Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim tum kalbimle inş benim gibi bir bebiş sahibi olursun

kızlar hepinizi öpüyorum biran önce yarın olsun diye yatmaya gidiyorum, benimle beraber 14 gün boyunca stresimi sıkıntımı sancılarımı dinleyip destek olduğunuz ve merakla sorduğum soruları cevapladığınız için çok çok çok tşk ederim allah hepinizden razı olsun, umarım yarın güzel bir haberle gelirim :44: hepinizi görmesemde çok sevdim içtenliğinizi samimiyetinizi dürüstlüğünüzü duygusallaşmaya başladım walla ağlıycam şimdi en iyisi kısa keseyim hepinizi seviyorum allah bu güzel insanların kucaklarını boş bırakmasın.. İYİGECELERRRRR

Allahin izniyle asilaman basarili gecer canim, dualarimi seninle. Benim asilamam da yarin olacak kismetse :)

Akşam rüyamda erkek çocuk doğurmuşum. Eve getiriyoruz eve bırkaıyorum işe gidiyorum. İş yerindekiler soruyor bebek nerede?
Evde diyorum nasıl kime bıraktın diyorlar tek ne olacak diyorum. Çocuğu emzirmedinmi altını temizlemedin mi? diyorlar.
Bende aaa hiç birini yapmadım diyorum. Eve gidiyorum. Marketten bez alıyorm. Bir sürü kıyafet v.s. eve geliyorum.
Çocuğu kucağıma alıp bir türlü emziremedim(
Sanırım bu rüyanın yorumu bir süre daha çocuk hasreti çekeceğim. Siz nasıl yorumluyorsunuz?

bilinç altının bi oyunu diyorum canım.. öyle yorumlama.... allah hayırlısını nasip etsin elbet birgün emelimize ulaşırız...

günaydın canım ben iyiyim hala adetim devam ediyo biraz kilo vermiştim onuda geri almışım moralim ona bozuk acık :))

İyi olmana sevindim şeker:))
İğnelerdenmi aldın kiloyu.
Ben iki iğnede de 6 kilo almıştım.
Nedense bu iğnede aksine kilo verdim.
Bol bol su içmek gerekiyor canım. S içmeyi ihmal etme ilacın bir şekilde dışarı atılamsı gerekiyor.
Şimdi eski kiloma döndüm gibiyim:))
Yediklerimede dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…