Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bilmiyorum ki iğnedenmi değilmi zaten potansiyel kiloluyum iki kg fln vermişttim geri almışım... su içeyim bari bundan sonra çünkü ben normalde hiç su içmeyen bir insanım :26:

canım bilmiyorum ki iğnedenmi değilmi zaten potansiyel kiloluyum iki kg fln vermişttim geri almışım... su içeyim bari bundan sonra çünkü ben normalde hiç su içmeyen bir insanım :26:

İğnenin iki etkisi var ya kilo aldırıyor yada zayıflatıyor.Ama çoğunlukla kilo aldırıyor.
Doktor dedi ki bana bir şekilde iğnenin etkileri var vücüda hormonla oynadığı için. Buda su toplanmasına nedne oluyor.
Dışarı atmak için içebildiğin kadar bol su iç dedi.
Bende su pek içemem ama o dönem günde 2-2,5 litre su içtim kendimi sıkarak çok iyi geldi.
Hatta kansız ve demirsizim onun içinde iğnelerden bi ay önce 5 ünite kan aldım. Oda kilo yapması gerekiyordu ama su sayesinde sorun olmadı :)Yediklerinede dikkat edersen verirsin. Ben şimdi 52 kiloya indim.
İlk iğnemde 49 kilodan 58 kiloya çıkmıştım

waoooww :) iyi almışsın ama iyide vermişsin... bakalım ben napıcam :)

waoooww :) iyi almışsın ama iyide vermişsin... bakalım ben napıcam :)

Evet canım sinirlerim çok bozulmuştu tosuncuk gibi olmuştum. bel kısmım felaket olmustu dırek ordan almıstım
sen su iç canım yağlı, şekerli, tuzlu yeme .
hee en önemlisi tuzu kes. yemeklere çok az koy yeter. salata vs ekleme sakın

öyle yapcaz artık... öğlende de arnavut ciğeri varmış :))

Azcuk uyumuşum yaw :S sinem gelmedimi daha???
Ya kabus gördüm rüyamda zombiler falan ne alakaysa

kızlar ben şimdi haziran sonu tekrar aşılama yaptırcam yaa beni yalnız bırakmıcaksınız dimi sonra

alla alla kız hayır olsun....

sineemm hadi güzel haberlerle gelll noooollluuurrrr

Nebileyim zombinin birini kovalıyordum sonra telefon çalmaya başladı rüyamda bir uyandım ev telefoniu calıyor...Sanirim totom açıkta kalmış
Haydi sinem haydi sinem haydiiiiiiii
.....

kızlar ben şimdi haziran sonu tekrar aşılama yaptırcam yaa beni yalnız bırakmıcaksınız dimi sonra

Yok canım ni alaka yaw buradayızz))Hem test sonucuma göre bende yaptırıcam eğer negatif olursa aynen devam benimde ara vermiycem...Dilerim gerek kalmaz ama :S Bebiş geliyorsa da doğurana kadar buradayımmm))sonra zaman buldukça hajah)

heralde bırakmıycaz dedik ya hepimiz hamile kalana kadar burdayız:)))
sonrasındada burdayız.

ayy inş. bebek geliyodur 9 ay sonra ihmal etmeye başlarsın :))

kızlar ben bebek istemeye başladığımda yeni evlenenlerin bugün 1 yaşında çocukları var Ya bunlar çok hızlı yada .. yada neyse

ayy inş. bebek geliyodur 9 ay sonra ihmal etmeye başlarsın :))

kızlar ben bebek istemeye başladığımda yeni evlenenlerin bugün 1 yaşında çocukları var Ya bunlar çok hızlı yada .. yada neyse

Hahaha koptum vallahi onalr hızlı şekerim biz geç kaldık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…