Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım çok şükür bir sorunumuz yok tek sorun kafaya çok takıyoruz artık kafaya takmak yok yiter ya...Üstümüze düşeni yapalım doktora gidelim falan ama oldu mu olacak mı yok artık ya...

yaniiiiii bundan böyle aşılamadan sonra yok buram ağrıyor nedir sizce falan demiycem ben soranlara herşekilde destek var mesela bende su gibi akıntı oluyordu doktora söyledim bthc hormonuna işarettir dedi ama kanda görelim dedi negatif çıktı psikolojik kendini etkiliyosun dedi vücudumuza bile yön veriyomuşuz o yüzden artık yok öyle kendimi dinlemiyom

ins en.kisa zamanda gelir meleklerimiz sogan yolu gorundu bana

canım suan kürü kist için ben içtim yuymurtalar için diye sonradan öğrendim kist tedavisi içinmiş o yüzden işe yaramıyor incir kürünü sanada öneriyorum bugünden içmeye başla bende öyle yapcam eminim işe yarayacaktır

Saol canım benim :)))
Ok o zaman bende akşam yapayım sabah başlayalım akşamda kursa gittiğim gün cam şişeye koyayım yanıma alayım 7-8 gibi içeyim. akşamkıdemı aç karnına olacak.

Saol canım benim :)))
Ok o zaman bende akşam yapayım sabah başlayalım akşamda kursa gittiğim gün cam şişeye koyayım yanıma alayım 7-8 gibi içeyim. akşamkıdemı aç karnına olacak.

aynen canım ikiside aç karnına iç aradan bi 15 dk sonra yemeğini ye belli bir saati yok unuttuğun zaman olsa bile yatmadan önce içersin sorun olmaz yani

canım sen regl oldunda öylemi verdiler iğneyi? bana iiğne vermiyor klomen devam herhalde buda aynı olur

regl oldum tatlım bugün 5. günü reglimin...

haha doktor bana sormuştu haftada kaç gün ilişki die 3 dedim ama sen bide bana sor :))

İdencim benim aşılama bugn oldu listeyi düzelt istersen

tamam canım şimdi halledicem..

Öyle valla canım...
Sinemcim bende aynısını yapiyorum bugün git yarın gel olayını hem üzülüyorum hem kendim bile huzursuz oluyorumgun gün hesap kitap

ya ben adamı bigün gece yarısı uykudan uyandırıdm... unuttum ben bugün ilişki olcaktı die oda üçkağıtçı geçti artık gün döndü fln dedi döndü kıçını yattı

Canlarim ben az once regl oldum olmadi

Idencim listeye simdi yaz artik

canım hakkımızda hayırlısı ama sen bari ... neyse yaa... vardır bunda da bir hayır..

aynen canım ikiside aç karnına iç aradan bi 15 dk sonra yemeğini ye belli bir saati yok unuttuğun zaman olsa bile yatmadan önce içersin sorun olmaz yani

tamam canımcım. o zaman kurstan geldiğimde içerim evde.
canım kaç gün yapacağız bunu 21 gün mü
adamada zorla içirim artık :)))

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah

Son düzenleme:
tamam canımcım. o zaman kurstan geldiğimde içerim evde.
canım kaç gün yapacağız bunu 21 gün mü
adamada zorla içirim artık :)))

canım benim eşim 2 ay içti artık içmiyor bende yeni başlıycam regl olana kadar içerim sonra bakalım yumurtada artış varsa vardır bi yararı der devam ederim :))

kızlar proxeed plus die ithal bi ilaç var yani tam anlamıyla vitamin deposu...çoookk etkisi var benim eşimin hareketlisi %20 iken %55 oldu ... sayısını artırmamıştı ama zaten 120 milyon flndı sayımız...

kızlar proxeed plus die ithal bi ilaç var yani tam anlamıyla vitamin deposu...çoookk etkisi var benim eşimin hareketlisi %20 iken %55 oldu ... sayısını artırmamıştı ama zaten 120 milyon flndı sayımız...

ya kızlar bu sayıyı enrden anlıyrosunuz bana verdiği raporda sayısı yazmıyordu

canim sogan sadece kist için değil rahmi gebelige hazirluyor

Incir kuru prolaktini yukseltiyor biliyorsun bu hormon hamilelige engel dikkat et derim

bende araştırdım ilk ay soğan kürü ile başlıyolAR sonra incir kürüne geçiyolar bakalım deniycem genede şans bellimi olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…