ne alemseniz yaa gülmekten krize girdim gece uzundu 3 de yattım :))))) ama malesef uyuyamadım sabah 8 de kalktım sebebi şuleyle iş görüşmesine gittik öğlen 12 ye kadar görüşmemiz vardı(( ordan dershaneye gittim dersin ortasında uyuyunca ilk arada eve kaçtım geldim 1 saat uyudum yeni uyandım gece tavşan olamadık ama kesin çok iyi kaplumbağa olmuşuzdur yaş geçmiş bizden
Sinemcimm senin jel bitmişmiydiii??yoksa negatif çıkınca bıraktın mı kullanmayı??
Hahahah)Valla gelemeyince allah allah didik )kootuummm kaplumbağa olayına )delü
Nasıl geçti görüşmeniz canım inş olumlu dönüş olur...
Buarada benimde biralar geldii))Negatifi alan buraları kapıyorr hahahaha
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz
hoşgeldin buketcim nasılsınnn???
canım doktor bana bırak dedi hiç bir ilaç içme dedi hatta ben jeli sorduğumda bana boşver bırak zaten pek işe yaramıyor o ilaç dedi bende şaşırmıştım diğer doktorum yazmıştı o ilacı bu konuştuğum telefonla arayan doktorum 1 haftaya hasta olmazsan gene gel dedi ama jelide okudum ben kullanılınca adet geciktiriyomuş o yüzden doktor bırak demiştir diyede düşünmüştüm
Heee iyi bari bende bırakayım zaten dün azcuk geldi jeli sıktıgımdan beri tık yok:S Doktorumda adet olana kadar kullanabilirsin yazmış kullan yazmamış...
Erken oldu valla napalım hahaha))
Kızlar günaydın...
geldim doktordan... daha yeni oluşmaya başlamış yumurtalarBenimle birlikte iğne vurunmaya başlayanların p.tesi aşılaması olcak ben hala git gel yapıyorum
yarım doz vurcam p.tesi tekrar gitcem bakalım ne boya gelcekler...
Kızlar günaydın...
geldim doktordan... daha yeni oluşmaya başlamış yumurtalarBenimle birlikte iğne vurunmaya başlayanların p.tesi aşılaması olcak ben hala git gel yapıyorum
ne kullanıosun canım sen?kaç gündür kullanıosun
Merhaba iden, benim de yumurtalarım ilk 5 günde çok çok az büyümüştü, sonra doktorum ilave iğne verince toparlanmaya başladılar. regl günümden 15 gün sonra aşılamam olmuştu (yani dün) :)
idencimmmm enazından yumurtan oluyor dimi şükür edelim oluşamayanlar da vaeç oluşuyor o daha zor bir tedavi benimkilerde tembel kız geç oluşuyor kime çektilerse :)))))))))))
hayırlısı olsun bakalım pazartesi nekadar oluyor yumoşlar kaç yumurtan oldu bu arada ben haala hasta olmadım saatli bomba gibiyim olsamda rahatlasam ya(((((((((
Aynen canım bıraktım dün kullanmadım bugün geldi çok şükür kırmızılar erken oldu ama bu ay neysee iyi olduubencede bırak canım azcuk mazcuk bir an önce gırmızılar gelsinde diğer aşılamaya başlayalım demi :)))))) ama bu sefer iştama yokstres sıkıntı yok :18::18: kendini dinleme yok :26::26: kaplumbağa olmak hiç yok
Tünaydın canımmKızlar günaydın...
Aynen canım bıraktım dün kullanmadım bugün geldi çok şükür kırmızılar erken oldu ama bu ay neysee iyi olduu)Yarın doktora gidiyorum yehuu )Buarada Sinemcim bu jel iğrenç bişeymiş ya reglim geldi ya içerde biriken jeller böö daha fazla anlatmayayım içim kalktı yani (
Hahaha evett iştima falan yok)Kendimi de dinlemiycem hiiiç umursamıycam valla )
Buarada dün deli gibi temizlik yapan ben akşam 2 bira ile bir uyumuşum hahahah koptuuummm)oysakiii ne hayallerim vardı hahahah
Tünaydın canımm(Benimde kırmızılar geldiii yarın gidiyorum start vermeye )Canım ya benimde geç gelişti geçen ay amann geç meç oluyor ya çok şükür boşverrrr geç olsun güç olmasınn ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?