Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
marmara üniv.doçent tevfik bey.
Yok canım istanbuldayım ben hatta akşam sbl yazısştık. idende ist. dedi
sinemleri kıskandık bizde.
sen, ben sibel bir hafta sonu buluşalım dedik :)))

İvett kıskandıkk)İdeennn sen de mi Anadolu yakasındasın?
Buluşalım yaw hem moral olur hepimize)

Diğer aşılama topigunden tek hamiş çıktı demiştim ya infertilite bölümünde olan

Tek hamis ama iki bebiş

Bebisleri ikizmis cok sevindim ya

Rabbim bizede nasip eder inş en kısa zamanda

Buarada Tüüü bize okadar kişi bir pozitif çıkaramadık yaw
İnş arkamızdan gelen arkadaşlardan çıkarda bize umut olur 2.lerde)

Diğer aşılama topigunden tek hamiş çıktı demiştim ya infertilite bölümünde olan

Tek hamis ama iki bebiş

Bebisleri ikizmis cok sevindim ya

Rabbim bizede nasip eder inş en kısa zamanda

Ayyy inş canım ya eskiden korkardım ikiz olacak diye şimdi istiyorumm valla iki çocuk bir köpiş bir kedi tam bir curcuna olur ev ohhhh)

marmara üniv.doçent tevfik bey.
Yok canım istanbuldayım ben hatta akşam sbl yazısştık. idende ist. dedi
sinemleri kıskandık bizde.
sen, ben sibel bir hafta sonu buluşalım dedik :)))

İvett kıskandıkk)İdeennn sen de mi Anadolu yakasındasın?
Buluşalım yaw hem moral olur hepimize)

haha kuzum ben avrupadayım avrupaiii yim

iyi olurdu ama yahuuu

arkadaşlar merhaba bende test yaptırdım sonucu bekliyorum ikinci aşılamamdı bugün 15.gün ilk aşılamam negatifti test yaptırmaya bile gerek kalmamıştı.lekelenme ve adet 14.gün gelmişti.bakalım nasıl çıkacak sonuç???

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar

kızlar ya ben şimdiden başladım ya stres yapmaya hep rüyamda hastane aşılama olamıyorum yok zamanı kaçırıyoruz düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda

aşılaması negatif olan arkadaşlar hiç üzmeyin kendinizi zaten tutma şansı %15 normal ilişkiden pek farkı yok.ben çok sıcak bakmıyorum aşılamaya doktorum çok ısrar etti tüpe geçmek istedim direk.zaten belli imkanlarımız var...
bir düşüğüm var inanın çok zor ve ağır bi süreç o yüzden sonuç poz. olsa da çok sevinemeyeceğim rabbim inş.hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

ha ha ha ha süper yaaa olsun canim ikize bakmak kolay değil ama bir tirnagina hasretiz şimdi 4tane bile olsa gikimizi çıkartmayız herhalde
Aynen canımmm; )))
aaaa sen test mi yaptirdin yeni gördüm çok üzüldüm
Dün lekelenmem olunca bugün yaptırayım dedim canımm...Hiiç üzülme vardır bir hayır ben hiç takmadım valla napalım birdahakine inşyalnız koca topikte 1 tane hamiş çıkaramadık ona yanarım hahah
haha kuzum ben avrupadayım avrupaiii yim

iyi olurdu ama yahuuu
Hahahah bendeeeGüldüsüm Anadoluda )
Selam canımm haydi senin pozitif çıkar inş da azcuk seviniriz)

kızlar ya ben şimdiden başladım ya stres yapmaya hep rüyamda hastane aşılama olamıyorum yok zamanı kaçırıyoruz düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda

Canımmm tecrübe etmiş biri olarak söylüyorumm stress yapmaaaaa!!Stres yaparak olacagı varsa da olmamasına sebep oluyoruzz

Kızlarr ben kaçarr 2 haftadır elimi sürmediğim evimi temizleyeyim yaw ohhh varmı temizlik gibisi)Hem adetimde gelir belkim de giderim doktora yarın)
Yeni ay yeni umutlarrr yehuuu)!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…