Evet canım...Heycan bastı yaw
Hahahahahhahaha
Hahahah orasıda doğrumesaiye erken başladı ama
Hayirli bir sonuc bekliyoruz cnm
İnş canım bnde bekliyorum ama kendimden değil
Tabii olursa süper olur)
Tamda tahmin ettiğim gibi 0,41 çıktı...
Gelsin kırmızılar 2.ye devamarabadayım kızlar eve geçeyim yazıcam 10dk ya evde olurum..
Gelsin kırmızılar 2.ye devamarabadayım kızlar eve geçeyim yazıcam 10dk ya evde olurum..
Hayırlısı olsun canım ya sıkma canını.
Ok gidince eve yaz.
Hadi ya uzulmek yok tedaviye devam cnm
hadi beraber ikinciyi yapıyoruz :))oluyoruz
Sağolun canlarımm yok valla üzülmedim diyorum ya alıştım artık
Aynen durmak yook tedaviye devammmm)Evet idencim inş 2. Uğurlu gelecek bizee )
sağlık olsun .. hayırlısı devamm...bana mola verdirdi ama bu ay..temmuzda devam dedi..
Kizlar ben xepten giriyom tatildeyim sizi takip ediyom dayanamadim yazim dedim. Ben asilama olacaktim doktor desiki catlaman haftasonu olmus ve aailamami iptal etti. Burda haftasonu yani pazar asilama yapmiyorlar. Ama asil iptal etmelerinin sebebi catlama olmasi . Bana catlamamis yumurta lazim dedi ve xatlamaya yyakin yani bir gun once yapiliyor asilama.sizin nedencatladiktan sonra yapiliyor belki bu yuzden tutmamis olabilirmi bi arastirin lutfen. Ikinciyi tekrar ayni sonuc almayin. Ben ovtest yapip ertesi gunu ignesis ilacsiz asilama olcam kismet olursa bu ayin sonunda.
devletemı gidiyorsun canım özele mi?
Benimkide ara verelim dedi.
ben rahat durmadım tabi internette baya araştırma yaptım.
Bi doktor buldum infertelite ile ilgileniyor.
Mail attım. Cevap vermez diye düşünüyordum ki bir kaç saat sonra cevap yazdı.
Adetinizin 2 günü raporlarınız tahlilleriniz vs. ne varsa alıp gelin dosya açacağız. eksiklikler varsa tamamlayıp bir yol çizeceğiz demiş.
Şaşırdım ve bir o kadarda mutlu oldum
Bakalım ben hala hasta olamadım. Şimdiden cumaya aldım olurum diye belki. çünkü numara bulması zor oluyor bakalım denk getirebilecekmiyim
devletemı gidiyorsun canım özele mi?
Benimkide ara verelim dedi.
ben rahat durmadım tabi internette baya araştırma yaptım.
Bi doktor buldum infertelite ile ilgileniyor.
Mail attım. Cevap vermez diye düşünüyordum ki bir kaç saat sonra cevap yazdı.
Adetinizin 2 günü raporlarınız tahlilleriniz vs. ne varsa alıp gelin dosya açacağız. eksiklikler varsa tamamlayıp bir yol çizeceğiz demiş.
Şaşırdım ve bir o kadarda mutlu oldum
Bakalım ben hala hasta olamadım. Şimdiden cumaya aldım olurum diye belki. çünkü numara bulması zor oluyor bakalım denk getirebilecekmiyim
sen hangi doktora mail attın canım adı ney hangi hastane bide sendemi ankaradaydıntopiğin geneli ankaradan da :)
ünv. hastanesine gidiyorum ben..sanırım pko sıkıntısı olma durumu var. o yüzden ara verdi ve d.kont. hapı verdi..dinlenmek iyi gelecek ama bana da.. bir kez daha deeneyeceğim. sonra belki ben de ankara yollarına düşerim..
Canım Tüp bana çok meşakatli geliyor arkadaşım yaptırdı ne acılar cekti igneler vs.ve sonuç garantisi yok onda da oyüzden bir aşılama daha yaptırıcam olursa ne ala olmazsa 1 ay ara verip tüp mü yoksa 3.aşilama mı karar vericem ama öyle veya böyle olacak allahın izni ileN eyapmayı planlıyorsun canım aşılamaya devam mı? yoksa tüpemi geçeceksin
Kimimizin doktorları ara verdiriyor ben vermek istemiyorum henüz görüşemedim doktorumla ameliyattaymış email attım bakalım ne diyeceek ama sanmıyorum ara verelim diyeceğini verirse de klomen+çatlatma ya devam normal ilişki ile derim valla hiiç ara veresim yok tam gaz devammsağlık olsun .. hayırlısı devamm...bana mola verdirdi ama bu ay..temmuzda devam dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?