Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:))Günaydın kızlar:)
Hhahahaha ben incirle keçiboynuzunu aynı pişirdim :)hahahah
yanlış anlamışım :))))
neyse bi kereden birşey olmaz:)))

günaydın kızlar hüloooğğğğğ

sibelcim canım sen istersen baktır kanda çıkar artık 12 gün sonra çıkar yanii.. zaten ntest tarihin ne zamandı yarı ndeğilmi?

Günaydın hüloğğğğğğ

Evet sibelcim baktır çıkar artık bugun hayırlısı olur inş

Günaydın hüloğğğğğğ

Evet sibelcim baktır çıkar artık bugun hayırlısı olur inş

Kan verdim canım ama negatif hissediyorum hayırlısı olsun bakalım 1 saat sonra çıkacakmış laboratuar a gitmeye uşendim şimdi 1 saat burada bekliycem email atmıyorlarmış...

Son düzenleme:
Kan verdim canım ama negatif hissediyorum hayırlısı olsun bakalım 1 saat sonra çıkacakmış laboratuar a gitmeye uşendim şimdi 1 saat burada bekliycem email atmıyorlarmış...

Hadi hayırlısı olsun canım. Negatif düşünme lütfen. Olmazsada canın sağolsun bak sinem allah ne verdiyse gidiyor:))))

Hadi hayırlısı olsun canım. Negatif düşünme lütfen. Olmazsada canın sağolsun bak sinem allah ne verdiyse gidiyor:))))

Aynen öyle canım allah ne verdiyse ))Valla olursa ne ala olmazsa üzülmek yok zaten kimyasal gebeliklerden ötürü katılaştım bu konudaDurmak yok aşılamaya devammm)Rabbim ol diyene kadar)
Buarada dakikalar geçmiyor yaww

geçer geçer bak ne kaldı.... yarım saat bile yok hayırlısı olsun pozitif olsun yeterki üç gün de bekleriz demi ama :))

geçer geçer bak ne kaldı.... yarım saat bile yok hayırlısı olsun pozitif olsun yeterki üç gün de bekleriz demi ama :))

Canımm pozitif olacak umuduyla 3 yıldır bekliyorum 3 gün ne kiii)
Ama inanıyorum bugün olmazsa yarın mutlaka olacak oyüzden pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…