Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slmmm. sinem gelmedi mi daha.. ben gittim geldim dr. a malesef negatif beklediğim üzere..hayırlısı diyelim. buay dinlenin dedi ama.. önümüzdeki ay başlayacağız artık inşallah..ama sizinle olmaya devam etmek isterim elbette aranıza kabul ederseniz. neticede temmuz ortası olur benim de herhalde.

ayy inş. bebek geliyodur 9 ay sonra ihmal etmeye başlarsın :))

kızlar ben bebek istemeye başladığımda yeni evlenenlerin bugün 1 yaşında çocukları var Ya bunlar çok hızlı yada .. yada neyse

Sorma canım ya...Hele aralarında ikinciye hamile kalanlar var...
Biz beceriksiz cıktık yahu eşim diyo bazen olmadı bi beceremek diye hahahah)

Selam canım yok gelmedi henüz...
Hayırlısı olsun canım sabırla bekliycez gelecekleri günü hem inş bu ay sürpriz yapar senin bebiş))
Hepimiz buradayız yahuu yok biryere gittigimiz gidenleri de yollamıyoruz hahaha)

Hayırlısı olsun canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz:))doktor banada dedi ki bir ay ara verelim.
ben soğan kürüne başlayacağım. istersen sende başla faydasını gören çok olmuş.

Kızlar bugün regl olmazsam yarin kanda baktirim diyorum 14gun oldu aşılama olalı ama sürekli wcye gidiyorum camasirimi kontrol etmek icin korkuom yaw:18:

selam kızlar bidaha ki sefere inaşallah ilk aşılamada tutmadı hayırlısı 2. sine değerim 2 den 0,8 düşmüş, ilaçlarımı bıraktım 1 hafta süre içinde hasta olmazsam bidaha gidicem ama ben olucam 2-3 güne kalmaz bile :)))))))) üzülmek yok yola devam doktorum bile aynısını söledi durmak yok yola devam :))))))))

Kızlar bugün regl olmazsam yarin kanda baktirim diyorum 14gun oldu aşılama olalı ama sürekli wcye gidiyorum camasirimi kontrol etmek icin korkuom yaw:18:
Dinleme kendinii....
Hay allah...Tabi canım üzülmek yokkk ve durmak yokk aşilamaya devammmAra vermiyorsun dimi canım hemen tekrar aşılama yani dimi?

canım rabbim en doğru zamanı biliyor cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor

ben üzülmedim gerçekten okadar rahat gittim doktora doktorum okadar güzel karşıladı ki çok rahatladım arkadaşım sağolsun 1,5 saatte sonucumu aldı yoksa öğlen 2 ye kalıyodum regl olmamı bekliyoruz şimdi 2. aşılama için ara vermedi regly 2. günü gel dedi bakalım hayırlısı :) diğer doktorum telefonla aradı walla kendimi çok önemli hasta gibi hissettim :))) o yüzden şuan çok rahatım walla sizde üzmeyin kendinizi elbet bir gün olacak allah kucağımızı boş bırakmasın geç olsunda kötü olmasın :)

Dinleme kendinii....

Hay allah...Tabi canım üzülmek yokkk ve durmak yokk aşilamaya devammmAra vermiyorsun dimi canım hemen tekrar aşılama yani dimi?

yok doktor ara vermedi :) bide doktorum kendini dinleme dedi erken gelip kan aldırdığımı söledim oda ne belirtisi gördünde koştun hemen dedi sonra kendini dinleme düşünme kafaya taktıkça stres oluyorsun o yüzdende olmaz dedi değerin ilk zamanda iyimiş yükseledebilirdi dedi bu 2. aşılamada strese girmiycem sanki aşılama yapılmamış gibi davrancam :)

Amiiiiinnnnn canımmmmmm rabbim kabuletsin dualarımızı inş...
Aşılama yapıldı da yatıyormusun yoksa bekliyormusun?

Evet canım biraz önce yapıldı.hakkımızda hayırlısı olsun benim ikinci sende aynen devam et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…