Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eğer İstanbulda isen burada iğneleri raporlu alıp, çok uygun fiyata satanlar var canım. Bence onlara bir ulaş istersen

canım ben o işi anlamadım ya nasıl rapor alcam bilmiyorum zaten yarın alcam igneyi artık 3e 5e bakmıcaz herşey bebişler için dolsun göbüşler bebiş :))

kuzu bebiş geliyo olmasın sakın böyle süprizler yapmayı severler:)) canım yarın alcam igneyi inşallah bulurum :)

Bilmiyorum canım yaw anlamadım bakalım devamı gelecek gibi hissediyorum hayırlısı olsun ne diyeyim...Bylursun canım eczaneler kapanmadan başla ama aramaya)

sibellll hayırlısı diyoruzz kafaya takmıyoruzz stres yapmıyoruzzzzzz ve tam destek yola dem ediyoruzzzzz allah hayırlısını nasip etisnnnn

canım ben o işi anlamadım ya nasıl rapor alcam bilmiyorum zaten yarın alcam igneyi artık 3e 5e bakmıcaz herşey bebişler için dolsun göbüşler bebiş :))

Hayır tatlım, burada raporlu alıp elinde fazladan kalanlar var. Sen bilirsin yinede 1 iğne parasına 2 tane alabiliyorusn raporlu olunca. Sana linkini yolluyorum, topraktut isimli arkadaş İstanbuldaymış mesela, şimdi senin için baktım,hemen mail at, yarında alabilirsin çok ucuza.Ben Bursada olduğumdan iğneleri alamadım, çok hemde çok para vermiştim, ondan yardım edeyim dedim, yinede sen bilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/128143-gonal-f-paylasim-alani-98.html

Bu forumda herkes bizim gibi mi acaba maşallahımız var arkadaşlık tam gaz da bişey eksik sanki:):) bi de onlara kavuşalım gün yapalım valla:):) bugün dinlendim uykuyla geçti yarın yine iş

Amin canımmm aynen valla bekliyorum devamı gelirse randevu alayım da yeni bir ay başlasın

bana müsade alış veriş yapcaz dağ inciri alcaz 2-3 bira alcaz yarın yeni bir gün yeni başlangıçlar herşeyi unutup bu gece geride bırakcaz tavsiye ederim :)) öpüldünüzzzzz

Bu forumda herkes bizim gibi mi acaba maşallahımız var arkadaşlık tam gaz da bişey eksik sanki:):) bi de onlara kavuşalım gün yapalım valla:):) bugün dinlendim uykuyla geçti yarın yine iş

Vallahi öyle canım tek eksik bebelerimizz onlar da gelecek inşsonra vur patlasın çal oynasın

bana müsade alış veriş yapcaz dağ inciri alcaz 2-3 bira alcaz yarın yeni bir gün yeni başlangıçlar herşeyi unutup bu gece geride bırakcaz tavsiye ederim :)) öpüldünüzzzzz

Tamam canımm ohhhh yapın valla bakalım duruma göre bende yarın böyle bir hazırlık yapabilirim))Görüşmekuzeree

bu guldusum de benim gibi.. saat 6 da çıkacak ya işten hadi ben kaçtım iyi akşamlar diyo gidiyo saat 5 te sonra dayanamıyo zaman geçmiyo yine geliyo bakıyo buralara

:))HAHAHAH saatimi şaşırmam. Kursun olmadığı akşamlar giriyorum :)
Sizi bırakamıyorum bebeğem :)))

Kızlar doktor cevap vermiş:))vayyy inanamadım

Adetinizin ikinci gunu randevunuzu infertilite polikliniğine alarak geliniz. Geçmişte yaptırdığınız testlerinizi ve tedavi kağıtlarını da getiriniz. Size dosya açılacak; eksik tahliller varsa tamamlanacak ve tedavi planlayacağız.

Aaaa nekadar çabuk yazdı valla bravo. ..Hangi hastane canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…