Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün aşılamamın 9.günü işyerindeyim çok merak ediyorum idrar testi yapsam olur mu acaba

zeliş bu iğneler o kadar pahalımı yaa.ilaçla olmazsa doktor banada iğneye geçicez demişlerdi.ne kullandın sen
canım ilkinde rapor çıkartarak iki kutu gonal f bir çatlatma iğnesine 250 tl vermiştim ancak şimdi pat diye hastaneye gittiğimden tedaviye de başlayacaz sonra eczaneye ödersin dediğinden bir kutu gonal f ile çatlatmaya 450 tl verdim ve şimdi tekrar lazım, bilmiyorum rapor çıkınca ne kadar iade edecekler ama malesef iğneler çok pahalı bi danışayım bakıyım yarın belki bir iki günde hap verir

kızlar bugün aşılamamın 9.günü işyerindeyim çok merak ediyorum idrar testi yapsam olur mu acaba

beklesem bence beklesen iyi olur kafiyeli oldu hehe

kuzum daha 9. gün belli olmaz boşuna yapıp moralini bozma azcık bekle... şu an idrarda çıkması imkansız gibi bişiii

Kızlar gidin rapor çıkarın yazık paraciklariniza milletin umrunda değil ki onlar vardan yoktan anlamaz

Kizlaaaar asilamam yapildi simdi eve geldim istirahat ediyorum :) test tarihim 2 temmuz. Nasil gececek bu zaman??? Bir de progestan tablet verdiler gunde 2 kez icecekmisim

Kizlaaaar asilamam yapildi simdi eve geldim istirahat ediyorum :) test tarihim 2 temmuz. Nasil gececek bu zaman??? Bir de progestan tablet verdiler gunde 2 kez icecekmisim

Oohhh haydi hayırlı olsun canımm..Valla nasıl gecer diye diye geçiyor hahaha)Dilerim pozitif haberlerini alırız)

Kızlar dün ceee diyen kırmızılardan okadar temizliğe rağmen bugün çıt yok allahtan test yaptırmışım yoksa çok fena umutlanırdım yaw..

canım hayırlı olsun doktorun sana verdigi öneriler varmı bu süre zarfında :)

Kızlar sonucu aldım şimdi sonuç negatif hiçbir adet belirtim yok.eylüle kadar ara verip tüp bebeğe geçicem hayırlısı artık

Cokk sagolun kizlar, insaallah herkes hayirlisiyla bebislerini kucagina alir en kisa zamanda :)
Agir egzersiz, agir is ve agir kaldirmak ve yorulmak yasak.
Bir de ev odevi verdiler, bu aksamdan itibaren 1hafta suresince gun asiri birliktelik istendi :)

Kızlar bugün pek giremedim.
Kendinize iyi bakın
İyi akşamlar.
Sinemcim daha uyanamadın mı:))))

Kızlar sonucu aldım şimdi sonuç negatif hiçbir adet belirtim yok.eylüle kadar ara verip tüp bebeğe geçicem hayırlısı artık
Hayırlısı olsun canım nazlı çıktı bizim veletler)bir beceremek yahu
Kendinize iyi bakın
İyi akşamlar.
İyi akşamlar canımm(
Yok valla sinemden ses seda hahahaDün geceden sonra birdaha haber alınamadı
kız bugün kimse pek giremedi yarına kısmet artık.. benimde yarın doktor randevum var bakiim kaç yumurtam olmuş
Valla beb temizliğe daldım ev miiss gibi koktuu)Haydi inş bol bol olmuşlardır

Kızlarr fikir verin yahu
Doktoruma mail attıydım degerimi falan birde jeli kullanayım mı ikitane kaldı yoksa bırakayım mı yazmıstım
Sağolsum öyle bir cvp yazmışkii...
Jeli adet olana kadar kullanabilirsiniz adetin 2.günü gelin yazmış.Şimdii kullanmalısın değil kullanabilirsin yani kullanayım mı kullanmayayım mı poooofff:s fazla çamaşır suyundan kafam bulandı sanırın yardımmmm!!!

Kendinize iyi bakın
İyi akşamlar.

ne alemseniz yaa gülmekten krize girdim gece uzundu 3 de yattım :))))) ama malesef uyuyamadım sabah 8 de kalktım sebebi şuleyle iş görüşmesine gittik öğlen 12 ye kadar görüşmemiz vardı (( ordan dershaneye gittim dersin ortasında uyuyunca ilk arada eve kaçtım geldim 1 saat uyudum yeni uyandım gece tavşan olamadık ama kesin çok iyi kaplumbağa olmuşuzdur yaş geçmiş bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…