canım bu ay ara veriorum ben bu ay salcam
ins en.kisa zamanda gelir meleklerimiz sogan yolu gorundu bana
Aynen canım çok şükür bir sorunumuz yok tek sorun kafaya çok takıyoruz artık kafaya takmak yok yiter ya...Üstümüze düşeni yapalım doktora gidelim falan ama oldu mu olacak mı yok artık ya...
ignenin 15.gunu asilamanin 14.gunu canim bugun
olurmu canım ne demek baş ağrıtmak aşkolsun asla öle bişey düşünmeyin ben memnuniyetle anlatırımsabah yaparsan sıcak oluyor içilmiyor ozaman ben akşamdan yapıyorum yatmadan önce kaynatıp cam şişeye koyuyorum sabah aç karnına soğuk soğuk içiriyodum akşamda içiriyodum bitiyor zaten yatmadan gene yapıyordum sıcak içilmiyor çok tatlı oluyor mide mulandırıyor
Saol canım benim :)))
Ok o zaman bende akşam yapayım sabah başlayalım akşamda kursa gittiğim gün cam şişeye koyayım yanıma alayım 7-8 gibi içeyim. akşamkıdemı aç karnına olacak.
canım sen regl oldunda öylemi verdiler iğneyi? bana iiğne vermiyor klomen devam herhalde buda aynı olur
Ay kızlar vallahi yemeğe gittim geldim dağıtmışsınız yine:)))
Süper ya. Aynen saatle ilişkiye giriyoruz. :))))
Benimkide öyle sırnaşıyor bugün değil diyorum :)))hahahaha
vallahı cınsellıkten sogudum :)hiç yapasaım yok
Gun asırı bırlıkte olan kadınalr varmıs
maşalah ne performans varmıs:)
İdencim benim aşılama bugn oldu listeyi düzelt istersen
Öyle valla canım...
Sinemcim bende aynısını yapiyorum bugün git yarın gel olayını hem üzülüyorum hem kendim bile huzursuz oluyorumgun gün hesap kitap
Hahahahah koptummm
Sabah olayını biliyorum canim bende aşilama oncesi tedavilerde ilişki gunlerinde sabah sabah sırnaşırdım adama))Ay çok güldum ya ))
Bende valla ya bendee...Okadar odaklıyızki bu olaylara gözümüz başka birsey görmüyor valla...
Canlarim ben az once regl oldum olmadi
Idencim listeye simdi yaz artik
aynen canım ikiside aç karnına iç aradan bi 15 dk sonra yemeğini ye belli bir saati yok unuttuğun zaman olsa bile yatmadan önce içersin sorun olmaz yani
tamam canımcım. o zaman kurstan geldiğimde içerim evde.
canım kaç gün yapacağız bunu 21 gün mü
adamada zorla içirim artık :)))
kızlar proxeed plus die ithal bi ilaç var yani tam anlamıyla vitamin deposu...çoookk etkisi var benim eşimin hareketlisi %20 iken %55 oldu ... sayısını artırmamıştı ama zaten 120 milyon flndı sayımız...
canim sogan sadece kist için değil rahmi gebelige hazirluyor
Incir kuru prolaktini yukseltiyor biliyorsun bu hormon hamilelige engel dikkat et derim
Incir kuru prolaktini yukseltiyor biliyorsun bu hormon hamilelige engel dikkat et derim
canim ilk sogan.ardindan incir yapiliyor genelde saracoglunun sitesini bi oku istersen
evet canım ilk soganla baslaniyor ay sogan sonra incir yapilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?