Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

psikolojilere bak hepimize dokunmaya gelmiyomuş meğer

bende kara düzen bi hesap yaptım 28 haziran yaparlar gibi ama bakalım kısmet...bugün 3. iğnemi vurcam ben..

kalmadı kız kalmadı.. valla bi hamile kalsam 9 ay pampa gibi dolanırız evde :))

canım sen regl oldunda öylemi verdiler iğneyi? bana iiğne vermiyor klomen devam herhalde buda aynı olur

Ay kızlar vallahi yemeğe gittim geldim dağıtmışsınız yine:)))
Süper ya. Aynen saatle ilişkiye giriyoruz. :))))
Benimkide öyle sırnaşıyor bugün değil diyorum :)))hahahaha
vallahı cınsellıkten sogudum :)hiç yapasaım yok
Gun asırı bırlıkte olan kadınalr varmıs
maşalah ne performans varmıs:)

Hayırlısı olsunc nım benim
burdayız nasıl olsa desteğe devam :))))
bende soğan kürüne başlıyacağım bugün
kzılar ya ne sorcam bide morfolojı eşimin 2 ya onu yükseltmek için ne yapmak laızm.
Sinemcim sen demiştin galiba başlarda kafa gitti hatırlamıyorum :)

canım bak sana aynen sürceimi anlatayım bundan 6 ay önce eşim ilk defa sperm verdi 3 milyon spermi çıktı doktor sıgarayı bırakmazsan çocuğun olmaz dedi eşim bırakamadı tabi ki bende araştırıp keçiboynuzu ve incir kürü yapıp aç karnına sabah akşam içirdim tabi eşim arada içmediği zamanlarda oldu gene sperm verdi 2 ay sonra 7 milyona çıkmış doktor 1 ay sonra gel bidaha bakalım dedi eşim kürlerin işe yaradığını anlayınca hergün unutmadan içti ve bol proteinli yemekler yedik şimdi eşimin spermleri 30 milyon yıkanıp temizlendiğinde aşılamada bana 13 milyonu verildi ki bu değer doktor için mucize oldu bildiğim kadarıyla bu kürler erkekte spermmi canlandırıp çoğaltıyormuş kadında da yumurta çoğaltıyormuş eşimde şekil bozukluğu hız yavaşlığıda vardı hepsi düzeldi, bide bildiğim kadarıyla soğan kürü kistler için kistleri temizlermiş o yüzden ben incir kürü içicem istersen sende araştır bi öyle soğan kürünü iç ama bence incir kürü daha çok işe yarıyor ilk denemede ben içtim soğan küründen bi halt olmadı

Öyle valla canım...
Sinemcim bende aynısını yapiyorum bugün git yarın gel olayını hem üzülüyorum hem kendim bile huzursuz oluyorumgun gün hesap kitap

aynen canım ya bide canlar aklınızda bulunsun sabahın köründeki ilk spermler daha sağlıklı oluyormuş bu ay ben her sabah 6 da kalkıp eşimle oldum inanın askeriyedeki iştimaya dönmüştük eşimde bende sabah sabah sanki zorla yaptırıyolardı :)))))))))) o yüzden bu ay çok rahat geçircem ne yapalım olursa olur kızlar kafaya taktıkça olmuyor bunu anladım artık bu kaçıncı yani artık eşimle ev arkadaşı değil karı koca olmak istiyom

Çok teşekkür ederim canım.
Youtube'da marankiyi,saraçoğlunu kulananları vs okudum
Soğan kürü dediğin gibi kiste iyi geliyormuş. 15 gün kullandıktan sonra 21 gün incire başlayın diyor.
Kimisi dediğin gibi sadece incir kürü diyor. Midem zaten rahatsız soğan dokunur diyede tısıyorum.
O zaman sabah akşam aç karnına hem kendim için hem eşim için incir kürü yapayım. keçiboynuzuda dediğin gibi iyi geliyormuş.
çok teşekkür ederim canım benim
bu incir kürünün zamanı yok demi hasta ikende içiliyor

süpersin hayatım ya.
Valalhi iştimaya çıkar gibi ilişkiye giriyoruz.
Ya birde innsanın canı cidden istemiyor hadi yapta bitsin gibi oluyor

Hahahahah koptummm
Sabah olayını biliyorum canim bende aşilama oncesi tedavilerde ilişki gunlerinde sabah sabah sırnaşırdım adama))Ay çok güldum ya))
Bende valla ya bendee...Okadar odaklıyızki bu olaylara gözümüz başka birsey görmüyor valla...

rica ederim canım nedemek keşke daha çok şey bilsekte birbirimize söylesek hatta sana bir tavsiyem dağ inciri al o daha etkili, 4 inciri ortadan kes tencereye koy 5 keçi boynuzunuda kırıp at tencereye üstüne 4 bardak su koy onu sadece sabah ve akşam için hergün yeni taze kür yap eşimde işe yaradı bizde de yarar inşallah denemekten bişey kaybetmeyiz sonuçta bitkisel bir ürün değil ama kadınlarda yumurtlama için çok iyi geliyormuş onu duyunca bende hemen içmeye karar verdim inşallah bu sefer olcak hastaykende içilir bir zararı olmaz

ya gerçekten sbl olmuyorsa o yüzden olmuyor bence eşimde de bendede sorun yok maşallah ama olmuyor niye kalkıyoz bebek yatıyoz bebek bırakalım walla boşverelim allah zamanı gelince vercek zaten biz okadar hastaneye gidiyoz ediyoz ablam evlendi 5 ay sonra korunmayı bıraktı o ay hamile kaldı 7 aylık bebesi kucağında şimdi bizde o doktor senin bu doktor benim geziyoz hadi tamam geziyoz bari kafaya takmayalım dimi :) böyle taktıkça bu halle geliyoruz :)))))

Canlarim ben az once regl oldum olmadi

Idencim listeye simdi yaz artik

canım sağlık olsun sakın kafaya takma bak biz bir karar aldık iştimaya sıkı yönetime son verdik canın eşini ne zaman çekerse o zaman ol eşinle kendini dinleme aşılaman olduktan sonra oyalancak bişey bul kendine artık bebişi düşünmek yok veren allah vermeyen allah bol bol dua edicez ve bebişlerimizi alcaz kucaklarımıza inşallahhhh

Aynen canım.
Ok o zaman aktarcıya uğruyayım akşam:)))dağ inciri alayım.
keçi boynuzuda alayım.
şimdi canım kafanı ağrıtcam ama. her sabah taze yapsam . haftanın iki günü kursa gidiyorum. cam şişeye koyup akşam içsem sakıncası olmaz sanırım.
bu akşam başlayalım. :))

Aynen canım çok şükür bir sorunumuz yok tek sorun kafaya çok takıyoruz artık kafaya takmak yok yiter ya...Üstümüze düşeni yapalım doktora gidelim falan ama oldu mu olacak mı yok artık ya...

olurmu canım ne demek baş ağrıtmak aşkolsun asla öle bişey düşünmeyin ben memnuniyetle anlatırım sabah yaparsan sıcak oluyor içilmiyor ozaman ben akşamdan yapıyorum yatmadan önce kaynatıp cam şişeye koyuyorum sabah aç karnına soğuk soğuk içiriyodum akşamda içiriyodum bitiyor zaten yatmadan gene yapıyordum sıcak içilmiyor çok tatlı oluyor mide mulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…