Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günayyydıınn....

kızlar doktordan geliyorum... benim yumoşlar yine minnak... 1 tane var oda 12 ye 9mm.. perşembe yine gitcem... allahım yüzümüze gülsün artık lütfen yaaa (

mrb yaa bende şimdi doktordan geldim 1tane yumurtam var benim oda 16mm olmuş tek yumurtayla şansım daha mı azz yaa biraz benim de canımm sıkıldı bugünde iğne vur 112,5 dedi yarın sabah yine bakacak yarın akşamda çatlama iğnesi yaparız dedi

Son düzenleme:
meraba kızlar.. ben 14 hazziranda aşılama oldum acaba benim gibi olan var mı ?
aşılama sırasında sanırım biraz çizildim kanamam oldu 10 dakka yatırdılar sora eve geldim 1 saat sora wc gittiğimde kanlı akıntı oldu 1 saat sora gene aynı akıntı sorasında biraz pembemsi kanama sora kesildi ama acaip sancılar çektim günlerce hala arada bi batma gibi kas yanması gibi bazende adet sancısı gibi sancılar çekiyorum ve göğüslerim her adette olduğu gibi şişti ve acıyor.. moralim bozuldu artık.. klomen ve ovitrelle kullandım bide ateş basıyor gene fenayım

yaa aşılama konusunda korktum valla sen anlatınca normalde herkes çok kolay diyor sen nerde yaptırdın acaba benimde perşembe yapılacak bir aksilik olmazsa yapıldıktan sonra anlatabilirim

bende hasta oldum ve klomen kullanmaya başladım.ama ben aşılama olmıcam.normal yoldan denicem.bakalım aşılamay kalmaz inşallah

canım ben çapa tıp fak. de yaptırdım aslında korkulcak bişe yok ama ağrılar insanı yoruyor şuan bile sanki sökülcekmişim gibi offf 5 gün sonra belli olcak sonuç inş. pozitif çıkar bakalım korkma ama mümkün oldunca 3 gün dinlenmeye çalış Allah büyük hayırlısı birde ananas ye..

tamam canım çok saol inş. pozitif çıkar sıkma canını ananası şimdi mi yiyeyim aşılamadan sonra mı

selam kızlar yeni geldim işerlimi yapmadan size yazayım dedim
Devlete giden var mı bilmiyorum ama lanet bir yer töbe günaha gieceğim.
Yani dr bekle bekeldiğin dr değil asistanı giriyor, kanda bekle,sırada bekle 10 dk işi 5 saatte yaptırdım.
sonuç 0. Kadına diyorum ki hormon tetsini yapalım ultrasonlada bakalım.
Tahlillerimin hepsi burda bakabilirsiniz diyorum bana diyor ki dışarda çok hasta var bi dahakinde bakarım.
Anlamadım dedim ben izin alı gelmişim işten sürekli izinmi alıp geleceğim
neyse muayne edecek hanımefendı.soruyor anlatıyorum bı daha soruyor. bı daha bı daha
dedım benı dınlemıyrosunuz galıba
5 kez anlattım klomen ıgne vs. kullandıgımı.hala ban ıkı kere ıgne vuruıldunuz demı raporunuz bıtmıs dıyor
hanımefendı dedım ben ozlede yaptırdım hep hiç rapor almadım
hımm dedi ozaman esının sperm testı var mı var dedım 6 ay gectımı dedı evet deıdm
o zaman onu yaptır bı daha geleceksın ya smearda alırız. ıkı hafta sonr agel bakarız neye bakıcaksın deıdm raporlara bıle bakmadın
allah belalarını versın bu ssk'nın başbakan birde diyor böylemiydi hastaneler. evet böylemiydi iyice içine etmişsiniz.
Ya kusura bakmayın kızlar cok sınırlıyım ne dedıgımı bılemez durumdayım sızınle paylaşmak ıstedim.

Günayyydıınn....

kızlar doktordan geliyorum... benim yumoşlar yine minnak... 1 tane var oda 12 ye 9mm.. perşembe yine gitcem... allahım yüzümüze gülsün artık lütfen yaaa (
Büyürler canım meraketme kuru incir ye gidene kadar günde 1_2 tane ben yiyiyorum valla büyütüyormuş....
Günaydın buarada))Nirde yahu bu hatunlarr)
Canım hiiiç canını sıkma olacağı varsa oluyor inan streste yapma benimde tek yumurtayla olmuştu aşılamam ama arkadan gelenler oluyor onlar içinde ilişki öneriyor doktor...

Canım senin muhtemelen işlem sırasında çizilme falan oldu ondan kanlı akıntı gelmiş.Ağrı kısmı çoğumuzda oldu ama kendimizi fazla dinlediğimiz için valla ilk günden göğüslerim ağrıyor diyordum Kendini dinleme hatta unutmaya çalış ben 2.de böyle yapıcam dilerim sonucun pozitif çıkar..

Selam canım hoşgeldin diycem ama ben bile sinir oldum yahu
Özel gibi hemen şipşak olamayacağı kesin ama bu nedir ya böyle!!!Bende iki sene önce alerji için çapa tıp fakültesi ne gitmiştim her yanım şiş yürüyemiyorum beni aylarca ordan oraya sürüklediler abartısız 2 klasör kalın olanlardan tahlil test yapıldı sonuç yok....Oyüzden çok zor devlette iş yaptırmak ama bukadar da olmazki ya!!!Sende sıkma canını canım ne yapmayı düşunüyorsun şimdi?
BUARADA iden de devlet hastanesine giduyordu memnundu o allah allah değişiyor nu acaba?

yavrum işte ben 10 aydır uğraşıyorum bu salaklıklarıyla... her defasında ayrı bi şey çıkarıyolar insana git yarın gel öbür gün gel.. bugün yapılcak işi 5 günde yaptırıyolar...allah düşürmesin walla.. ama işte buyol çok masraflı en azından böyle sıradan işleri yaptırayım tüp bebek için giderim başka yere fln diyorum.. bilmiyorum bakıcaz artık...

yok kuzum memnunluğum sabrımdandır :)) suskunluğum asaletimdendir ben idare ediyorum yavrum sır ftüp bebek raporu hatrına :)

valla canım haklısın ne desen azz

canım bana yengem demişti bebeğin tutunmasında yardımcı oluyomuş tüp bebek yapanlara tavsiye ediyorlarmış birde topiklerde gezerken bi kaç yerde daha okudum..

yok kuzum memnunluğum sabrımdandır :)) suskunluğum asaletimdendir ben idare ediyorum yavrum sır ftüp bebek raporu hatrına :)

Hahahah delü )Heee ne bileyim senden birşey duymayınca dedim belki senin gittiğin yer iyidir diye ama demek hepsi aynı peehh!!!!Sinir oluyorum bu sisteme ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…