Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaaa bilmiyordum canım yaw keşke yakin olsak ama birgün sen ben iden toplanabiliriz kahve içeriz ohh miisss

:)Olur elbet canım bir hafta sonu ayarlayıp yapabiliriz:)))
Hahah sinemcim sen yaparsında biz yapamazmıyız:)))))
bende birazdan gidip incir alayım keçi boynuzu:))
doktora cumaya randevu aldım sımdıden yer bulamam dıye
ama ben hala hasta olmadım kı ((

İvetttt bizde yaparukk)
Olursun canım cumaya kadar günün nezamandı senin??

Haydi hayırlısı olsun canım sende özele gitmiştin dimi?Valla üni. Hastaneleri çok araştırmacı oluyor ...

Amin canım
evet özele gidiyorum her gidişimde 1500 tl den aşağı çıkamıyorum
vallahi tüp yapaydım keşke diyorum bu kadar para verene kadar
evet marmara üniv hastanesine bu konuda çok ıyı dıyorlar bakalım
benımde ısten ızın alma sorunum var hemen surat yapıyorlar
ozele hep öğle tatılınde rallı yapar gıbı araba ıle gıdıyordum hemen 1 saatte halledeip geliyordum sımdı randevuyu saat 12 ye aldım yarım saat erken cıkmam gereceke artık ne uydurcam bakalım :)

Sorma canım valla 2 tane tüp bebek yaptırırdim bende 3 yıldır git gel ilacı vs.özeller fena ama napalım işte..inş memnun kalırsın canım işyerinde idare etsin azcuk ya ama etmezler bilirim..

Sorma canım valla 2 tane tüp bebek yaptırırdim bende 3 yıldır git gel ilacı vs.özeller fena ama napalım işte..inş memnun kalırsın canım işyerinde idare etsin azcuk ya ama etmezler bilirim..

sen tup bebek yaptırdın mı canım bilmiyordum
özeldemi yaptırdın hepsini. tüp bebk neden olmadı
Vallahi hamile kalmamdan çok korkuyorlaR:)işi kim yapacak diye.
o yüzdden söylemek istemiyorum
dr gideceğim dersem anlayacaklar o yüzden bişey bulmam gerekiyor :)

canımcım bende aktarcıya gideyim :)))ordanda anneme uğruyayım akşamın ilerleyen saatlerinde gelirim :)))

Yok canım yaptırırdım dedim özele verdiğim paralarla yaptırmadım...
Deme ozaman başka bir bahane bul)
Tamam canım ilerleyen saatlerde görüşmeküzere...

Kızlar ancak geldim ama kimsecikler yok:)))
Aldım dağ inciri ve keçi boynuzu:))))kaynatıyorum içicem akşam:))))
Bu doktora gitme kararı beni nedense rahatlattı :))
İyi geceler tatlı rüyalar kokulu kokulu öpüyorum:)))

hayırlı olsun canım inşallah işe yarar yalnız keçiboynuzu ve inciri eşine kendine sadece incir pişircen :)))) yanlışmı aktardım yalışmı anladın bilemedim sonra erkeklik hormonunu tavan yapmayalım sen sadece nciri pişir iç 21 gün içicen 7 gün ara vercen ve her içtiğin taze olmalı yemeklerden 15 dk önce unutma öpüyorum seni

Bende gelirim dedim gelemedim yahuu
Başım agrıyor çok fena
Neyseee herkese iyi gecelerr...

Herkese günaydın)
Kızlar bugün aşılamadan sonraki 13.günüm kanda çıkar mı?Ya dün öyle bir lekelenme olunca endişelendim gecede jelimi sıkarken azcuk onun ucuna geldi kırmızı kırmızı ama başka gelen giden yok...Hani hbebiş yoksa jeli bırakayım enazından diyorum oyüzden acep yaptırsammı bugün??Birde benim gibi gününden önce hastalanan oldu mu?

günaydın kızlar hüloooğğğğğ

sibelcim canım sen istersen baktır kanda çıkar artık 12 gün sonra çıkar yanii.. zaten ntest tarihin ne zamandı yarı ndeğilmi?

günaydın kızlar hüloooğğğğğ

sibelcim canım sen istersen baktır kanda çıkar artık 12 gün sonra çıkar yanii.. zaten ntest tarihin ne zamandı yarı ndeğilmi?

Sana da günaydın tatlumm)
Canım benim doktor gün vermedi test için adetini bekliycez dedi adet tarihimde 24ü ben 22 si falan yaptırırım diyordum testi kendi kendime ama dün wc de azcık lekelenme olunca acaba dedim şimdi de sonuç olumsuzsa boşuna jel kullanıp adetimi engellemeyeyim gelecekse gelsin 2.ye başlayayım biran önce diyorum...Ozaman ben bi kalkayım gidip kan vereyim yakın biryerde

duruma bak bir an önce 2. ye başlıyım diyo :) sana da hak veriyorum kuzum bi tane bile pozitif yokki aramızda umutlanasın :))

ama seninki pozitif olcak inşallah kuzum inşallaahhhh

duruma bak bir an önce 2. ye başlıyım diyo :) sana da hak veriyorum kuzum bi tane bile pozitif yokki aramızda umutlanasın :))

ama seninki pozitif olcak inşallah kuzum inşallaahhhh

Canım yaw lekelenmem olmasaydı yine bir umudum vardı ama böyle olunca zaman kaybetmeyeyim diyorum...
inşallah olur canım bakalım hazırlanıp çıkıcam şimdi haydi bismilllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…