Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gel idencim senide götürelim bide fal bakarız :))))

ankaraya ilk uçağı bi araştırıyım :)

Ohhhhh negüzel canımm)selam bizden de(

Uok canımm ni havası yaw heryanım şişti yat yat)

ahh ahh ... ben okadar yoruluyorum ki demek dün akşam 8 de sızdım sabah 6,30 da zor kalktım

kızlar internette araştırm yaptım.
Vallahi infertelite uzamnı olacağım :)))Bir doktor buldum araştırdımda dalında iyi bir doktor.
Mail attım bakalım cevap verecek mi?:)

kız sen daha uzman olmadınmı.. ben ordinaryus prof. oldumda işte ultrason ccihazım yok elimde... onuda bakiim diyorum gitti gidiyorda yada sahibinden de varsa alıp koycam eve.. sonra gitmem doktora fln

bi sitede buldum bak şimdi 12 bin tl ye bilem var :)) okadar para verceğime doktorlara bi tane bundan mı alsam neyapsam

supersın bebegim :)hahahahah
Kızlar ben kaçıyorum ıyı aksamlar
aksama grş

hahahahahaha idennnnn alemsinnnnnnn :))))) çok güldüm yaaa

hahahahahaha idennnnn alemsinnnnnnn :))))) çok güldüm yaaa

walla bende hep gülmek için derdim ama şaka maka arraştırdım şimdi 12 bin ne demek ya almak lazım bitane bi tüp bebek parasına... bide çevrede dolu tedavi gören var her kullanmalarında 10 tl alsam parasını iki aya çıkarırım walla

bende gelirim sana muaneye :))))))))

Slm kizlar nasilsiniz listeye baktim henuz guzel haber veren olmamis siradaki olumlu olsun lutfen. Bende 2. asilamaya basliyorum ara vermeden bu aksam ilk ignemi yapicam Allahta hayirlisi olur insallah opuyorum hepinizi guzel haberler bekliyorum.

Slm kizlar nasilsiniz listeye baktim henuz guzel haber veren olmamis siradaki olumlu olsun lutfen. Bende 2. asilamaya basliyorum ara vermeden bu aksam ilk ignemi yapicam Allahta hayirlisi olur insallah opuyorum hepinizi guzel haberler bekliyorum.

selamla başladın öpüyorumla bitirdin kız konuşmanı nereye :)))

bende bu akşam 3. iğnemi vuruyorum yine ilk aşılama benim olcak kanımca :))

bu guldusum de benim gibi.. saat 6 da çıkacak ya işten hadi ben kaçtım iyi akşamlar diyo gidiyo saat 5 te sonra dayanamıyo zaman geçmiyo yine geliyo bakıyo buralara

canım sen ankaraya gel ben sana çok müşteri bulurum % 20 komisyon alırım :)))))

kız valla iki ay öncesine kadar benim burdaki müşterim yeter derdimde ,arkadaş şu ara herkes hamile kalıyo 10 yıldır çocuğu olmayan akrabamız bile geçen ay hamile kaldı tüp bebek ile :) bi düşünebilirim yaneee

bu guldusum de benim gibi.. saat 6 da çıkacak ya işten hadi ben kaçtım iyi akşamlar diyo gidiyo saat 5 te sonra dayanamıyo zaman geçmiyo yine geliyo bakıyo buralara

bende öyle sürekli giriyom bakıyom muhabet ettiklerim varsa kaynatıyom yoksa kaçıyom :))))))))) ama sürekli kontrol ediyorum

walla bende eşimle konuştum daha yeter dedim akşama al bi kaç bira bolca içelim sonra allah ne verdiyse beline kuver bebiş için değil kendimiz için eğlenelim :))) demiştir karı kafayı yedi bebe diye diye

bende öyle sürekli giriyom bakıyom muhabet ettiklerim varsa kaynatıyom yoksa kaçıyom :))))))))) ama sürekli kontrol ediyorum

walla bende eşimle konuştum daha yeter dedim akşama al bi kaç bira bolca içelim sonra allah ne verdiyse beline kuver bebiş için değil kendimiz için eğlenelim :))) demiştir karı kafayı yedi bebe diye diye

bak bak bakkkk hanım bizi beğenmeyince kaçiyyiirr

bu fikir hoşuma gitti iki bira biraz kafa ooohh süper :) ama ben bunu bi cuma akşamı yapıyım

bak bak bakkkk hanım bizi beğenmeyince kaçiyyiirr

bu fikir hoşuma gitti iki bira biraz kafa ooohh süper :) ama ben bunu bi cuma akşamı yapıyım

cuma değil cuma dua et perşembe al iki bira kafa kıyak gez ayrıca seni beğenmesem şimdide kaçardım heheheh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…