mi yaa.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…