Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eve gidip orda üzüleyim bari burda daha da stres olmayım.. herese iyi akşamlr..

Yapma canım ya ölüm yok sonunda.
Yumurta var sperm var.
Olmayanları düşün birde.
Sıkma canını lütfen.
Hayırlısı bu demek. Allah3göstermesin hamile kalıp bebek sorunlu olsa hayırsız evlat olacaktı belki belki bu yüzden olmadı diyip kendimizi teselli etmemiz lazım zor biliyorum aynı duyguyu bugün bende yaşadım.
Haya bir şkilde devam ediyor üzülsekte. Dikkat et kendine canım

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir daha ki sefere inşallaahhh

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite---bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko----Olacak inşallahh :))

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

Adetin son günü mü nasıl oluyor yahu sadece adetin son günü 1 kere ilişki ile mii??ee yumurta gelişmemiş oluyor allah allah bende araştırayım bakalım..
eve gidip orda üzüleyim bari burda daha da stres olmayım.. herese iyi akşamlr..
Canım her aşamada beraberiz olurmu öyle şey hem belki kesilir...Ayrıca üzüleceksende bugün üzül yarın yeni bir başlangıç unutma!Senin kaçıncı aşılamaydı canım?Bu ayda devam mı?

hicran hamile mi iden? ben de bugun 3. asılama ıcın ıgnelere basladım tekrar

başka bi topikte gördüm haziranda aşılama yaptırmış tutmuş ona sevindim valla... arkadaş nasıl bir ay bir tane hamile yok

Pofff sorma canım yaa nasıl bir aymış anlamadım bende(

Buarada iyi mi kötü mü bilemiyorum duştan çıktım gardrobun alt rafına eğildim sol kasığım nasıl acıdı birşey çekti sanki hemen doğruldum....İKendimi dinlemiycem diyordum ama bu farklı oldu hayır olsun...

yok canım inşallah dedim...

senide sona atıyorum tekrar :)

olacak inşallah deyınce ben de oldu zannettım ya ne gudubet bır grupmusuz 1 kısı ilaç için kalmaz mı hamile (( inşallah sinem ve diğerleri kalır ekle beni de sona sanırım 1 temmuz civarında aşılamam olur senin gibi

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite---bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko----Olacak inşallahh :))

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah

Bebis agrisidir cnm ins bende korkardim her tuvalete girdigimde

cnm sana bişey sorucam sana sen hamilesin gögsünden süt geliyomu ben adete 3 gün war bazı belirtilerim war ama emin deilim bunlardan biride gögsümden süt gelmesi prolaktin normal bakılmıştı bu neyin nesi anlamadım senin fikrin varmı yardımcı olabilirmisin.........

Canım Bukette yazacaktır ama süt geliyorsa hemen doktorunu ara ve git süt gelmesi gebelik belirtisi değildir canım ihmal etme...

sağol canım desteğin için. hayırlısı artık..

14.gündü bugün.8 ilk aşılamamdı benim yarın yine dr. yollarına..

14.gündü bugün.8 ilk aşılamamdı benim yarın yine dr. yollarına..

Benimde ilk aşılamam canım oyüzden hiiç sıkma canını ara vermeden devamm )2.3.4.tüp müp durmak yok )3 yıldır her ay bir umut bekle dur iyi bilirim nekadar zordur 2 tane kimyasak gebelik geçirdim inan böyle olacağına olmaması daha iyi herşeyde var bir hayır rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım yaşadıklarımız hiiç kolay değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…