yok canım inşallah dedim...
senide sona atıyorum tekrar :)
allah hepimize hayırlı evlt versin inşallah.. ne diyeyim üzücü gerçekten de ama vakit saat gelmemiş demekki.
Sinemcim nerelerdesin yahu merakettim???
herkese selam olsunnnnnnnnnnnnn :)
güldüşümcüm allah hayırlısını nasip etsin sana canım benim, moral bozmak yok yola devam :)
şeker_mavi kan testi yaptırdınmı tatlım ya belki adet kanaması değildir? hamileyken adet kanamasıda geçirenler var kan testi yaptırmadıysan bence her ihtimale karşı yaptır :)
hımmm sonuç söyleme sırası bende yarın sabah hastaneye gidicem öğleden sonra evde olurum haberi veririm allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ben negatif düşünüyorum ama 2-3 gündür inanılmaz akıntım var iç çamaşırım sırılsıklam oluyor gün içinde 2-3 kez çamaşır değiştiriyorum hadi bakalım hayırlısı olsun diyorum büyük gün yarın :))))
akşam 4 gibi oldum işyerinde. sabah hem test hem de kontrol için gideceğim dr.a. gelirken idrar testi aldım o da negatif malesef..ya işyerinde de bi tantana bolluğu vardı bugün üzülmeye ne yer ne fırsat oldu. sabah önce dr.a sonra eğitim semineri vermeye.. kırk çararmba biraraya geldi...
akşam 4 gibi oldum işyerinde. sabah hem test hem de kontrol için gideceğim dr.a. gelirken idrar testi aldım o da negatif malesef..ya işyerinde de bi tantana bolluğu vardı bugün üzülmeye ne yer ne fırsat oldu. sabah önce dr.a sonra eğitim semineri vermeye.. kırk çararmba biraraya geldi...
buarada senin kaçıncı günündü bide sen jel kullanmıyormuydun?
tşk ederim canım desteğine. benim 14. günümdü. jel kullanmadım progestan hap kullanıyordum sabah akşam. yarın bitecekti. bu sabahkini almayı unuttum sabah ve başıma bunlar geldiilaçtan bu kadar çabuk olamaz sanırım zamanı gelmişti demekki.
herkese selam olsunnnnnnnnnnnnn :)
güldüşümcüm allah hayırlısını nasip etsin sana canım benim, moral bozmak yok yola devam :)
şeker_mavi kan testi yaptırdınmı tatlım ya belki adet kanaması değildir? hamileyken adet kanamasıda geçirenler var kan testi yaptırmadıysan bence her ihtimale karşı yaptır :)
hımmm sonuç söyleme sırası bende yarın sabah hastaneye gidicem öğleden sonra evde olurum haberi veririm allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ben negatif düşünüyorum ama 2-3 gündür inanılmaz akıntım var iç çamaşırım sırılsıklam oluyor gün içinde 2-3 kez çamaşır değiştiriyorum hadi bakalım hayırlısı olsun diyorum büyük gün yarın :))))
Seelammm canımm)yarın inş güzel haberini alırız akıntı falan yani bilemiyorum inş bebiş geliyordur bebiiiş )))Dualarım seninle canımmm...
inşallahhhhh canım benim walla buketle aynı şeyleri yaşıyoruz o yüzden umutlanıyorum sonra saçmalama sinem umutlanıp üzülceksin kesin negatiftir diyorumne yapcağımı şaşırdım içimde 2 sinem oluştu çift kişilikli biri oldum sanki kendimle konuşup kavga ediyom :))))) ama işin garip yanı bu 3 gündür iç çamaşırım günde 2-3 kez ıslanıyor eşim belki terliyosundur diyor artık ona gösterdim resmen azcık kaçırmışım gibi ıslanıyor bakalım yarın kendi kendimemi tribe giriyom yoksa habilemiyim belli olcak :)
Umutlanıcaz tabi canım napalım yani ))Haydi hayırlısı yaw belirtilerimiz aynı huhuuu oyüzden senin kadar heycanlıyımmmmm ))Gelsin bebişlerrr )
canım ilacı kullanırken unuttuğun zamanlar olduysa bazen ilaç pek işe yaramıyor ama benim bildiğim kadarıyla ilacı bırakınca 3-7 gün arasında hasta oluyorsun ben jel kullanıyorum aynı şekilde jeli bırakınca 3-7 gün içinde hasta olurmuşum bide ben geçen ay 20 sinde hasta oldum 30-33 günde oluyor değişiyor bakalım bende nasıl etkisi olcak benim jelde yarın bitiyor yarın sonuç negatifte bu hafta hasta olurum inşallah pozitifse ki umudum yok jele devam edecekmişim
aminnnnnnnnnn inşallah gelsin bebişler o listede hamiş yazsın isimlerimiz inşallahhhhhh
inşallah olumlu sonuçlanır canım. ben de yarın kan testimi de yaptıracağım ki aklımda bişey kalmasın.buket belirtilerini sende görüyor. hadi inşallah...bu ayın gururu ol...
Evettt inşaallah canımmm)) Çok fena heycanlıyımmn yahuuu )kaçta alıcan sonucunu??telden falan gir yaz alıralmazzz..
bende pek heycan yok sanki negatif gibi öle hissediyorum ( diğer sinem konuşuyor) sabah 9 da evden çıkarım 11-12 gibi nete girer haber veririm :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?