Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hahahah)Valla gelemeyince allah allah didik )kootuummm kaplumbağa olayına )delü
Nasıl geçti görüşmeniz canım inş olumlu dönüş olur...
Buarada benimde biralar geldii ))Negatifi alan buraları kapıyorr hahahaha

Sinemcimm senin jel bitmişmiydiii??yoksa negatif çıkınca bıraktın mı kullanmayı??

Son düzenleme:
Sinemcimm senin jel bitmişmiydiii??yoksa negatif çıkınca bıraktın mı kullanmayı??

canım doktor bana bırak dedi hiç bir ilaç içme dedi hatta ben jeli sorduğumda bana boşver bırak zaten pek işe yaramıyor o ilaç dedi bende şaşırmıştım diğer doktorum yazmıştı o ilacı bu konuştuğum telefonla arayan doktorum 1 haftaya hasta olmazsan gene gel dedi ama jelide okudum ben kullanılınca adet geciktiriyomuş o yüzden doktor bırak demiştir diyede düşünmüştüm

kızım bugün perşembe erken almışsın biraları :)))))))) walla ben bugün midemin yanmasından duramıyom fazla kaçırma ona göre yoksa

Heee iyi bari bende bırakayım zaten dün azcuk geldi jeli sıktıgımdan beri tık yok:S Doktorumda adet olana kadar kullanabilirsin yazmış kullan yazmamış...

Erken oldu valla napalım hahaha))

slm arkadaşlar yarın benım test gunum ama yarın sabah 6 da tatıle çıkıyorum test yapamıcam yani ama size öğrenır öğrenmez yazarım idrar testı hemen sonuc vemez ama yınede yanımda götureceğim bu arada bazen kasık ağrısı ve göğüs sızlaması var baska belırtı hıssetmıyorum kendınıze ii bakın pazar kandıl hepınız için dua edicem işallah

slm arkadaşlar yarın benım test gunum ama yarın sabah 6 da tatıle çıkıyorum test yapamıcam yani ama size öğrenır öğrenmez yazarım idrar testı hemen sonuc vemez ama yınede yanımda götureceğim bu arada bazen kasık ağrısı ve göğüs sızlaması var baska belırtı hıssetmıyorum kendınıze ii bakın pazar kandıl hepınız için dua edicem inşallah

Heee iyi bari bende bırakayım zaten dün azcuk geldi jeli sıktıgımdan beri tık yok:S Doktorumda adet olana kadar kullanabilirsin yazmış kullan yazmamış...

Erken oldu valla napalım hahaha))

bencede bırak canım azcuk mazcuk bir an önce gırmızılar gelsinde diğer aşılamaya başlayalım demi :)))))) ama bu sefer iştama yok stres sıkıntı yok :18::18: kendini dinleme yok :26::26: kaplumbağa olmak hiç yok

Kızlar günaydın...

geldim doktordan... daha yeni oluşmaya başlamış yumurtalar Benimle birlikte iğne vurunmaya başlayanların p.tesi aşılaması olcak ben hala git gel yapıyorum

yarım doz vurcam p.tesi tekrar gitcem bakalım ne boya gelcekler...

Merhaba iden, benim de yumurtalarım ilk 5 günde çok çok az büyümüştü, sonra doktorum ilave iğne verince toparlanmaya başladılar. regl günümden 15 gün sonra aşılamam olmuştu (yani dün) :)

idencimmmm enazından yumurtan oluyor dimi şükür edelim oluşamayanlar da vaeç oluşuyor o daha zor bir tedavi benimkilerde tembel kız geç oluşuyor kime çektilerse :)))))))))))
hayırlısı olsun bakalım pazartesi nekadar oluyor yumoşlar kaç yumurtan oldu bu arada ben haala hasta olmadım saatli bomba gibiyim olsamda rahatlasam ya (((((((((

ne kullanıosun canım sen?kaç gündür kullanıosun

fostimon 37,5 kullanıyorum canım 4 kere kullandım işte 3 daha kullancam p.tesi tekrar gidicem...

Merhaba iden, benim de yumurtalarım ilk 5 günde çok çok az büyümüştü, sonra doktorum ilave iğne verince toparlanmaya başladılar. regl günümden 15 gün sonra aşılamam olmuştu (yani dün) :)

benim geçen ay 17. gün aşılamam oldu..

yavrucum sen dinleme kendini artık işine gücüne bak gelir adetin....benimde geçen cuma kahverengi lekem geldi c.tesi inan bir damla fln anca gelmiştir. pazar sabah kalktım bi baktım aaa kıpkırmızı

onunda zamanı var işte

benim yumurtalar bana çekmiş anam bende tembelim onlarda

Aynen canım bıraktım dün kullanmadım bugün geldi çok şükür kırmızılar erken oldu ama bu ay neysee iyi olduu)Yarın doktora gidiyorum yehuu)Buarada Sinemcim bu jel iğrenç bişeymiş ya reglim geldi ya içerde biriken jeller böö daha fazla anlatmayayım içim kalktı yani(
Hahaha evett iştima falan yok)Kendimi de dinlemiycem hiiiç umursamıycam valla)
Buarada dün deli gibi temizlik yapan ben akşam 2 bira ile bir uyumuşum hahahah koptuuummm)oysakiii ne hayallerim vardı hahahah
Tünaydın canımm(Benimde kırmızılar geldiii yarın gidiyorum start vermeye)Canım ya benimde geç gelişti geçen ay amann geç meç oluyor ya çok şükür boşverrrr geç olsun güç olmasınn))

oh çok şükür canım.. bu sefer olacak... yine ıskalayamayız değilmi :) allah yardımcımız olacak inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul edicek..kız ben üç kere fitil kullandım o progesteronu dahada kullanmadım mantar olcam diye korktum.. ama busefer kullancam inşallah... dayanıcam napıyım aklıma takılmasın sonra

bu arada noldu yaa bi uğranmaz oldu topiğeee nooolllduuuuu kırarım bacaklarınızı demedimmi ben size ....

guldusum sinem hicran veeee şuan yazamadığım diğer zuzlar... nolduuu nerdesiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…