Allah kucağına aldığın günleri de göstersin sağlıkla inşslm kızlar yenı geldım doktordan bebişimin kesesini gordum kalp atıslarını duydum cok kucuk daha ama cok guzel bır heyecan ve duygu allah hepınıze nasıp etsın ins
Allah kucağına aldığın günleri de göstersin sağlıkla inş
Valla bende iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama aşılama tecrübem olduğu halde ikinciyi yaptırdıktan sonra ilk gün dışında dinlenemedim dünde düğün vardı bi ara baktım halaybaşıyım:) iden oynama dedi ama dayanamadım :):)Amin cnm ins gorurum
Bakarim cnm ins sizinle cinsiyetide paylasirimbukettttt oğluşumuza iyi bak içime doğuyor yıldızım kuvetlidir haberin olsun
Valla cnm beni 15 gun sirt ustu yatirdilar resmen masallah halay basi hemde ohhh ohhhValla bende iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama aşılama tecrübem olduğu halde ikinciyi yaptırdıktan sonra ilk gün dışında dinlenemedim dünde düğün vardı bi ara baktım halaybaşıyım:) iden oynama dedi ama dayanamadım :):)
Canımmm okurken ben bile duygulandımmslm kızlar yenı geldım doktordan bebişimin kesesini gordum kalp atıslarını duydum cok kucuk daha ama cok guzel bır heyecan ve duygu allah hepınıze nasıp etsın ins
iden, güldüşüm, hicran,sbl ve şule topiği aksatmaya başladınız saçlarınızı yolup bacaklarınızı kırcam haaa
her gelişimde bomboş kimsecikler yok böylemi destek oluyozpazartesi yoklama alcam ona göre walla devamsızlıktan bırakırım hepinizi
Canımmm okurken ben bile duygulandımmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin )
Hahaha canımm)Benim bugün 2. Günümdü doktora gittim,gezdim tozdum,alışveriş yaptım )anca evin yolunu bulduk )
Buarada yine gonal f e başladık ya bismillah)Birde incir yiyeyim diyorum günde 1_2tane
Heee eşim doktoruma çok stres yapıyor sürekli internette dedi doktorum bir kızdı bana sürekli araştırmak falan farkında olmasanda stres hormonunu tetikler ve ozamanda olmaz zaten sakın dedi birde 2 hafta evde yattığımı duyunca ohoooooo dedi koptu)okadar yapma eğer 2.de de böyle yapacaksan hiiiç yapmayalım boşuna dedi... Hatta tatile git bile dedi )
Oyüzdeeennn bu ay stress ,yok o belirti bu belirti vs yoookk!!
2 hafta yatmak hiiç yokkk)
canımcım hadi hayırlısı diyelim ben size sonucumu aldıktan sonra söylemiştim benim doktorda çok kızmıştı dedim ya artık kendimizi dinlemiycez gır gır şamata yapalım bu 2. lerde bebişleri düşünmeyelimbuarada ben incir kürüne başladım daha hasta olmadığım için günde 250 ml içiyorum regl olunca günde 500 ml içicem ama haala hasta olmadım davul gibi şişti karnım hiç ağrım falanda kalmadı bu ayda sanırım ilaçla hasta olcam
Birdeee eğer bu ayda olmazsa Tüp bebeğe yönlendiricem dedi...Ama bu ay olacakkk lalallayyy))!
Birşey sorucam ya gonal f kullananlar saat kaçta alıyorsunuz ??bana 2 dir doktorum akşam 5 ile 7 arası bir saatte ve hep aynı saatte yap diyo oyüzden merak ettim..
Birdeee eğer bu ayda olmazsa Tüp bebeğe yönlendiricem dedi...Ama bu ay olacakkk lalallayyy))!
Birşey sorucam ya gonal f kullananlar saat kaçta alıyorsunuz ??bana 2 dir doktorum akşam 5 ile 7 arası bir saatte ve hep aynı saatte yap diyo oyüzden merak ettim..
Sağol canım inş 2.ler hepimiz için hayırlı olsun gelsin bebişlerr)Aynen canım gır gır şamata yapalım valla bebek olayını unutalım azcuk İnciri yemekte faydalı olur sanırım dimi?Allah allah niye olmadın ki yahu?Bende geçen ay ilaçla olmuştum ama bu ay erkenden kendi kendine geldi jeli bıraktığım gün hemde.Senin günün geçti dimi canım zaman kaybetme git doktora ccersin ilacını gelsin kırmızılar; )))Kırmızılı kadın olduk yaw hahahah ))
Evet canım var demek bir sebebiBenimde doktorum 5-7 arası hep aynı saatte al dedi hatta foligide yatmadan önce içersin dedi .. Vardır bi Sebe elbetbenim smilem sizinkilerin yanında accuk ezik kaldi ama nabiim nası yapıldığını bilmiyorum;(
incir yumoşları çoğaltıyor benim ilk aşılamam da 4 yumoşum vardı ama biri büyüdü ona yapıldı bu yüzden incir kürü içiyorum daha çok yumoş daha çok şans
jeli bırakalı 5 gün oldu tık yok önceden de geç olurdum ben 30-35 gün arası regly oluyordum belkide ondandır, günüm geçelide 4 gün oldu, doktorum 1 hafta bekle dedi hasta olmazsan gel bazen yumurta geç döllenebiliyormuş oda olabilir yada ilaçların etkiside olabilir dedi bakalım çarşambaya kadar gözlerim yollarda kırmızıyı bekliycem
kızlar yaa ben 8.ci iğneyi vurdum ve çok akıntım var bu normalmi sizce cuma kontrole gitmiştim 10cm demişti sonra 75ml 112,5ml çıkardı iki gündür öyle vuruyorum yumurta kendiliğinden çatlamamıştır dimi daha erkendir herhalde
Evet canım var demek bir sebebifoliği bende akşam yatarken alıyorum zira gündüz alınca mide kazıntısı yapıyo sürekli yiyesim geliyo hahah canım onlar mesaj yazdığın ekranın altında çıkıyor üstüne tıklamak yeterliii
Sinencimmm kızzzz belki geç döllenecek aaaa ozaman bekleme kırmızıları1 1: Bende hep 33 34 günde bir olurum biu sefer erken geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?