Arkadan gelecek yumurtalar için önemli tabi canım hani başka bir yumurta olursa çatlayan orada sperm olması önemli benimki aşılamadan sonraki 2. Gün dedi...peki bişi sorcam aşılamadan sonra ilişki önemlimi
(( sanırım benim kırmızılar geliyor yarını bekleyemeyecek gibi...sabah progestanımı almayı unuttum. hemen gelir mi yaa.. (
kalırsın merak etme, kalırsında uykusuzda kalırsın inşallah
daha fazla aratmasın kimseye allahım sağlıklı bebelerimiz olsun zaten etrafım sürekli doğuruyo
kızlar bugün aşılamamın 7.günü çok kötü belim ağrıyor birde göğüslerim acıyor sizce normal mi
Normal canım
Ama kendini çok dinleme. Kendini rahat bırak olumsuz olma nedeni stres
Olumsuz olan arkadaşlarım ve ben tek nedeni stres.
O yüzden başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt.
Demesi yazması kolay belki ama bunu yapmamız gerekiyor.
valla canım uğraşacak bişey yok iş yerindeyim iş güçde yok akşama kadar otur dur sıkılıyorum aklım hep orda
Bende işteyim canım
İşin yoksa internete gir başka şeylerle ilgilen. Kafanı inanki takma olacağı varsa oluyor.
Yksa kocaman bir hayal kırıklığı yaşıyorsun.
Ben çok stresli bir yapıya sahibim.
Kendi kendime söz verdim ne kadarını tutabilirim bilmiyorum ama strese son
hayatımda beni strese sokan kim varsa muhatap olmayacağım
en iyisini yaparsın canım senin kaçıncı aşılaman
Ben 5 ay klomen kullandım.
Sonra iki ay gonal-f puregon çatlatma iğnesi
ve sonrası bir kerede aynı yöntemler ve aşılama sonuç olumsuz :)
ben 1 kere klomen kullandım bitince kontrole gittim ovitrelle çatlatma iğnesi verdi aşılama yapacağız dedi 1 hafta sonra aşılama yaptı
Arkadan gelecek yumurtalar için önemli tabi canım hani başka bir yumurta olursa çatlayan orada sperm olması önemli benimki aşılamadan sonraki 2. Gün dedi...
Canımmmm hemen alsana unuttuysann...
Evd malesef..( geliyorlar sanırım.. tahlile gerek kalmayacak (
İstanbuldamısın canım.
Yimek yaptımda geldimm)Sıra duş almaya geldi ama hastalanacak gibiyim azcuk oturayım dedim (
Güldüsüm canım benim jelin içinde kestikten sonra 3 gün içinde kanama diyor aynıdır herhalde....
Seker mavi'cim dur hemen
araştırdım ben hemen adet olunmuyormus 3-7 gün arası
geldi bile ama yaaa... bu gelenler nedenki o zaman. offf yaaa...((stress topuna döndük valla. bi ordan vuruyor bi burdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?