İyi ozaman gelsin kırmızılaryok anam ben gene kırmızıları bekleyeyim 4 yumoş vardı hangisi büyürde çatlarda döllenir polyanacılık oynamayım gelsin kırmızılar ve başlasın yeni süreçyaw bu tedavi yüzünden tatile gidemiycez bu yaz üzülürümde en çok ona üzülürüm
Allah allah benim doktor ne ilkinde ne de şimdi hiiç öyle birşey demedi aksine evde oturma kafaya takma düşünme diye fırça kaydıBana da aksam 5te, 6da veya 7de ve hergun ayni saatte gonal f'i vur demislerdi. Ben de her aksam 7de vurmustum canim. Ayrica igne surecinde sakin yorulma, ayakta durma, agir kaldirma diye de tembihlediler. Aksi takdirde yumurtalar gec buyuyormus ve kalitesini etkiliyormus.. ilk 5 gun pek takmadim gezdim tozdum valla ama sonra 4.8mm yi gorup doktordan da firca yiyince dinlenmeye basladim..
İyi ozaman gelsin kırmızılarSorma canım ya benim doktorum aşılama sonrası çık tatile kafana takma dedi ama ee tarih tam net olmuyor nezaman olacağı eşimde okadar yakın zamanda izin alamam işler yoğun diyor o da haklı tabi bu yaz tatil yok bizede ancak günü birlik ve belki bayramda kaçarız biryerlere aammmaann bebişler gelsinde herşey feda olsun onlara )
Allah allah benim doktor ne ilkinde ne de şimdi hiiç öyle birşey demedi aksine evde oturma kafaya takma düşünme diye fırça kaydıilkinde de iğne suresince epey aktiftim ama büyüdü yumurtislerim çok şükür bu seferde hiiç istirahat etmiycen bir aşılama sonrası 3 gün dikkat ederim ondan sonra gezip dolaşıcam ilkinde 15 gün yattım ister istemez insan k3ndini dinliyor farkında olmadan stres yapıyor iste bu yüzden de olacağı varsa bile olmuyor artık akıllandım
walla canım denizi gördükçe içim gidiyor ama dediğin gibi tarihler belli olmuyor ki al bak hasta olmadım kimbilir ne zaman olcam da 2. günü gidicemde klomeni kullanıp aşılamam yapılcakta vs. tarih belli olmayınca hareket edemiyoruz malesef benim eş öğretmen walla evdeyiz sabahtan akşama kadar oda sıkıyor bebelki bizde bayramda istanbula gideriz belli olmaz bakalım hayırlısı diyelim dediğin gibi hamiş olalım gene gideriz tatile sorun yok
kızlar kandilde bol bol dua edeli Allahım bize bebişlerimizi getirsin nasip etsin...
ben dün aşılamamı yaptım hayırlısıyla doktorum eksra bişey yapma dedi günlük hayatına devam et dedi bende öle yapıyorum inşallah bu ay bize ugurlu gelir hepizim bebişlerimize kavuşuruz :)))
incir yumoşları çoğaltıyor benim ilk aşılamam da 4 yumoşum vardı ama biri büyüdü ona yapıldı bu yüzden incir kürü içiyorum daha çok yumoş daha çok şans
jeli bırakalı 5 gün oldu tık yok önceden de geç olurdum ben 30-35 gün arası regly oluyordum belkide ondandır, günüm geçelide 4 gün oldu, doktorum 1 hafta bekle dedi hasta olmazsan gel bazen yumurta geç döllenebiliyormuş oda olabilir yada ilaçların etkiside olabilir dedi bakalım çarşambaya kadar gözlerim yollarda kırmızıyı bekliycem
Ya en bastan beri okuyorum yazdıklarını ve hep icime sen hamileymissin gibi doguyo)
Yok canım meraketmeee daha küçük müş zaten anca büyür...Stres yapma valla çatlamayacaksa bile çatlar doktorum çok kızdı bana stres yptım diye onlar biliyorlar canım takma kafana hem benim ilk iğnemde de akıntı yapmıştı ya normal o sanırım...
canım benim ilk aşılamamve bu aşılamam yapıldığından beri topikte ki herkes benden çok umutluydu ama malesef geçen hafta çarşamba sonuç günümdü ve negatif çıktı benim içime de öyle doğmuştu ama malesef değilim inşallah 2. aşılama da kalıcam şimdi hasta olmayı bekliyorum ilacı bırakalı 5 gün oldu salı gününe kadar olmazsam salı doktora gidicem enazından söktürücü verir bakalım hayırlısı artık, allah hepimizin kucağını boş bırakmaz inşallah ama artık stres yapmıyorum takıntılık yok kendimide dinlemiyorum o yüzden çok rahatım
Evet canım var demek bir sebebifoliği bende akşam yatarken alıyorum zira gündüz alınca mide kazıntısı yapıyo sürekli yiyesim geliyo hahah canım onlar mesaj yazdığın ekranın altında çıkıyor üstüne tıklamak
Ben telefondan giriyorum ya heralde ondan yok . Ben ezik smilelerle yola devam)
merhaba sinemcim naber
Biliyorum canım senin süreci gizli gizli okuyodum ben) ama ne bilim gene de ole hissediyorum olmazsa da hayırlısı yeni süreç tam gaz devam
Merhaba canımmerhaba arkadaşlar.. neredeyse 1.5 yıldır bende takip ediyorum bu siteyi.. bu ayın 17sinde aşılamam yapıldı.. beni anlayan insanların olduğunu bilmek beni de mutlu ediyor.. okudukça bazen umutlanıyorum bazen umudum kırılıyor.. ama iyi ki burası var...:))
Canım seninde kandilin mübarek olsun...Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
Umarım bu mübarek günde bütün dualarımız kabul olur.
Bugün canım çok sıkkındı doktora gidemeyeceğim diye.
Hatta anneme gittim annem dedi rengin bembeyaz bu kadar harap etme kendini.
Dedim dr 2 günü gel demişti. Yarın 4 günü randevuyu öğleden sonraya alabildim.
Doktora mail atmıştım cuma akşamı cevap gelmemişti ümitsizdim. Biraz önce yatmadan maillerime bakayım dedim.
Cevap vermiş daha erken gel kan verip bana gel yazmış.
İnanamadım. Eşimin sperm testini de bulamıyordum sabahtan beri şimdi onuda buldum.
Çok şükür. Bu kadar ümitsiz iken Allahım şu mübarek gün yüzüme güldü.
Sabah erkenden dr'dayım işim bitince yazarım kızlar.
İyi ki varsınız. İyi ki sizleri bulmuşum. Hayırlı kandiller tekrardan. Allah'a emanet olun. Kokulu kokulu öpüyorum sizleri :))
Evet canım var demek bir sebebifoliği bende akşam yatarken alıyorum zira gündüz alınca mide kazıntısı yapıyo sürekli yiyesim geliyo hahah canım onlar mesaj yazdığın ekranın altında çıkıyor üstüne tıklamak
Ben telefondan giriyorum ya heralde ondan yok . Ben ezik smilelerle yola devam)
Hahahacanım bende telden giriyorum yaw allah allah
Merhaba canım)inş güzel haberlerini de alırız stres yapma yeter umudunu da kırma ama kendini sakın dinleme )
Canım seninde kandilin mübarek olsun...
Bak rabbim yardımcın olmuş yoluna girmiş herşey)Sakın stres yapma bu sefer stres yasaaakkkk ))
Haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bugün anlat gelince doktorla olan görüşmeni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?