Kızlar yarın sabah allah izin verir ise doktora gidip bebeğimin kalp atışları duyacam çok heyecanlıyım sabahta olmaz şimdi inş sağlıklı sıhhatlidir
Kızlar yarın sabah allah izin verir ise doktora gidip bebeğimin kalp atışları duyacam çok heyecanlıyım sabahta olmaz şimdi inş sağlıklı sıhhatlidir
ayyyy canımmmmmmmmmm yarın evde olmıycam ama bana mutlaka özelden mesaj at merak ederim hem o ilk duyguyu hemde bebişinin kesesini görmeni anlat mutlaka allahım sağlıklı sıhatli olmasını nasip etsin tabi ki sağlıkla kucağına almayıda inşallahhh teyzesi yer onu
İnşaallah sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur, Allah bizlere de nasip etsin aynı duyguları ve heyecanı yaşamayı canım:)
selam kızlar adet oldum sonunda.
Ama dr gidemıycem 2 gunu cumartesı oluyor offfffff
bende kendimi listeye ekledim pek takip edemiyorum çünkü kendimi çok kaptırmaktan korkuyorum istemeden zaten psikoloji bozuluyor... progestanın etkisi sağolsun zaten iki gündür fena hissettirdi
slm kızlar yenı geldım doktordan bebişimin kesesini gordum kalp atıslarını duydum cok kucuk daha ama cok guzel bır heyecan ve duygu allah hepınıze nasıp etsın ins
bende kendimi listeye ekledim pek takip edemiyorum çünkü kendimi çok kaptırmaktan korkuyorum istemeden zaten psikoloji bozuluyor... progestanın etkisi sağolsun zaten iki gündür fena hissettirdi
Kızlar ben Mayıs aşılama topigindeydim ilk asilamamdi ama olmadı . Hemen 2. Aşılama yaptıracaktim ama kişi oluştuğu için doktor yapmayalım dedi 1 ay ara verdik yani .. Simdi ise 2. Aşılama ve bu sefer eminim olacak icime ole doguyooo:))
Bukeeet cok güzel bi duygu cok sevindim senin adına .. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah saglikla sıhhatle büyüsün)
Merhaba arkadaşlar, bugüm 3.iğnemi de oldum sabah, inşallah salı gününe kadar yumurtalarım istenilen büyüklükte ve sağlıklı olurlar. Ne güzel hamile olanlar var aramızda, inşallahhh rabbim bizede nasip edicek
Amin cnm amin sizede nasip olsun bu guzel duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?