Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kimse yok kuzum herkesin negatif şimdilik.. bizde dört gözle bekliyoruz bi hamile çıksın diye ikinci aşılamalara başladık çoğumuz...

anladım canım,hayırlısı olsun napalım...sen adet oldunmu? bi daha test yaptırcaktın noldu? olmadı mı yine

kızlar mrb ben 5 tane gonalf 75 vurdum bugün doktora gittim kontrol için 10mm olmuş dedi doktor 112,5 a çıkardı dozu pazartesi tekrar gel dedi sizce çokmu küçük boyutu ilk aşılamam olacak bu benim incir suyudamı içsem bilemedimm

evet bazen ilaçların yapamadığını bitkiler yapıyor ben kullandım ve derdimin dermanını buldum çok şükür bence ihmal etme ve mutlaka git çünkü şifanın nerde olduğu bilinmiyor birde ben ligarba pekmezine tarçın ve çörek otu katıp adetin 2.günü başlayıp 15. gününe kadar her sabah aç karnına içtim bunuda dene mutlaka

ben de 5 tane gonal-f 75'likten sonraki kontrolümde yumurtam 4.8 mm idi, açıkçası doktorun yüz ifadesinden ben de hayal kırıklığına uğramıştım ama moralimi bozmamıştım, ne de olsa doktoruma güveniyordum. gonal-f'ye ilave olarak menogon iğne verdi ve bu iğne çiçek açtırır 3 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. gittiğimde 10.5 mm olmuştu. 6 doz menogon + gonal-f ile sonunda 19 mm'ye ulaştı nazlı yumurtam.. ve dün nihayet ilk aşılamamız oldum, umutla sonucu bekliyorum

vallaha büyük başarı kaçıncı günde aşılaman oldu doktorunu kutluyorum hangi hastanede aşılamanı yaptırdın bide doktorunun adı ney:)

yok canım gerek kalmadı hastalandım ikinci için iğnelere başladım bilemmm

canım hadi bismillah inşallah bebgin gelir sana :) benide listeye eklermisin aşılama tarihim 22 haziran test tarihim 6 temmuz ama batı beklicem yani 9 temmuz :))

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah

vallaha büyük başarı kaçıncı günde aşılaman oldu doktorunu kutluyorum hangi hastanede aşılamanı yaptırdın bide doktorunun adı ney:)

medicana bahçelievlerde yaptırdım, doktorum prof. dr. süha sönmez, her yönüyle süper birisi herkese tavsiye ederim :) 5 haziran reglimin ilk günüydü, 20 haziranda aşılamam yapıldı. inşallah dileyen herkes hayırlı evlat sahibi olur :))

canım hadi bismillah inşallah bebgin gelir sana :) benide listeye eklermisin aşılama tarihim 22 haziran test tarihim 6 temmuz ama batı beklicem yani 9 temmuz :))

ideeeeen, beni de ekleeeeee :) 20 haziran aşılama, 2 temmuz test günüm, büyük gün :)

Iskalamayız inş canımm)kullan canım bende oyüzden kullanmıştım jeli sonradan aklıma takılmasın diye yoksa bööğ
bu arada noldu yaa bi uğranmaz oldu topiğeee nooolllduuuuu kırarım bacaklarınızı demedimmi ben size ....

guldusum sinem hicran veeee şuan yazamadığım diğer zuzlar... nolduuu nerdesiniz...
Canım ben 2. Aşılama öncesi adam akıllı temizlige verdim kendimi)bugün camları sildim koltukları pazartesi yıkıycam çok işim var iki hafta yatmanın bedeli hahahah ama arada giriyorum yine)(
Canım Gonal f bende de yavaş büyütmüştü 12 gün kullandım sonradan büyüyor meraketme...

hep üçkağıt :))) bende temizlik yapcam yarın... camlar bilhassa ama pazar misafirim gelcek ve muhtemelen her yer batıcak

joker ekliyorum canım... kaçarsan senin sitede rezil ederim

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah

hep üçkağıt :))) bende temizlik yapcam yarın... camlar bilhassa ama pazar misafirim gelcek ve muhtemelen her yer batıcak

buradayız evelallah merak etme :)

canım halletmen güzel olmuş kaçıncı günündesin benim doktorum 10mm yumurtadan ümit yok dedi senin doktor ne diyo acaba merak ettimde :)

canım kusura bakma cevap yazamadım öğlen belli bi saatten sonra internet kesiliyor devlet dairesi malum, bugün adetimin onuncu günü ve biri 14,5 diğeri 9 mm olmuş, hemşire büyük olanla ilgileniyoruz ama küçükte aşılama olacağın dört gün süresinde büyürse oda çatlayabilir dedi. İnş oda büyür ilkinde de tek yumurta ile aşılama olmuştu, bunda da tutmazsa tüp bebek için çabalayacağım. Senin kaçıncı günde 10 mm de ümit yok dedi.

Yap yap temizle eviniiPazarda gelenler gidince ustünden alırsın olur biteeerr)
Buarada beni de liste de 2. Aşılama kısmına at yawgördükçe tuhaf oluyorum sonucum da yazmıyo aaa )

canım hayırlısıyla en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.

Son düzenleme:
Kızlar, 5-6 gündür (reglimin 12-13. gününden beri) göğüslerim son derece ağrıyor, sanki regl olacakmışım gibi. İlaçların bir etkisi olabilir mi acaba, neden olabilir sizce?

canım önemli degil benimki 9.günde 10mm di sol tarafta digerleri 16mm ve 17mm yumurtalarım var sagda inşallah birinden biri tutar artık ikiz bile istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…