marmara üniv.doçent tevfik bey.
Yok canım istanbuldayım ben hatta akşam sbl yazısştık. idende ist. dedi
sinemleri kıskandık bizde.
sen, ben sibel bir hafta sonu buluşalım dedik :)))
Diğer aşılama topigunden tek hamiş çıktı demiştim ya infertilite bölümünde olan
Tek hamis ama iki bebiş
Bebisleri ikizmis cok sevindim ya
Rabbim bizede nasip eder inş en kısa zamanda
ha ha ha ha süper yaaa olsun canim ikize bakmak kolay değil ama bir tirnagina hasretiz şimdi 4tane bile olsa gikimizi çıkartmayız herhalde
aaaa sen test mi yaptirdin yeni gördüm çok üzüldüm
ha ha ha ha süper yaaa olsun canim ikize bakmak kolay değil ama bir tirnagina hasretiz şimdi 4tane bile olsa gikimizi çıkartmayız herhalde
marmara üniv.doçent tevfik bey.
Yok canım istanbuldayım ben hatta akşam sbl yazısştık. idende ist. dedi
sinemleri kıskandık bizde.
sen, ben sibel bir hafta sonu buluşalım dedik :)))
İvett kıskandıkk)İdeennn sen de mi Anadolu yakasındasın?
Buluşalım yaw hem moral olur hepimize)
Canım hayırlısı olsun sıkma canını...
arkadaşlar merhaba bende test yaptırdım sonucu bekliyorum ikinci aşılamamdı bugün 15.gün ilk aşılamam negatifti test yaptırmaya bile gerek kalmamıştı.lekelenme ve adet 14.gün gelmişti.bakalım nasıl çıkacak sonuç???
ins ilk güzel haberi sen verirsin bize kuzum merakla bekliyoruz hemen yaz sonucu
Aynen canımmm; )))ha ha ha ha süper yaaa olsun canim ikize bakmak kolay değil ama bir tirnagina hasretiz şimdi 4tane bile olsa gikimizi çıkartmayız herhalde
Dün lekelenmem olunca bugün yaptırayım dedim canımm...Hiiç üzülme vardır bir hayır ben hiç takmadım valla napalım birdahakine inşaaaa sen test mi yaptirdin yeni gördüm çok üzüldüm
Hahahah bendeeehaha kuzum ben avrupadayımavrupaiii yim
iyi olurdu ama yahuuu
Selam canımm haydi senin pozitif çıkar inş da azcuk sevinirizarkadaşlar merhaba bende test yaptırdım sonucu bekliyorum ikinci aşılamamdı bugün 15.gün ilk aşılamam negatifti test yaptırmaya bile gerek kalmamıştı.lekelenme ve adet 14.gün gelmişti.bakalım nasıl çıkacak sonuç???
kızlar ya ben şimdiden başladım ya stres yapmaya hep rüyamda hastane aşılama olamıyorum yok zamanı kaçırıyoruz düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?