Günayyydıınn....
kızlar doktordan geliyorum... benim yumoşlar yine minnak... 1 tane var oda 12 ye 9mm.. perşembe yine gitcem... allahım yüzümüze gülsün artık lütfen yaaa(
meraba kızlar.. ben 14 hazziranda aşılama oldum acaba benim gibi olan var mı ?
aşılama sırasında sanırım biraz çizildim kanamam oldu 10 dakka yatırdılar sora eve geldim 1 saat sora wc gittiğimde kanlı akıntı oldu 1 saat sora gene aynı akıntı sorasında biraz pembemsi kanama sora kesildi ama acaip sancılar çektim günlerce hala arada bi batma gibi kas yanması gibi bazende adet sancısı gibi sancılar çekiyorum ve göğüslerim her adette olduğu gibi şişti ve acıyor.. moralim bozuldu artık.. klomen ve ovitrelle kullandım bide ateş basıyor gene fenayım
canım ben çapa tıp fak. de yaptırdım aslında korkulcak bişe yok ama ağrılar insanı yoruyor şuan bile sanki sökülcekmişim gibi offf 5 gün sonra belli olcak sonuç inş. pozitif çıkar bakalım korkma ama mümkün oldunca 3 gün dinlenmeye çalış Allah büyük hayırlısı birde ananas ye..
Büyürler canım meraketme kuru incir ye gidene kadar günde 1_2 tane ben yiyiyorum valla büyütüyormuş....Günayyydıınn....
kızlar doktordan geliyorum... benim yumoşlar yine minnak... 1 tane var oda 12 ye 9mm.. perşembe yine gitcem... allahım yüzümüze gülsün artık lütfen yaaa(
Canım hiiiç canını sıkma olacağı varsa oluyor inan streste yapma benimde tek yumurtayla olmuştu aşılamam ama arkadan gelenler oluyor onlar içinde ilişki öneriyor doktor...mrb yaa bende şimdi doktordan geldim 1tane yumurtam var benim oda 16mm olmuş tek yumurtayla şansım daha mı azz yaa biraz benim de canımm sıkıldı bugünde iğne vur 112,5 dedi yarın sabah yine bakacak yarın akşamda çatlama iğnesi yaparız dedi
canım ben çapa tıp fak. de yaptırdım aslında korkulcak bişe yok ama ağrılar insanı yoruyor şuan bile sanki sökülcekmişim gibi offf 5 gün sonra belli olcak sonuç inş. pozitif çıkar bakalım korkma ama mümkün oldunca 3 gün dinlenmeye çalış Allah büyük hayırlısı birde ananas ye..
selam kızlar yeni geldim işerlimi yapmadan size yazayım dedim
Devlete giden var mı bilmiyorum ama lanet bir yer töbe günaha gieceğim.
Yani dr bekle bekeldiğin dr değil asistanı giriyor, kanda bekle,sırada bekle 10 dk işi 5 saatte yaptırdım.
sonuç 0. Kadına diyorum ki hormon tetsini yapalım ultrasonlada bakalım.
Tahlillerimin hepsi burda bakabilirsiniz diyorum bana diyor ki dışarda çok hasta var bi dahakinde bakarım.
Anlamadım dedim ben izin alı gelmişim işten sürekli izinmi alıp geleceğim
neyse muayne edecek hanımefendı.soruyor anlatıyorum bı daha soruyor. bı daha bı daha
dedım benı dınlemıyrosunuz galıba
5 kez anlattım klomen ıgne vs. kullandıgımı.hala ban ıkı kere ıgne vuruıldunuz demı raporunuz bıtmıs dıyor
hanımefendı dedım ben ozlede yaptırdım hep hiç rapor almadım
hımm dedi ozaman esının sperm testı var mı var dedım 6 ay gectımı dedı evet deıdm
o zaman onu yaptır bı daha geleceksın ya smearda alırız. ıkı hafta sonr agel bakarız neye bakıcaksın deıdm raporlara bıle bakmadın
allah belalarını versın bu ssk'nın başbakan birde diyor böylemiydi hastaneler. evet böylemiydi iyice içine etmişsiniz.
Ya kusura bakmayın kızlar cok sınırlıyım ne dedıgımı bılemez durumdayım sızınle paylaşmak ıstedim.
Yani dr bekle bekeldiğin dr değil asistanı giriyor, kanda bekle,sırada bekle 10 dk işi 5 saatte yaptırdım.
Tahlillerimin hepsi burda bakabilirsiniz diyorum bana diyor ki dışarda çok hasta var bi dahakinde bakarım.
neyse muayne edecek hanımefendı.soruyor anlatıyorum bı daha soruyor. bı daha bı daha
5 kez anlattım klomen ıgne vs. kullandıgımı.hala ban ıkı kere ıgne vuruıldunuz demı raporunuz bıtmıs dıyor
hımm dedi ozaman esının sperm testı var mı var dedım 6 ay gectımı dedı evet deıdm
o zaman onu yaptır bı daha geleceksın ya smearda alırız. ıkı hafta sonr agel bakarız neye bakıcaksın deıdm raporlara bıle bakmadın
allah belalarını versın bu ssk'nın başbakan birde diyor böylemiydi hastaneler. evet böylemiydi iyice içine etmişsiniz.
Ya kusura bakmayın kızlar cok sınırlıyım ne dedıgımı bılemez durumdayım sızınle paylaşmak ıstedim.
şimdiden başla yemeğe vucudunda kalsın hergün ye zaten 1 tanesi hemen hemen 3-4 gün gider kesme şekline göre
Selam canım hoşgeldin diycem ama ben bile sinir oldum yahu
Özel gibi hemen şipşak olamayacağı kesin ama bu nedir ya böyle!!!Bende iki sene önce alerji için çapa tıp fakültesi ne gitmiştim her yanım şiş yürüyemiyorum beni aylarca ordan oraya sürüklediler abartısız 2 klasör kalın olanlardan tahlil test yapıldı sonuç yok....Oyüzden çok zor devlette iş yaptırmak ama bukadar da olmazki ya!!!Sende sıkma canını canım ne yapmayı düşunüyorsun şimdi?
BUARADA iden de devlet hastanesine giduyordu memnundu o allah allah değişiyor nu acaba?
şimdiden başla yemeğe vucudunda kalsın hergün ye zaten 1 tanesi hemen hemen 3-4 gün gider kesme şekline göre
yok kuzum memnunluğum sabrımdandır :)) suskunluğum asaletimdendirben idare ediyorum yavrum sır ftüp bebek raporu hatrına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?