Canımmm dur hemen kestiğin gün gelmiyorki...Kendini dinleme sakinnn..Gelirsede gelsin napalım pes etmek yok devam ama çok dinleme kendini benimki de gelecek gibi ama napayım gelirse yeniden başlarım tedaviye)
eve gidip orda üzüleyim bari burda daha da stres olmayım.. herese iyi akşamlr..
off ya bir tanemi güzel haber alınmaz ya.
Adetin son günü mü nasıl oluyor yahu sadece adetin son günü 1 kere ilişki ile mii??ee yumurta gelişmemiş oluyor allah allah bende araştırayım bakalım..SAol canım benim baktım bende 3-7 gün arası diyor:)
Bakalım bu ay stres yapmayıp deniycem
bu arada bir kaç arkadaşım adetin son günü beraber olduklarında hamile kaldıklarını söylüyorlar
Hatta nettede araştırdım evet var böyle bişey. Bilginiz olsun :)))
Canım her aşamada beraberiz olurmu öyle şey hem belki kesilir...Ayrıca üzüleceksende bugün üzül yarın yeni bir başlangıç unutma!Senin kaçıncı aşılamaydı canım?Bu ayda devam mı?eve gidip orda üzüleyim bari burda daha da stres olmayım.. herese iyi akşamlr..
hicran hamile mi iden? ben de bugun 3. asılama ıcın ıgnelere basladım tekrar İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir daha ki sefere inşallaahhh
Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah
asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah
Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah
guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite---bir daha ki sefere inşallah
Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah
Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko----Olacak inşallahh :))
toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran
frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite
keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz
esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz
İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah
hicran hamile mi iden? ben de bugun 3. asılama ıcın ıgnelere basladım tekrar
başka bi topikte gördüm haziranda aşılama yaptırmış tutmuş ona sevindim valla... arkadaş nasıl bir ay bir tane hamile yok
yok canım inşallah dedim...
senide sona atıyorum tekrar :)
hicran hamile mi iden? ben de bugun 3. asılama ıcın ıgnelere basladım tekrar
Bebis agrisidir cnm ins bende korkardim her tuvalete girdigimde
cnm sana bişey sorucam sana sen hamilesin gögsünden süt geliyomu ben adete 3 gün war bazı belirtilerim war ama emin deilim bunlardan biride gögsümden süt gelmesi prolaktin normal bakılmıştı bu neyin nesi anlamadım senin fikrin varmı yardımcı olabilirmisin.........
Adet oldunmu hemen.
oldum bir saat kadar önce(gelirken test aldım o da negatif...yarın paşa paşa dr. a malesef..
Yapma canım ya ölüm yok sonunda.
Yumurta var sperm var.
Olmayanları düşün birde.
Sıkma canını lütfen.
Hayırlısı bu demek. Allah3göstermesin hamile kalıp bebek sorunlu olsa hayırsız evlat olacaktı belki belki bu yüzden olmadı diyip kendimizi teselli etmemiz lazım zor biliyorum aynı duyguyu bugün bende yaşadım.
Haya bir şkilde devam ediyor üzülsekte. Dikkat et kendine canım
Adetin son günü mü nasıl oluyor yahu sadece adetin son günü 1 kere ilişki ile mii??ee yumurta gelişmemiş oluyor allah allah bende araştırayım bakalım..
Canım her aşamada beraberiz olurmu öyle şey hem belki kesilir...Ayrıca üzüleceksende bugün üzül yarın yeni bir başlangıç unutma!Senin kaçıncı aşılamaydı canım?Bu ayda devam mı?
14.gündü bugün.8 ilk aşılamamdı benim yarın yine dr. yollarına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?