Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
walla ben şimdi kaçtım işleri toparlıyım gidiyom evime... görüşürüz yarın... sağlıcakla

sibelcim sende gel walla kaynatırız sabah 10 da buluşcaz öğleden sonra işimiz var öğlene kadar sabah kahvemizi içicez ankarada olan herkesi bekleriz
Canım yaw gelmek isterim ama ben istanbuldayım yahuu)siz benim yerine de kahve içip falıma bakın
walla bende eşimle konuştum daha yeter dedim akşama al bi kaç bira bolca içelim sonra allah ne verdiyse beline kuver bebiş için değil kendimiz için eğlenelim :))) demiştir karı kafayı yedi bebe diye diye

Hahahahahahahahahaha koptuuummm)

Canım yaw gelmek isterim ama ben istanbuldayım yahuu)siz benim yerine de kahve içip falıma bakın

Hahahahahahahahahaha koptuuummm)

sibellll sende idenle buluş ozaman oda istanbulda bide biz şuleyle 2 atanamamış öğretmen olarak bi okula başvurcaz eğer ordaki işte olursa süper olcaknerden nereye dicez walla :)))

sibellll sende idenle buluş ozaman oda istanbulda bide biz şuleyle 2 atanamamış öğretmen olarak bi okula başvurcaz eğer ordaki işte olursa süper olcaknerden nereye dicez walla :)))

Evet bizimde idenle bir buluşma ayarlamamız lazım)
Yaaaaa inş olur canım ya valla nerdeeeennn nereye olur gerçekten))

inşallah canım bakalım bebiş düşüncesinden biraz uzak şeylerle uğraşalım diyoruz stres yapmadan daha hayırlı olur inşallah

İnş canımm valla uzaklaşınca daha rahat olur hep hep stres halindeyiz yahu
Buarada facebookta da laf yetiştiriyorum millete geç yazıyorum oyuzden ama gittim sanma

İnş canımm valla uzaklaşınca daha rahat olur hep hep stres halindeyiz yahu
Buarada facebookta da laf yetiştiriyorum millete geç yazıyorum oyuzden ama gittim sanma

aynen bende öyleyim hem oyun oynuyom hem sana yazıyom hemde facede arkadaşa laf yetiştiriyom elimizde 10 marifet maşallah

kuzular ya çatlatma ignesini kaça aldınız pazarlık yapıyomu eczacılar diger igneler için yapıyolardı bununla alakalı bilgim yok

kuzular ya çatlatma ignesini kaça aldınız pazarlık yapıyomu eczacılar diger igneler için yapıyolardı bununla alakalı bilgim yok

77 liraya aldım ben pazarlık yapmadım ama her eczanede ilaç fiyatları farklıymış öyle duydum fakat 1-2 lira için araştırmadım

Canım aşılama öncesi almadım busefer kendi çatladı ama nisanda almıştım en son 68 miydi nneydi öyle kalmış aklımda.Tanıdık varsa eczanen sor istersen belki yaparlar bir kolaylık.Birde son ana bırakma ilacını bazen zor bulunabiliyor...

kuzum yarın 24de yapıcam igneyi onun için bu kadar rahat davranıyorum

Eğer İstanbulda isen burada iğneleri raporlu alıp, çok uygun fiyata satanlar var canım. Bence onlara bir ulaş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…