neyse yeni gün yeni umutlar.. güzel haberler almak üzere yarın görüşürüz.. sinem sakın hastsnede duruyum deme bak. haber beklyoruz..
kızlar kocamın canı sıkılmış az yürüyüşe çıkalım diyor az gezdirip geleyim1 saat sonra gelirim gene öpüyorum sizleri en kocamanından
Hahahahh koptuuuuummGezdirde gel tatlım
hee kocamada söyledim hee uzun taşmamı tak bugün diyorçok güldük yarın kesin negatif
Yok yaww inş yarın da gülmeye devamm
Buarada bende çıkıyorum ilerleyen saatlerde gelirimm..
Canlarim ya goguslerimde sisilik var bide acayip kasiniyo...
Olabilirmi bi seyler... normalde adet olmama yakin agriridi ama
Kasinti olmazdi... uclari kasiniyo ozellikle...kendimi cokmu dinliyorum
Bide... ay yarabbim..
Canlarim ya goguslerimde sisilik var bide acayip kasiniyo...
Olabilirmi bi seyler... normalde adet olmama yakin agriridi ama
Kasinti olmazdi... uclari kasiniyo ozellikle...kendimi cokmu dinliyorum
Bide... ay yarabbim..
Sinem sibel inş yarın ilk güzel haberimiz sizlerden kendimden önce size dua edicem şimdi.inş bende çatlamadan yarın aşılamam olur da artık beklemeye başlarım hepinize iyi geceler
İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir daha ki sefere inşallaahhh
Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah
asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah
Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah
guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite---bir daha ki sefere inşallah
Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah
Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko----Olacak inşallahh :))
toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran
frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite
keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz
esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz
İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah
niye negatif düşündüğümü sorarsanız hamişlik belirtisi ne kadar varsa o kadar da regl olcağımın belirtileri var bide cuma kan değerimde çok düşüktü idrar testinde de çıkma dı buketin ki gibi allah mucizesini gösterirse ancak pozitif olur oda bana vurmaz bende pek şans yoktur o yüzden negatif düşünüyorum
Olur o sans inş cnm sendede
buket walla 3 saat öncesine kadar bişeyim yoktu şimdi sol kasığım ağrıyor bacaklarım uyuşuyor belim sanki hasta olcam ne oluyor bana sende de oldumu bunlar ya
buket walla 3 saat öncesine kadar bişeyim yoktu şimdi sol kasığım ağrıyor bacaklarım uyuşuyor belim sanki hasta olcam ne oluyor bana sende de oldumu bunlar ya
ve ateşim 37.1 şuan
seninde regl yaklasinca agrin oldu mu kuzum
Ateşim bir yükselir bir düserdi inan
Sinem sibel inş yarın ilk güzel haberimiz sizlerden kendimden önce size dua edicem şimdi.inş bende çatlamadan yarın aşılamam olur da artık beklemeye başlarım hepinize iyi geceler
İnş canım ben cumartesi yaptırıcam tahlilimi yarın sinemden alıcaz inş guzel haberi)
Canım geç olsun güç olmasınHayırlısı ile aşılaman olsun canım
Kızlar ben yatarr çok uykum geldi herkese iyi gecelerr yarın görüşmekuzeree öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?