Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım ilk soganla baslaniyor ay sogan sonra incir yapilio

işte ilk soğan yapmanın amacı kistleri azaltmak yumurlamaya yakında incir kürü veriyor ben okudum o doktoru, hatta geçen yıl uyguladımda regl olduğumda 20 gün soğan kürü içtim sonra incir kürü işe yaramadı bende soğanı gereksiz buldum kistlerim yok çünkü ondan dolayı bebişimmolmuyor diye bir sorunum yok o yüzden yumurlama döneminde incir kürünü içicem

güldüşümcüm Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’dan YUMURTA SAYISINI Arttırmak için Kuru İncir Kürü tavsiyesi… sen bilirsin hangisini istersen onu kullan canım

merhaba arkadaşlar ben 3 yıl önce tüp bebek yaptırdım sonuç negatifti...problem eşimin spermleriyle alakalı... 5 haziranda aşılama yaptırdım bugun sonuç için tahlil oldum değerim düşük çıktı 0.5 ama adet olmadım pazar ve dun sabah leke gördüm olumsuz bılıyorum ama genede Allahtan ümit kesilmez... sizlerle paylaşmak istedim çünkü benı en iyi sizler anlarsınız...

ben bu kürleri bilmiyorum amaaa... benim progesteron testim şu yumurtlamayı gösteren test normal dönemlerde 3-4 arası oluyodu ben bir ay sadece bal tarçın çörek otu yedim 8-9 civarı çıktı , öbür ay klomen kullandım 17 çıktı bu ay iğne kullandım üstüne bide 3 gün progesteron tablet kullandım fitil olarak 23,91 çıktı...bakalım bu ay kaç çıkacak hem iğne hem btç yapıcam... cuma günü yumurtaların durumuna göre btç kürünü bırakabilirimde devam edebilirim de...

kızlar sizin için birdaha araştırdım yüreğiniz nasıl isterse..

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

bal tarçın çörek otuda işe yarıyor benim bildiğimde keçiboynuzu ve havuç kürü erkeklerde sperm sayısını arttırıyor incir kürü de bayanlarda yumurta sayısını arttırıyor bakalım ben bu gün alıp deniycem hayırlısı :))))

merhaba bayanlar bende uzun süredir bu siteye kayıtlıyım yorumları okuyorum sürekli ama yorum yapmıyordum bende haziran 8 de aşılama yaptırdım bugün 12. günüm cuma tahlil yaptırıcam gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum gece uykularım falan kaçmaya başladı.rabbim isteyen herkese o duyguyu tattırsın sağlıklı evlatlar nasip etsin cemi cümlemize...

AMİN CANIM SAOL... hoşgeldin diycem ama bi kaç arkadaş vardı siteye ilk yorumlarını yaptılar listemizde isimleri bile var sonucu vermeden kaçtılar :)) sonucunu mutlaka yaz bizede merak ederiz.. bir tane hamilemiz yok henüz.. dört gözle güzel haber bekliyoruz...

slm kızlar doktordan geliyorum hayırlısıyla cumartesi aşılamam oluyo inşallah herkez için hayırlısı olsun artık bu topik de hamile istiyoruzzzzz :)))

mrh.canım bende 5 haziranda aşılama yaptırdım bugun sonucumu aldım 0.5 çıktı ama adet olmadım cumartesiye kadar olmaz isem tekrardan tahlil olucam... inşallah senin sonuç pozitif çıkar. kaçıncı denemen?

Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldinizzz)Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
Emoşum haydi hayırlı olsun sevindim gününün kesinleşmesine haydi bismillahh)

Yaw ne uyumuşum ne uyumuşum elimde telefon size laf yetiştiricem derken sızmışım resmen)günü uykuyla geçirdim yahu...

Canım hayırlısı olsun sıkma canını...

selam kızlar yeni gelenlere de hoşgeldiniz allah hayırlısını nasip etsin
yarın yeni bir gün yeni umutlarla şuleyle kahve molası vercez sanal kesmedi bizi azcık da reel de çene çalcaz :)))

oohh havamı atıyon kız sen bana :)) yada bize

yarın yeni bir gün yeni umutlarla şuleyle kahve molası vercez sanal kesmedi bizi azcık da reel de çene çalcaz :)))

ohhh bi hava atan daha

Ohhhhh negüzel canımm)selam bizden de(
oohh havamı atıyon kız sen bana :)) yada bize

ohhh bi hava atan daha

Uok canımm ni havası yaw heryanım şişti yat yat)

kızlar internette araştırm yaptım.
Vallahi infertelite uzamnı olacağım :)))Bir doktor buldum araştırdımda dalında iyi bir doktor.
Mail attım bakalım cevap verecek mi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…