Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neyse yeni gün yeni umutlar.. güzel haberler almak üzere yarın görüşürüz.. sinem sakın hastsnede duruyum deme bak. haber beklyoruz..

tamam canım benim yarın hastanede arkadaşın yanında dursam bile teleondan haber veririm 12 olmadan haberimi kesin alırsınız öpüyorum sizleri

Canlarim ya goguslerimde sisilik var bide acayip kasiniyo...
Olabilirmi bi seyler... normalde adet olmama yakin agriridi ama
Kasinti olmazdi... uclari kasiniyo ozellikle...kendimi cokmu dinliyorum
Bide... ay yarabbim..

Bide... ay yarabbim..

Canım iki gün öncesine kadar benimde çok fena kaşınıyordu bugün yok niyeyse anlamadım...Daha önceki kimyasal gebeliklerimde de hep göğüs ağrımdan ve o kaşıntıdan anlamıştım hamileligimi tabi değerlerim düştü sonuclanmadı ama belirtim olmuştu ikisinde de inş bu seferde öyledir ama sonuç güzel olur)

Sinem sibel inş yarın ilk güzel haberimiz sizlerden kendimden önce size dua edicem şimdi.inş bende çatlamadan yarın aşılamam olur da artık beklemeye başlarım hepinize iyi geceler

Bide... ay yarabbim..

canım bende öyle bir kaşıntı falan olmamıştı kimyasal gebeliğimde de olmadı ama her insanda farklı belirtiler oluyor hemen hamişliğe yorma walla sonra benim gibi hüsran olursun

Sinem sibel inş yarın ilk güzel haberimiz sizlerden kendimden önce size dua edicem şimdi.inş bende çatlamadan yarın aşılamam olur da artık beklemeye başlarım hepinize iyi geceler

tşk ederim canım acele etme hayırlısını dile sonunda olcak o aşılama geç olsun güç olmasın

arada bir bunu paylaşalım unutuyom ben sıra kimde diye :))))

Olur o sans inş cnm sendede

buket walla 3 saat öncesine kadar bişeyim yoktu şimdi sol kasığım ağrıyor bacaklarım uyuşuyor belim sanki hasta olcam ne oluyor bana sende de oldumu bunlar ya

Cnm benim bu kasık ağrısı ve bel ağrısını ben hala cekiyorum kasık ağrım kistten dolayı belde bebek yukarıda sıkı sıkıya tutunmuş demekmiş

Ateşim bir yükselir bir düserdi inan

yaa aynen 10 dk önce bişeyim yoktu yüzüm yanmaya başladı ateşimi ölçtüm 37,1 çıktı bugün belim hep ağrıdı sol kasığımda saat 8 gibi sızlamaya başlamıştı 1 saattirde bacaklarım uyuşuyor bide bugün aşırı akıntım oldu günlük pet koysam dolardı ıslaklıktan 2 defa çamaşırımı değiştirdim offf senle belirtiler aynı inşallah sonuçta aynı olur :)))))

İnş canım ben cumartesi yaptırıcam tahlilimi yarın sinemden alıcaz inş guzel haberi)
Canım geç olsun güç olmasınHayırlısı ile aşılaman olsun canım

Kızlar ben yatarr çok uykum geldi herkese iyi gecelerr yarın görüşmekuzeree öpüldünüz

inşallah beklenen güzel haberi verebilirimmmmmmmmm öpüyorum çok iyiuykular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…