:104: kızlar ya şu smileyi gördümde... ben hiç balık temizleyemem hep kocacım yapar saolsun :))
aşılama yoluna girmiş olan tüm anne adaylarına rabbim yardım etsin ben şubatta aşılama yaptırmıştım ve tutmamıştı çok büyük bir hüsran yaşamış ve bi kaç ay kendime gelememiştim dilerim sizler için bu süreç kolay geçer ve benim gibi olmazsınız birde aşılama yaptırdığım ay adetin 17. yapılmış 11 gün sonra adet olmuştum bir sonraki adetimi 41 gün üstüne görmüş ve bu beni daha çok yıpratmıştı doktora gittiğimde vücuda yüklenen hormonların öyle kolay atlatılacak bişey olmadığını bu kadar adet gecikmesinin normal olduğunu söylemişti bunu paylaşmak istedim
bu arada noldu yaa bi uğranmaz oldu topiğeee nooolllduuuuu kırarım bacaklarınızı demedimmi ben size ....
guldusum sinem hicran veeee şuan yazamadığım diğer zuzlar... nolduuu nerdesiniz...
bu arada noldu yaa bi uğranmaz oldu topiğeee nooolllduuuuu kırarım bacaklarınızı demedimmi ben size ....
guldusum sinem hicran veeee şuan yazamadığım diğer zuzlar... nolduuu nerdesiniz...
Merhaba kızlar bugün giremedim işler bugün sorunlu
ama szileri unutmuş değilim
Hala hasta olamadım ben(
kızlar çok şükür iğne olayını hallettim, ilacım bitmişti ve raporum daha çıkmamıştı, bu nedenle ücretli alıyordum rapor çıkana kadar aynı parayı tekrar veremeyecektim, hemşireye söyledim ilacın bittiğini ve raporunda çıkmadığını, Allah razı olsun iki vuruşluk lazım sana dedi çekmeceden iki tane küçük şırıngaya 75 er lik gonal f çekti, bana verdi :) pazar akşamı çatlatma iğnesi salı günü de aşılama yapılacak dedi :) ilki tutmayınca bu sefer çok umutlanamıyorum ama en azından tüp bebek için daha da yaklaşmış olacağım, tüp müp gelsin bebişler kızlar :) bu arada iki yumoş olmuş biri 14,5 diğeri 9 mm artık salıya kadar ne kadar olursa hayırlısı Rabbimden
bende olmadım :))) yaa ne biçim bir durum önce hasta olmayalım diye dua ediyoz şimdide hasta olamadık diye gün sayıyoruz güldüşüm biz kafayımı yiyoz
:)))Ya zaten pazar olayım dua etmeye başladım buguünde:)
çünkü bu araştırdığım dr adetın 2 .gunu gel dedi
hayırlısı olsun canım sabır diyoz bişey demiyoz zaten :))
aynen canım çünkü erken olursam pazardan önce dr gidemeyeceğim
sen ne yapacaksın dr gidecekmisin hasta olduğunda
bu arada kendimden bahsetmeyi unutmuşum 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim aşılama sürecinde geçirdiğim sıkıntılı süreci atlatmak için yaşadığım şehirde bi aktar vardı ona gittim verdiklerini 2 ay kullandım 2 ayda kendim bi macun yaptım kullandım ve şimdi 6 haftalık hamileyim
benim doktor 1 hafta bekle hasta olmazsan gene gel kan ver dedi bazen dölenme geç oluyormuş 2.haftada belli olmuyormuş, eğer hasta olursan 2. günü gel dedi bu arada ben incire de başladım bakalım ilaçsız bitkisel takılıyoruz artık :)
benim doktor 1 hafta bekle hasta olmazsan gene gel kan ver dedi bazen dölenme geç oluyormuş 2.haftada belli olmuyormuş, eğer hasta olursan 2. günü gel dedi bu arada ben incire de başladım bakalım ilaçsız bitkisel takılıyoruz artık :)
bu arada kendimden bahsetmeyi unutmuşum 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim aşılama sürecinde geçirdiğim sıkıntılı süreci atlatmak için yaşadığım şehirde bi aktar vardı ona gittim verdiklerini 2 ay kullandım 2 ayda kendim bi macun yaptım kullandım ve şimdi 6 haftalık hamileyim
ben mazeretimi bildiriyim kaçıyorum iden.Akşama düğün var işten erken çıkıcam o yüzden yazamıyorum aşılamadan önce boş geçerdi her günüm inadına hergün bi işim çıkıyo zaten hiç yaptırmamış gibiyim ne ağrı ne sızı göğüs sızım dışında zaten olsada dayanamaz bu kadar harekete heralde koşturmaktan oturamıyom yerimde. bu ay hiç umut bağlayamadım ilkinde böle olmamıştım heralde çok umutlanmamak için psikolojim kendini kandırıyo::):) öptüm herkesi görüşürüzz
walla ben geliyom ara ara bakıyorum kimsecikler yok bekliyom az ondan sonra çıkıyomyani 1 saatte bir topiğe girip çıkıyorum ama bizim kızlar hayat telaşına düşmüşler kimsecikler yok walla
sibellllllllllll yawww 2 bira içip uyunurmubidaha kine rakı iç sen uyku gelmez bende dün eve bir geldim kocacım aşkım herşeyim (bence gecenin verdiği mutluluk) evi süpürmüş silmiş bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri koymuş bana sadece tuvalet banyo temizlemek kaldı yani bu adamı mutlu etmeyim de ne yapayım ben demi ama
kızlar çok şükür iğne olayını hallettim, ilacım bitmişti ve raporum daha çıkmamıştı, bu nedenle ücretli alıyordum rapor çıkana kadar aynı parayı tekrar veremeyecektim, hemşireye söyledim ilacın bittiğini ve raporunda çıkmadığını, Allah razı olsun iki vuruşluk lazım sana dedi çekmeceden iki tane küçük şırıngaya 75 er lik gonal f çekti, bana verdi :) pazar akşamı çatlatma iğnesi salı günü de aşılama yapılacak dedi :) ilki tutmayınca bu sefer çok umutlanamıyorum ama en azından tüp bebek için daha da yaklaşmış olacağım, tüp müp gelsin bebişler kızlar :) bu arada iki yumoş olmuş biri 14,5 diğeri 9 mm artık salıya kadar ne kadar olursa hayırlısı Rabbimden
bende olmadım :))) yaa ne biçim bir durum önce hasta olmayalım diye dua ediyoz şimdide hasta olamadık diye gün sayıyoruz güldüşüm biz kafayımı yiyoz
kızlar merhaba,bi süredir yoktum nette sorun vardı..kaçırdığım çok şey varmı? kimler hamişş bakalım,sayfaları tek tek okuyamadım,bayağı birikmişş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?