canım ilkinde rapor çıkartarak iki kutu gonal f bir çatlatma iğnesine 250 tl vermiştim ancak şimdi pat diye hastaneye gittiğimden tedaviye de başlayacaz sonra eczaneye ödersin dediğinden bir kutu gonal f ile çatlatmaya 450 tl verdim ve şimdi tekrar lazım, bilmiyorum rapor çıkınca ne kadar iade edecekler ama malesef iğneler çok pahalı bi danışayım bakıyım yarın belki bir iki günde hap verirzeliş bu iğneler o kadar pahalımı yaa.ilaçla olmazsa doktor banada iğneye geçicez demişlerdi.ne kullandın sen
canım keşke çöpe atmasaydın tekrar dolapta muhafaza edilebiliyumuş zaten pahalı ilaçlar
canım baya bi süre sakladım öyle dolapta sordum hemşireye hiç açtın mı paketi dedi içinden bir tane vuruldum dedim o zaman atıyorsun çöpe hiç açılmamış olsa 2 ay saklardın dedi ama işte ne yumurtaysa bendeki de bir kutu bitiyor ikinci kutudan bir iğne vurulunca büyüyor kıvama geliyor :S
kızlar bugün aşılamamın 9.günü işyerindeyim çok merak ediyorum idrar testi yapsam olur mu acaba
beklesem bence beklesen iyi olurkafiyeli oldu hehe
kuzum daha 9. gün belli olmaz boşuna yapıp moralini bozma azcık bekle... şu an idrarda çıkması imkansız gibi bişiii
peki idrarda ne zaman belli olur
emos 2 kutu gonal f i raporlumu 300 e aldın raporsuzmu
Kizlaaaar asilamam yapildi simdi eve geldim istirahat ediyorum :) test tarihim 2 temmuz. Nasil gececek bu zaman??? Bir de progestan tablet verdiler gunde 2 kez icecekmisim
Kizlaaaar asilamam yapildi simdi eve geldim istirahat ediyorum :) test tarihim 2 temmuz. Nasil gececek bu zaman??? Bir de progestan tablet verdiler gunde 2 kez icecekmisim
Kızlar bugün pek giremedim.
Kendinize iyi bakın
İyi akşamlar.
Sinemcim daha uyanamadın mı:))))
Hayırlısı olsun canım nazlı çıktı bizim veletlerKızlar sonucu aldım şimdi sonuç negatif hiçbir adet belirtim yok.eylüle kadar ara verip tüp bebeğe geçicem hayırlısı artık
İyi akşamlar canımmKızlar bugün pek giremedim.
Kendinize iyi bakın
İyi akşamlar.
Valla beb temizliğe daldım ev miiss gibi koktuukız bugün kimse pek giremedi yarına kısmet artık.. benimde yarın doktor randevum var bakiim kaç yumurtam olmuş
Buketcim senin naail oldu asilaman catlamadanmi yoksa yumurtan catladiktan sonrami ve olac igne vs kullandinmi asilamadan once veya sonra
Kızlar bugün pek giremedim.
Kendinize iyi bakın
İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?