slmmm. sinem gelmedi mi daha.. ben gittim geldim dr. a malesef negatif beklediğim üzere..hayırlısı diyelim. buay dinlenin dedi ama.. önümüzdeki ay başlayacağız artık inşallah..ama sizinle olmaya devam etmek isterim elbette aranıza kabul ederseniz. neticede temmuz ortası olur benim de herhalde.
Sorma canım ya...Hele aralarında ikinciye hamile kalanlar var...
Biz beceriksiz cıktık yahu eşim diyo bazen olmadı bi beceremek diye hahahah)
Kızlar bugün regl olmazsam yarin kanda baktirim diyorum 14gun oldu aşılama olalı ama sürekli wcye gidiyorum camasirimi kontrol etmek icin korkuom yaw:18:
selam kızlar bidaha ki sefere inaşallahilk aşılamada tutmadı hayırlısı 2. sine değerim 2 den 0,8 düşmüş, ilaçlarımı bıraktım 1 hafta süre içinde hasta olmazsam bidaha gidicem ama ben olucam 2-3 güne kalmaz bile :)))))))) üzülmek yok yola devam doktorum bile aynısını söledi durmak yok yola devam :))))))))
ben üzülmedim gerçekten okadar rahat gittim doktora doktorum okadar güzel karşıladı ki çok rahatladım arkadaşım sağolsun 1,5 saatte sonucumu aldı yoksa öğlen 2 ye kalıyodum regl olmamı bekliyoruz şimdi 2. aşılama için ara vermedi regly 2. günü gel dedi bakalım hayırlısı :) diğer doktorum telefonla aradı walla kendimi çok önemli hasta gibi hissettim :))) o yüzden şuan çok rahatım walla sizde üzmeyin kendinizi elbet bir gün olacak allah kucağımızı boş bırakmasın geç olsunda kötü olmasın :)
kabul ne demek canım hepimizin burası.... bende temmuz ortası gibi alıcam sonucu kısmetse pozitif sonucu
biz beceriksiz bencede :) arkadaş bu kadar normal bi olayı nasıl böyle zorlu hale getirdik anlayamıyorum
ayyy hadi geliyo inşallah senden bebiş :))
canım süpersin... aynren böyle pozitif enerji yollıycaz evrene pozitif olcak herşeybu aşılamamız tu-ta-cak... ben anneme torununu götürcem bayramda el öpmeye
yok doktor ara vermedi :) bide doktorum kendini dinleme dedi erken gelip kan aldırdığımı söledim oda ne belirtisi gördünde koştun hemen dedi sonra kendini dinleme düşünme kafaya taktıkça stres oluyorsun o yüzdende olmaz dedi değerin ilk zamanda iyimiş yükseledebilirdi dedi bu 2. aşılamada strese girmiycem sanki aşılama yapılmamış gibi davrancam :)
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum beceriksiziz dün arkadaşla konuştum 2. hamile yuh dedim 3 yıllık evliyim 2 yıldırdeniyoz hatun 2. yi yapıyor biz haala aşılama falan uğraşıyoz :))) millette ne yumurta ne sperm varmış beee
Zaten herseyin sebebi stres canımEn iyisi yaptırıp unutmak..Ara vermemesi iyi olmuş canım haydi hayırlısı inş 2.de gelsin bebissss
aynen bende 3 yıllık evliyim iki yıldır bebek istiyoruz ilk korunmasız ilişkmizin tarihini bile hatırlıyorm 24 haziran 2011
millette enerjide var yavrum bizde o enerjide kalmadı
millet ay veriyo o ayda hamile kalıyor :) bizde asker gibi hadi saatimiz geldi diye eşimle birlikte oluyoz :))))) aşkla sevgiyle birlikte olcam artık bebek için değil walla cinselliğimizi bitirdik yok şu pozisyon bebek için uygun yok öyle olmasın
yumurtlama dönemleri haricinde kardeş gibiyiz
Sorma canım ya sormaaa...milllet önemsemiyor birden oluveriyor biz planlı gittik ondanmıdır nederi pofff...kabul ne demek canım hepimizin burası.... bende temmuz ortası gibi alıcam sonucu kısmetse pozitif sonucu
biz beceriksiz bencede :) arkadaş bu kadar normal bi olayı nasıl böyle zorlu hale getirdik anlayamıyorum
Canım ilaç vermiyormu sana yumurtalar için...İncir kurü ile cok etki etmesin sonra çok büyürse yapamiyorlar biliyorsun fazla abartma dikkatbugün incir kürü içicem eşimle beraber yumurta çoğaltıyor ve büyümesine yardımcı oluyor eşimin spermlerinde 5 kat çoğaltma yaptı bayağı araştırmıştım 4-5 ay önce ama eşim içmişti ben içmemiştim bugün alıcam yapıp yapıp içcem bakalım faydası ne kadar olcak :)
Sorma canım ya sormaaa...milllet önemsemiyor birden oluveriyor biz planlı gittik ondanmıdır nederi pofff...
Canım ilaç vermiyormu sana yumurtalar için...İncir kurü ile cok etki etmesin sonra çok büyürse yapamiyorlar biliyorsun fazla abartma dikkat
hahahahahaah benim eşimde ev arkadaşım naber der hep o günlerde banao yüzden şimdi regl olmayı bekliyorum regl olunca allahhh ilk evlendiğimizde nasılsak öle olcam bebişi düşünmüycem inşallah
tekrar aşılamam hangi tarih olcak acaba bide ozamanlarda ilişki öneriyolar yaa ona da gıcık oluyorum :)
Tamam ozaman canımmm büyusün çogalsın minnoslarcanım klomen kullanıyordum zatende şimdi hasta olduğumuzda yumurtalarımız oluşuyor ya bu fazla yumurta oluşturuyor ben takviye için kürü içicem mesela bu ay benim 4 yumurtam oluşmuştu ama klomenle sadece 1 tanesi 20 mm geldi o yüzden şimdi regl olana kadar içicem klomen içmeye başlayınca bırakcam ozaman belki gene 4-5 yumurtam oluşursa klomenle 20 mm olması daha kolay olur bir zararı olmaz belki 1 haftada bukadar etkisini bile göremeyebilirim sadece deniycem
tekrar aşılamam hangi tarih olcak acaba bide ozamanlarda ilişki öneriyolar yaa ona da gıcık oluyorum :)
selam kızlar bidaha ki sefere inaşallahilk aşılamada tutmadı hayırlısı 2. sine değerim 2 den 0,8 düşmüş, ilaçlarımı bıraktım 1 hafta süre içinde hasta olmazsam bidaha gidicem ama ben olucam 2-3 güne kalmaz bile :)))))))) üzülmek yok yola devam doktorum bile aynısını söledi durmak yok yola devam :))))))))
Tamam ozaman canımmm büyusün çogalsın minnoslar)
Offf valla bende asker olduk iyicenecinsel hayat kalmadı saatli planlı hersey ozelimiz kalmadı yahu pehhh ((
walla ben bi hesap yaptım ilacı bıraktım hafta sonu kesin hasta olurum pazartesi yada salı yumurtlamama bakarlar klomeni verirler ondan sonraki pazartesi salıda aşılamam olur yani temmuzun ilk hastası 2.aşılamam olur diye düşünüyorum
Tamam ozaman canımmm büyusün çogalsın minnoslar)
Offf valla bende asker olduk iyicenecinsel hayat kalmadı saatli planlı hersey ozelimiz kalmadı yahu pehhh ((
Hayırlısı olsun canım üzülme.
İnşallah bir dahaki sefere.
bir ay aramı verdin canım sende yoksa hemen peşinden devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?