İnş canım ben cumartesi yaptırıcam tahlilimi yarın sinemden alıcaz inş guzel haberi)
Canım geç olsun güç olmasınHayırlısı ile aşılaman olsun canım
Kızlar ben yatarr çok uykum geldi herkese iyi gecelerr yarın görüşmekuzeree öpüldünüz
yaa aynen 10 dk önce bişeyim yoktu yüzüm yanmaya başladı ateşimi ölçtüm 37,1 çıktı bugün belim hep ağrıdı sol kasığımda saat 8 gibi sızlamaya başlamıştı 1 saattirde bacaklarım uyuşuyor bide bugün aşırı akıntım oldu günlük pet koysam dolardı ıslaklıktan 2 defa çamaşırımı değiştirdim offf senle belirtiler aynı inşallah sonuçta aynı olur :)))))
Canim tum kalbimle inş benim gibi bir bebiş sahibi olursun
İlk haber benden olsun o zaman.öğlen olcak inş aşılamam dua istiyorumm:):)
İlk haber benden olsun o zaman.öğlen olcak inş aşılamam dua istiyorumm:):)
allah yardımcın olsun kuzum... güzel günler göreceğiz inş.. bir hafta sonrada benimkini yaparlar tahminimce haftaya cuma fln :)
Haydi bismillah canımm dualarım seninleİlk haber benden olsun o zaman.öğlen olcak inş aşılamam dua istiyorumm:):)
Gunaydinlar olsun
Günaydınn canlarımmgünaydın dostlaaar... haydi bugün güzel haberlerle dolsun topiğimizz....
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Allahin izniyle asilaman basarili gecer canim, dualarimi seninle. Benim asilamam da yarin olacak kismetse :)
Akşam rüyamda erkek çocuk doğurmuşum. Eve getiriyoruz eve bırkaıyorum işe gidiyorum. İş yerindekiler soruyor bebek nerede?
Evde diyorum nasıl kime bıraktın diyorlar tek ne olacak diyorum. Çocuğu emzirmedinmi altını temizlemedin mi? diyorlar.
Bende aaa hiç birini yapmadım diyorum. Eve gidiyorum. Marketten bez alıyorm. Bir sürü kıyafet v.s. eve geliyorum.
Çocuğu kucağıma alıp bir türlü emziremedim(
Sanırım bu rüyanın yorumu bir süre daha çocuk hasreti çekeceğim. Siz nasıl yorumluyorsunuz?
günaydın canım ben iyiyim hala adetim devam ediyo biraz kilo vermiştim onuda geri almışım moralim ona bozuk acık :))
bilinç altının bi oyunu diyorum canım.. öyle yorumlama.... allah hayırlısını nasip etsin elbet birgün emelimize ulaşırız...
Amin canım. Normalde ben gördüğüm rüyaları hatırlamam. Ama bunu net hatırlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?