kimse yok kuzum herkesin negatif şimdilik.. bizde dört gözle bekliyoruz bi hamile çıksın diyeikinci aşılamalara başladık çoğumuz...
canım ben bu aktar işine inanıyorum ehli olduktan sonra, bizimde bi akraba gebe kaldı, istanbuldayım aslen ankaralıyım benim bu aktarda ankarada ailemi ziyatere gidince bende bi uğrayacağım, adama eşimin sperm testini götüreceğim, hangi konuda rahatsızlık varsa ona göre karışım yapıyor, sorun bayanda ise de farklı karışım yapıyor, takdir Allahın ama şu aşılamanın sonucunu bi alayım düşünüyorum inanki bende.
kızlar mrb ben 5 tane gonalf 75 vurdum bugün doktora gittim kontrol için 10mm olmuş dedi doktor 112,5 a çıkardı dozu pazartesi tekrar gel dedi sizce çokmu küçük boyutu ilk aşılamam olacak bu benim incir suyudamı içsem bilemedimm
anladım canım,hayırlısı olsun napalım...sen adet oldunmu? bi daha test yaptırcaktın noldu? olmadı mı yine
ben de 5 tane gonal-f 75'likten sonraki kontrolümde yumurtam 4.8 mm idi, açıkçası doktorun yüz ifadesinden ben de hayal kırıklığına uğramıştım ama moralimi bozmamıştım, ne de olsa doktoruma güveniyordum. gonal-f'ye ilave olarak menogon iğne verdi ve bu iğne çiçek açtırır 3 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. gittiğimde 10.5 mm olmuştu. 6 doz menogon + gonal-f ile sonunda 19 mm'ye ulaştı nazlı yumurtam.. ve dün nihayet ilk aşılamamız oldum, umutla sonucu bekliyorum
yok canım gerek kalmadı hastalandım ikinci için iğnelere başladım bilemmm
vallaha büyük başarı kaçıncı günde aşılaman oldu doktorunu kutluyorum hangi hastanede aşılamanı yaptırdın bide doktorunun adı ney:)
canım hadi bismillah inşallah bebgin gelir sana :) benide listeye eklermisin aşılama tarihim 22 haziran test tarihim 6 temmuz ama batı beklicem yani 9 temmuz :))
Iskalamayız inş canımmoh çok şükür canım.. bu sefer olacak... yine ıskalayamayız değilmi :) allah yardımcımız olacak inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul edicek..kız ben üç kere fitil kullandım o progesteronu dahada kullanmadım mantar olcam diye korktum.. ama busefer kullancam inşallah... dayanıcam napıyım aklıma takılmasın sonra
Canım ben 2. Aşılama öncesi adam akıllı temizlige verdim kendimibu arada noldu yaa bi uğranmaz oldu topiğeee nooolllduuuuu kırarım bacaklarınızı demedimmi ben size ....
guldusum sinem hicran veeee şuan yazamadığım diğer zuzlar... nolduuu nerdesiniz...
Canım Gonal f bende de yavaş büyütmüştü 12 gün kullandım sonradan büyüyor meraketme...kızlar mrb ben 5 tane gonalf 75 vurdum bugün doktora gittim kontrol için 10mm olmuş dedi doktor 112,5 a çıkardı dozu pazartesi tekrar gel dedi sizce çokmu küçük boyutu ilk aşılamam olacak bu benim incir suyudamı içsem bilemedimm
Iskalamayız inş canımm)kullan canım bende oyüzden kullanmıştım jeli sonradan aklıma takılmasın diye yoksa bööğ
Canım ben 2. Aşılama öncesi adam akıllı temizlige verdim kendimi)bugün camları sildim koltukları pazartesi yıkıycam çok işim var iki hafta yatmanın bedeli hahahah ama arada giriyorum yine )(
Canım Gonal f bende de yavaş büyütmüştü 12 gün kullandım sonradan büyüyor meraketme...
hep üçkağıt :))) bende temizlik yapcam yarın... camlar bilhassa ama pazar misafirim gelcek ve muhtemelen her yer batıcak
joker ekliyorum canım... kaçarsan senin sitede rezil ederim
canım halletmen güzel olmuş kaçıncı günündesin benim doktorum 10mm yumurtadan ümit yok dedi senin doktor ne diyo acaba merak ettimde :)
hep üçkağıt :))) bende temizlik yapcam yarın... camlar bilhassa ama pazar misafirim gelcek ve muhtemelen her yer batıcak
joker ekliyorum canım... kaçarsan senin sitede rezil ederim
canım hayırlısıyla en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.ben de 5 tane gonal-f 75'likten sonraki kontrolümde yumurtam 4.8 mm idi, açıkçası doktorun yüz ifadesinden ben de hayal kırıklığına uğramıştım ama moralimi bozmamıştım, ne de olsa doktoruma güveniyordum. gonal-f'ye ilave olarak menogon iğne verdi ve bu iğne çiçek açtırır 3 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. gittiğimde 10.5 mm olmuştu. 6 doz menogon + gonal-f ile sonunda 19 mm'ye ulaştı nazlı yumurtam.. ve dün nihayet ilk aşılamamız oldum, umutla sonucu bekliyorum
canım kusura bakma cevap yazamadım öğlen belli bi saatten sonra internet kesiliyor devlet dairesi malum, bugün adetimin onuncu günü ve biri 14,5 diğeri 9 mm olmuş, hemşire büyük olanla ilgileniyoruz ama küçükte aşılama olacağın dört gün süresinde büyürse oda çatlayabilir dedi. İnş oda büyür ilkinde de tek yumurta ile aşılama olmuştu, bunda da tutmazsa tüp bebek için çabalayacağım. Senin kaçıncı günde 10 mm de ümit yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?