Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben naciye yeni üye oldum.3 yıllık evliyiz bebeğimiz olmadı bu ay aşılama yaptıracağız bugün adet oldum 3. gün doktoruma gidecem şunu öğenmek istiyorum tahminen kaç gün sürüyor bu tedavi aşılama ne zaman yapılır benim adetim 6 gün sürüyor eşim 26-27-28 haziranda yurtdışında olacak.spermi alıp muhafaza edebiliyorlar mı

off kızlar canım sıkıldı ya, ilk aşılamamda da böyle olmuştu iki kutu gonal f aldırttılar ikinci kutudan bi tane kullandım, aşılama yapıyoruz demişlerdi, mecbur çöpe attım, dün kontrolüm vardı, 9 ve 10 mm iki yumurta var cuma gel dedi, ve dün akşam ilacım bitti muhtemelen pazartesi aşılama olacaktı ama şimdi bu ikinci kutuyu almasam büyümez mi acaba ya, raporu da aşılamadan sonra çıkartırsın dediler 450 lira verdim zaten yine 450 mi verecem bi kullanım için şaşırdım kaldım

emos iğneyle ilgili fiyattan falan bahsetmişsin daha yeni okuyabildim.canım niye o kadar para vereceğine rapor çıkarttırmıyorsun.raporla çok cüzi bir miktarla alabilirsin.söyle doktoruna rapor çıkarsın.

hoşgeldin canım inşallah ugurlu gelir sana:) canım bende adetimin 2. günü gittim doktora daha iyi dedi doktor 12 haziranda başladım ignelere dün bitirdim yumurtalar yeteri kadar büyüdü cumarteside aşılamam olucak toplam 11 gün falan sürüyo eşin yetişirse aşılamaya bence daha iyi olur. sanırım muhafaza edemiyolar canım

zeliş bu iğneler o kadar pahalımı yaa.ilaçla olmazsa doktor banada iğneye geçicez demişlerdi.ne kullandın sen

Son düzenleme:

canım keşke çöpe atmasaydın tekrar dolapta muhafaza edilebiliyumuş zaten pahalı ilaçlar

emos iğneyle ilgili fiyattan falan bahsetmişsin daha yeni okuyabildim.canım niye o kadar para vereceğine rapor çıkarttırmıyorsun.raporla çok cüzi bir miktarla alabilirsin.söyle doktoruna rapor çıkarsın.

canım igneyi gece vurulmam gerekiyo akıl parası olsun bana eger olurki bebiş gelmezse bidahakine öyle yapcam

emoscum doktorunla konuşup iğneyi al eczaneden para vermeden.doktoruna söyle rapor zaten 1 saatte çıkıyor. o zaman girsinler.doktorun hiçbişey demedi rapor konusunda.

emoscum doktorunla konuşup iğneyi al eczaneden para vermeden.doktoruna söyle rapor zaten 1 saatte çıkıyor. o zaman girsinler.doktorun hiçbişey demedi rapor konusunda.

yok canım kümse bişey söylemedi bana rapor falan işte burda ögreniyoruz işte. özel hastanedede çıkyomu rapor rapor özellerde biraz pahalı sanırım astarı yüzünden pahalıya gelmesin

canım aşılamadan önce neden rapor çıkarmadılar ki ilaçlarına çok para vermişsin ben iki aşılamamda da ikişer kutu gonal f aldım birer kutu kullandım tüp yaparsak ilaca para vermeyecekmişim öyle ayarladı doktor.

yok canım ben 20 lira verdim rapora özelde.onunla ovirella ve klomeni alabşiliyorum.10 lira vererek.sen doktoruna söyle raporsuz vermiyolar ilaçlar pahalı falan de bazılarının aklına söylemeden gelmiyo böyle şeyler. bana reçeteyi yazdı raporuda yazıyorum dedi.1 saat sonra eczanede rapor göründü zaten öyle aldım ben

canım gonal-f kaç ml aldın para hiç vermedinmi peki rapora para verdinmi

yok canım kümse bişey söylemedi bana rapor falan işte burda ögreniyoruz işte. özel hastanedede çıkyomu rapor rapor özellerde biraz pahalı sanırım astarı yüzünden pahalıya gelmesin

canım bende özelde yaptırıyorum benimki sordu rapor varmı die yok dedik ilacı aldık eczaneden parayla devlettemi çıkartmak gerekiyor acaba ben 5.ci iğneyi yapacağım bugün yarın da doktora gidiyorum kontrole bu arada

fashioner bu miktar ayarlaması nasıl oluyor biliyormusun.benimki normal yoldan denettirecek daha olmazsa aşılaması şusu busu var.o zaman iğne alma hakkımuız bitiyormu?birde miktar sınırlamasımı var

ya ben 3 sene önce falan anneme özel hastaneden rapor çıkardım başka ilaç için 30 tl ödedik devlette para almıyolar sanırım raporda

vay anasını ya gonal-f ler 2 kutuya 300 tl verdim ya ben gitti paracıklar çat. ignesi için rapor çıkarayım bari :)

hoşbulduk arkadaşım inşallah :) teşekkür ederim cevabın için panik oldum işte elimde olmadan .
inşallah canım aşılaman tutar bebeğini kucağına alırsın.Allah yardımcın olsun

canım gonal-f kaç ml aldın para hiç vermedinmi peki rapora para verdinmi

75lik gonal f
sgk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum rapora para vermedim.şöyle ki; normalde doktora gittiğimde muayene ücreti vermiyorum(tedaviye dahil).ama rapor çıkarmak için giriş yaptık 75 tl muayene ücreti ödedim.ilaçların fiyatı çok yüksek raporsuz baya pahalıya mal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…