evet canım ilk soganla baslaniyor ay sogan sonra incir yapilio
ya kızlar bu sayıyı enrden anlıyrosunuz bana verdiği raporda sayısı yazmıyordu
işte ilk soğan yapmanın amacı kistleri azaltmak yumurlamaya yakında incir kürü veriyor ben okudum o doktoru, hatta geçen yıl uyguladımda regl olduğumda 20 gün soğan kürü içtim sonra incir kürü işe yaramadı bende soğanı gereksiz buldum kistlerim yok çünkü ondan dolayı bebişimmolmuyor diye bir sorunum yok o yüzden yumurlama döneminde incir kürünü içicem
ben bu kürleri bilmiyorum amaaa... benim progesteron testim şu yumurtlamayı gösteren test normal dönemlerde 3-4 arası oluyodu ben bir ay sadece bal tarçın çörek otu yedim 8-9 civarı çıktı , öbür ay klomen kullandım 17 çıktı bu ay iğne kullandım üstüne bide 3 gün progesteron tablet kullandım fitil olarak 23,91 çıktı...bakalım bu ay kaç çıkacak hem iğne hem btç yapıcam... cuma günü yumurtaların durumuna göre btç kürünü bırakabilirimde devam edebilirim de...
merhaba bayanlar bende uzun süredir bu siteye kayıtlıyım yorumları okuyorum sürekli ama yorum yapmıyordum bende haziran 8 de aşılama yaptırdım bugün 12. günüm cuma tahlil yaptırıcam gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum gece uykularım falan kaçmaya başladı.rabbim isteyen herkese o duyguyu tattırsın sağlıklı evlatlar nasip etsin cemi cümlemize...
slm kızlar doktordan geliyorum hayırlısıyla cumartesi aşılamam oluyo inşallah herkez için hayırlısı olsun artık bu topik de hamile istiyoruzzzzz :)))
merhaba bayanlar bende uzun süredir bu siteye kayıtlıyım yorumları okuyorum sürekli ama yorum yapmıyordum bende haziran 8 de aşılama yaptırdım bugün 12. günüm cuma tahlil yaptırıcam gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum gece uykularım falan kaçmaya başladı.rabbim isteyen herkese o duyguyu tattırsın sağlıklı evlatlar nasip etsin cemi cümlemize...
mrh.canım bende 5 haziranda aşılama yaptırdım bugun sonucumu aldım 0.5 çıktıama adet olmadım cumartesiye kadar olmaz isem tekrardan tahlil olucam... inşallah senin sonuç pozitif çıkar. kaçıncı denemen?
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldinizzz)Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
Emoşum haydi hayırlı olsun sevindim gününün kesinleşmesine haydi bismillahh)
Yaw ne uyumuşum ne uyumuşum elimde telefon size laf yetiştiricem derken sızmışım resmen)günü uykuyla geçirdim yahu...
selam kızlar yeni gelenlere de hoşgeldiniz allah hayırlısını nasip etsin
yarın yeni bir gün yeni umutlarla şuleyle kahve molası vercez sanal kesmedi bizi azcık da reel de çene çalcaz :)))
Ohhhhh negüzel canımmselam kızlar yeni gelenlere de hoşgeldiniz allah hayırlısını nasip etsin
yarın yeni bir gün yeni umutlarla şuleyle kahve molası vercez sanal kesmedi bizi azcık da reel de çene çalcaz :)))
oohh havamı atıyon kız sen bana :)) yada bize
ohhh bi hava atan daha
Ohhhhh negüzel canımm)selam bizden de (
Uok canımm ni havası yaw heryanım şişti yat yat)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?