Öbür sineme tıka kulaklarını)))hehhh tamamdır saat vermen iyi oldu çatlardım yoksaa )
ben de o saate hastaneden dönmüş olrum herhalde. merakla bekleyeceğim. seminere geçince akamam o nedenle lütfen öğleye kadar bildir lütfeeennn :)
benim hastanede arkadaş var kanı kendi eliyle labr. götürüyor 45dk 1 saat sonrada alıyor eşimde öğretmen okula yarın 9 da gidicekmiş o giderken hastaneye bırakıcak işte 10-11 gibi sonuç alırım arkadaşla çeneye dalmazsam daha erkende öğrenirim :)
bildiririmde kızlar bak yarın üzülmek yok benim sonuç gelince (negatif) ben alıştırdım kendimi yarın her şekilde göbek atacam demekki hayırlı değilmiş diye o yüzden kimse üzülüp isyan etmesin olmazsa olmasın herşey allahtan deyip 2 kıvırcam sizde benle kıvırın üzülmek yokkk
bildiririmde kızlar bak yarın üzülmek yok benim sonuç gelince (negatif) ben alıştırdım kendimi yarın her şekilde göbek atacam demekki hayırlı değilmiş diye o yüzden kimse üzülüp isyan etmesin olmazsa olmasın herşey allahtan deyip 2 kıvırcam sizde benle kıvırın üzülmek yokkk
Canım ya iki kere 100 leri görüp sonra düşüş yaşadım ben bhcg de elinden şekeri alınmış çocuk gibi çok kaldım yani oyüzden alıştı artık benim bünye herşey allahtan rabbim sağlıkla versin vermezse de sabırla bekliycez napalım))
niye negatif düşündüğümü sorarsanız hamişlik belirtisi ne kadar varsa o kadar da regl olcağımın belirtileri var bide cuma kan değerimde çok düşüktü idrar testinde de çıkma dı buketin ki gibi allah mucizesini gösterirse ancak pozitif olur oda bana vurmaz bende pek şans yoktur o yüzden negatif düşünüyorum
ilahi:)) ama haklısın asla isyanım yok benim de. bir duygu boşalması stres patlaması oluyor ilk başta. ama şimdi iyiyim şükür. hakkımızda herşeyin hayırlısını iyisini allah bizden iyi bilir...
Dilerim şansın dönmüştür de pozitif çıkar canım)
aynen bende 2 kez kanda pozitif görüp değerimin yükselmesini beklerken sevinçle düştüğünü gördüm o yüzden alıştım o yüzden yükselmesi benim için mucize olur kimyasal gebelik yaşayanlar bu duyguya alışık o yüzden yarın üzülceğimi zannetmiyorum 3. yaşarım ne olcak sanki ha 2 kere ha 3 kere
Aynen canım alıstık...2 kere 3 kere ama birinde tutacak işte o ihtimali bekliyoruz)o birinde değer bu sefer düşmeyecek çıkacak allahın izni ile...
aynen hatta yarın negatif sonucunu alınca perşembe günü duran kadın eylemlerine katılcam :))2 haftadır eşim yüzünden destek veremedim hamileysen bişey olur falan diye negatifi öğrenip perşembe kızılaya atcam kendimi
Yaaa bendeee aşılamadan önceki gece gidebildim enson Taksime ve içim gidiyor tutuyorum kendimiaynen hatta yarın negatif sonucunu alınca perşembe günü duran kadın eylemlerine katılcam :))2 haftadır eşim yüzünden destek veremedim hamileysen bişey olur falan diye negatifi öğrenip perşembe kızılaya atcam kendimi
Hep beraber güzl haberler alıp verelim canımmmben önce sizden alcam güzel haberleri sonra zamanı gelmişse ben veririm
sen yine de evde bebiş bekleyen kadın ol bence canım ya...ekstra strese gerek yok. zate bizde yeterli dozda var..
Yaaa bendeee aşılamadan önceki gece gidebildim enson Taksime ve içim gidiyor tutuyorum kendimi)Evde duran kadın oldum bendebhahaha )
Hep beraber güzl haberler alıp verelim canımmm
aynen evde duran kadın olduk hahahahah çok güldüm yaaaa
allah seni emi sbl alemsin yaaaa haala gülüyorumevde duran kadın
Hahahahhaöyle ama yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?