Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yarın sabah allah izin verir ise doktora gidip bebeğimin kalp atışları duyacam çok heyecanlıyım sabahta olmaz şimdi inş sağlıklı sıhhatlidir

Kızlar yarın sabah allah izin verir ise doktora gidip bebeğimin kalp atışları duyacam çok heyecanlıyım sabahta olmaz şimdi inş sağlıklı sıhhatlidir

İnşaallah sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur, Allah bizlere de nasip etsin aynı duyguları ve heyecanı yaşamayı canım:)

ayyyy canımmmmmmmmmm yarın evde olmıycam ama bana mutlaka özelden mesaj at merak ederim hem o ilk duyguyu hemde bebişinin kesesini görmeni anlat mutlaka allahım sağlıklı sıhatli olmasını nasip etsin tabi ki sağlıkla kucağına almayıda inşallahhh teyzesi yer onu

Allah razi olsun cnm amin atarim tabi msj cnm allah herkese nasip etsin

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran

•ozmu ------------14 Haziran ------------ 27 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah

Son düzenleme:
bende kendimi listeye ekledim pek takip edemiyorum çünkü kendimi çok kaptırmaktan korkuyorum istemeden zaten psikoloji bozuluyor... progestanın etkisi sağolsun zaten iki gündür fena hissettirdi

selam kızlar adet oldum sonunda.
Ama dr gidemıycem 2 gunu cumartesı oluyor offfffff

canım sende pazartesi erkenden git doktora sorun olmuyor ben geçenkinde aynen senin gibi cuma gecesi olmuştum pazartesi gittim yumoşları görüyolar sonuçta baştan böyle sıkıntıyla başlama pozitif düşün için rahat olarak başla tamam mı? bu arada ben haala hasta olmadım ilacı bırakalı 3 gün oldu haala olmadım bakalım hafta sonu inşallah millet bebiş bekler ben regl olmayı adeletin varmı be dünya

slm kızlar yenı geldım doktordan bebişimin kesesini gordum kalp atıslarını duydum cok kucuk daha ama cok guzel bır heyecan ve duygu allah hepınıze nasıp etsın ins

slm kızlar yenı geldım doktordan bebişimin kesesini gordum kalp atıslarını duydum cok kucuk daha ama cok guzel bır heyecan ve duygu allah hepınıze nasıp etsın ins

Bukeeet cok güzel bi duygu cok sevindim senin adına .. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah saglikla sıhhatle büyüsün )

Kızlar ben Mayıs aşılama topigindeydim ilk asilamamdi ama olmadı . Hemen 2. Aşılama yaptıracaktim ama kişi oluştuğu için doktor yapmayalım dedi 1 ay ara verdik yani .. Simdi ise 2. Aşılama ve bu sefer eminim olacak icime ole doguyooo:))

Hayirlisi ile tutar inş cnm

Merhaba arkadaşlar, bugüm 3.iğnemi de oldum sabah, inşallah salı gününe kadar yumurtalarım istenilen büyüklükte ve sağlıklı olurlar. Ne güzel hamile olanlar var aramızda, inşallahhh rabbim bizede nasip edicek

Amin cnm amin sizede nasip olsun bu guzel duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…