hayırlı olsun canım inşallah işe yarar yalnız keçiboynuzu ve inciri eşine kendine sadece incir pişircen :)))) yanlışmı aktardım yalışmı anladın bilemedim sonra erkeklik hormonunu tavan yapmayalımsen sadece nciri pişir iç 21 gün içicen 7 gün ara vercen ve her içtiğin taze olmalı yemeklerden 15 dk önce unutma öpüyorum seni
canım geçmiş olsun((( yt dinlen bende dediğimi yatım eşimle içiyoz :)) bu gece uzun
günaydın kızlar hüloooğğğğğ
sibelcim canım sen istersen baktır kanda çıkar artık 12 gün sonra çıkar yanii.. zaten ntest tarihin ne zamandı yarı ndeğilmi?
Günaydın hüloğğğğğğ
Evet sibelcim baktır çıkar artık bugun hayırlısı olur inş
Kan verdim canım ama negatif hissediyorum hayırlısı olsun bakalım 1 saat sonra çıkacakmış laboratuar a gitmeye uşendim şimdi 1 saat burada bekliycem email atmıyorlarmış...
Kan verdim canım ama negatif hissediyorum hayırlısı olsun bakalım 1 saat sonra çıkacakmış laboratuar a gitmeye uşendim şimdi 1 saat burada bekliycem email atmıyorlarmış...
Hadi hayırlısı olsun canım. Negatif düşünme lütfen. Olmazsada canın sağolsun bak sinem allah ne verdiyse gidiyor:))))
Hadi hayirlizi cnm
Aynen öyle canım allah ne verdiyse))Valla olursa ne ala olmazsa üzülmek yok zaten kimyasal gebeliklerden ötürü katılaştım bu konuda Durmak yok aşılamaya devammm )Rabbim ol diyene kadar )
Buarada dakikalar geçmiyor yaww
Aaaa kimsecikler kalmadı(Huhuu nirdesinizzz??
Sağol canım inş
Buarada hastanre hamiş dolu yaw maşallah)
geçer geçer bak ne kaldı.... yarım saat bile yokhayırlısı olsun pozitif olsun yeterki üç gün de bekleriz demi ama :))
Masallah cnm darisi herkese
Aaaa kimsecikler kalmadı(Huhuu nirdesinizzz??
Sağol canım inş
Buarada hastanre hamiş dolu yaw maşallah)
10,30 da mi cikacak sonuc cnmAmin canımmm inş darısı hepimize)
Canımm pozitif olacak umuduyla 3 yıldır bekliyorum 3 gün ne kiii)
Ama inanıyorum bugün olmazsa yarın mutlaka olacak oyüzden pes etmek yok
Aynen öyle canım allah ne verdiyse))Valla olursa ne ala olmazsa üzülmek yok zaten kimyasal gebeliklerden ötürü katılaştım bu konuda Durmak yok aşılamaya devammm )Rabbim ol diyene kadar )
Buarada dakikalar geçmiyor yaww[/
Bak kız hala kalkamadı :)))
Allahtan ümit kesilmez canım.
bizle konuş zaman geçer:))
Evet canım...Heycan bastı yaw10,30 da mi cikacak sonuc cnm
işte bu yaaa aranan kan
Buarada dakikalar geçmiyor yaww[/
Bak kız hala kalkamadı :)))
Allahtan ümit kesilmez canım.
bizle konuş zaman geçer:))
Hahahha kalkamaz canım dün epey mesai yaptı hahahaah
Hahahha kalkamaz canım dün epey mesai yaptı hahahaah
mesaiye erken başladı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?