Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
peki bişi sorcam aşılamadan sonra ilişki önemlimi
Arkadan gelecek yumurtalar için önemli tabi canım hani başka bir yumurta olursa çatlayan orada sperm olması önemli benimki aşılamadan sonraki 2. Gün dedi...
(( sanırım benim kırmızılar geliyor yarını bekleyemeyecek gibi...sabah progestanımı almayı unuttum. hemen gelir mi yaa.. (

Canımmmm hemen alsana unuttuysann...

kalırsın merak etme, kalırsında uykusuzda kalırsın inşallah

eee kalayım inşallah uykusuzda azcık kalıyım ya geceleri uyusun bebişim mışıl mışıl :)) olmazmııı

daha fazla aratmasın kimseye allahım sağlıklı bebelerimiz olsun zaten etrafım sürekli doğuruyo

ayynenn benimde öyle sürekli bi hamile haberi biri doğuruyo diğeri hamile kalıyo kısır olmayan döngü :))

Son düzenleme:
kızlar bugün aşılamamın 7.günü çok kötü belim ağrıyor birde göğüslerim acıyor sizce normal mi

kızlar bugün aşılamamın 7.günü çok kötü belim ağrıyor birde göğüslerim acıyor sizce normal mi

Normal canım
Ama kendini çok dinleme. Kendini rahat bırak olumsuz olma nedeni stres
Olumsuz olan arkadaşlarım ve ben tek nedeni stres.
O yüzden başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt.
Demesi yazması kolay belki ama bunu yapmamız gerekiyor.

valla canım uğraşacak bişey yok iş yerindeyim iş güçde yok akşama kadar otur dur sıkılıyorum aklım hep orda

valla canım uğraşacak bişey yok iş yerindeyim iş güçde yok akşama kadar otur dur sıkılıyorum aklım hep orda

Bende işteyim canım
İşin yoksa internete gir başka şeylerle ilgilen. Kafanı inanki takma olacağı varsa oluyor.
Yksa kocaman bir hayal kırıklığı yaşıyorsun.
Ben çok stresli bir yapıya sahibim.
Kendi kendime söz verdim ne kadarını tutabilirim bilmiyorum ama strese son
hayatımda beni strese sokan kim varsa muhatap olmayacağım

en iyisini yaparsın canım senin kaçıncı aşılaman

Ben 5 ay klomen kullandım.
Sonra iki ay gonal-f puregon çatlatma iğnesi
ve sonrası bir kerede aynı yöntemler ve aşılama sonuç olumsuz :)

ben 1 kere klomen kullandım bitince kontrole gittim ovitrelle çatlatma iğnesi verdi aşılama yapacağız dedi 1 hafta sonra aşılama yaptı

Yimek yaptımda geldimm)Sıra duş almaya geldi ama hastalanacak gibiyim azcuk oturayım dedim(
Güldüsüm canım benim jelin içinde kestikten sonra 3 gün içinde kanama diyor aynıdır herhalde....

Evd malesef..( geliyorlar sanırım.. tahlile gerek kalmayacak (

Canımmm dur hemen kestiğin gün gelmiyorki...Kendini dinleme sakinnn..Gelirsede gelsin napalım pes etmek yok devam ama çok dinleme kendini benimki de gelecek gibi ama napayım gelirse yeniden başlarım tedaviye)

Yimek yaptımda geldimm)Sıra duş almaya geldi ama hastalanacak gibiyim azcuk oturayım dedim(
Güldüsüm canım benim jelin içinde kestikten sonra 3 gün içinde kanama diyor aynıdır herhalde....

SAol canım benim baktım bende 3-7 gün arası diyor:)
Bakalım bu ay stres yapmayıp deniycem
bu arada bir kaç arkadaşım adetin son günü beraber olduklarında hamile kaldıklarını söylüyorlar
Hatta nettede araştırdım evet var böyle bişey. Bilginiz olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…