Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bana yengem demişti bebeğin tutunmasında yardımcı oluyomuş tüp bebek yapanlara tavsiye ediyorlarmış birde topiklerde gezerken bi kaç yerde daha okudum..

bende bir yerden duymuştum kadın için ananas erkek için kuşkonmaz iyi geliyor die ama neye iyi geliyor araştırmamıştım hemen ananasa başlıyorum ben

canım hastaneye göre değişiyor sanırım bak benim gittiğim de devlet hastanesi ben çok memnunum bire bir ilgileniyor kendi doktorum utrasyona sokuyp bakıyor hatta bilgisayarı bana çevirip bak şu rahim ağzın iyi bak şu yumoşların onlarda iyi şukadar milim diye anlatıyorda bende 3 ay özele gitmiştim sonra devlete gittim hatta dedim ne salakmışım okadar para bayıldım bu hastanede aynı demiştim tek şikayetim kan alma da sıra oluyor bide doktorumun hasta kuyruğu oluyor onuda öğretmen olduğumu sık sık gelemiyceğimi söyledim telini verdi gelceğim zaman arayıp gidiyorum hemen alıyor beni kanıda sekreter olarak çalışan bir arkadaşım var bebek doğumunda ben elimle alıp ona veriyorum o labrotuara kendi götürüyor 1 saate alıyorum bunada çözüm böyle buldum
sen kendi doktoruna gitmeye devam et bari enazından seni geçmişi biliyor dimi
kızlar bu arada kırmızılarım geldi sonunda yarın doktoruma gidicem allah herşeyin hayırlısını versin diyor hepinizi öpüyorum cam siliyordum :) kaçtım 2 dk mola verdiydim işim bitince gelirim

sibelll ben ananas hastasıyım her yaz mutlaka her hafta tüketirim 3 yıldır da evliyim sanırım yarasaydı en önce bana yarardı :))))))) ben incir kürüme devam ediyom yarın anlayacam yumoşlardan gerçi 2 gün oldu başlayalı ama görcez klomenden sonrada farkını anlarım

cidden hayatım sinirlenmemek elde değil.
yani inanamadım ben devlete en son ne zaman gittim hatırlamıyorum ama rahat 15 sene önce gitmişimdir bundan bin kat iyiydi.
Vallahi özele para veriliyor ama birde bu stresi çekemem.
kaç para ise veririm tüpmü aşımı neyse yaparım
bi dahada gitmem buraya
şimdi pek bişsey düşünemiyorum hayatım kafam kazan gibi tansiyonum falan düştü iş yerindeyim bi sürü işim var.
doktorumun dediği gbi bi ay ara vericem yapacak bişey yok baksana rapor almaya kalksam onuda vermeyecek sanırım versede ıkı üc kez daha götürtür.

Allah kolaylık versin cnaım vallahi delittiler
kavga etmemek için zor tuttum kendimi
evet masraflı haklısında ne bılım b ustresı cekene kadar para verırım daha ıyı dıyorum

bende de rapor yok çıkartayım diyordummm ama vazgeçtimm valla çok haklısınn

Aman canım iyi olmasına sevindim doktorunun.
İyi yolunu bulmuşsun allah bozmasın
hadi kırmızıların hayırlı olsun

canım çok saol ben arada incir suyu içiyordum tek yumurta oluğuna göre pek işe yaramamış anlaşılan

yok onu bende denedim işe yaramadı üstüne kilo aldırdıı.. ananas bebek oluştuktan sora rahme tutunmasına yardımcı. aşılamada yumurtaları olgunlaştırmak için klomen verdiler 2 ane kocaman oldu sorada çatlama iğnesi vuruldum.. sen doktora gidiyomusun

ben gidiyorum gonalf kullanıyorum bugün doktordan geldim 16mm olmuş dedi yumurtan tek yumurta var bende büyüyen anlamadım nie böyle olmuş il aşılamam olacak bugün 10.cu iğneyi vuracağımm azzz sonra

ben gidiyorum gonalf kullanıyorum bugün doktordan geldim 16mm olmuş dedi yumurtan tek yumurta var bende büyüyen anlamadım nie böyle olmuş il aşılamam olacak bugün 10.cu iğneyi vuracağımm azzz sonra

valla ben 5 gün hap içtim 6.gün akşam iğne 1 tane oldum 8. gün sabah aşılma oldu.. bazı kişilerde sabah akşam kullandırmışlar hapı bilemedim ama bu tutmazsa 2. sinde ek olarak bal tarçın taze çekilmiş çörek otu yicem..
inş. sennki ilkinde tutar canım rahat ol herşey olucana varır Allah büyük hayırlısı hepimize nasip eder inş.

amin inş. canım bebişlerimizi alalım kucağımıza hayırlısıyla yarın da gideceğim sabah kontrole yarın akşam çatlama iğnesi vururuz perşembede aşılama dedi ama akalım kısmet ben bi iğne yapıp geleyimm((

canım kanda antimülleryan hormonuna baktırdınmı genelde az yumurta olanlarda oluyomuş bendede 1 tane yumurta oluyodu doktor dedi hormona bakalım baya düşük çıktı yani yumurtalar pek iyi degil bende ( sende baktır baktırmadıysan

maşallah forum baya hareketlenmiş.Gizli takipçiler konuşmaya başlamış:) hepiniz hoşgeldiniz.Bende aşılamanın 6. günündeyim ama aşılamanın ilaçsız yapılmasındanmıdır nedir hiçbi belirtim yok göğüs sızlamasından başka.şu bi hafta nasıl geçer bilmiyorum bu sefer çok dikkatli olmıcam dedim kendimi korumadım ama belirti görmeyincede insan içten içe kötü oluyor kötü mü yaptım acaba

Hahahahh bencedee )) Buarada datlum kırmızılar hayırlı olsunn...Bende çarşamba gidicem o güne kadar incire devamm))
Aynen valla canım zaten stresli bir süreç yaşadıklarımız birde doktor hastane stres kaynağı olmamalı...Hayırlısı olsun canım zaten doktorlarımız artık herşeyimizi ögrendi yeni bir doktor 0 dan başlamak gibi geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…