canım bana yengem demişti bebeğin tutunmasında yardımcı oluyomuş tüp bebek yapanlara tavsiye ediyorlarmış birde topiklerde gezerken bi kaç yerde daha okudum..
canım bana yengem demişti bebeğin tutunmasında yardımcı oluyomuş tüp bebek yapanlara tavsiye ediyorlarmış birde topiklerde gezerken bi kaç yerde daha okudum..
selam kızlar yeni geldim işerlimi yapmadan size yazayım dedim
Devlete giden var mı bilmiyorum ama lanet bir yer töbe günaha gieceğim.
Yani dr bekle bekeldiğin dr değil asistanı giriyor, kanda bekle,sırada bekle 10 dk işi 5 saatte yaptırdım.
sonuç 0. Kadına diyorum ki hormon tetsini yapalım ultrasonlada bakalım.
Tahlillerimin hepsi burda bakabilirsiniz diyorum bana diyor ki dışarda çok hasta var bi dahakinde bakarım.
Anlamadım dedim ben izin alı gelmişim işten sürekli izinmi alıp geleceğim
neyse muayne edecek hanımefendı.soruyor anlatıyorum bı daha soruyor. bı daha bı daha
dedım benı dınlemıyrosunuz galıba
5 kez anlattım klomen ıgne vs. kullandıgımı.hala ban ıkı kere ıgne vuruıldunuz demı raporunuz bıtmıs dıyor
hanımefendı dedım ben ozlede yaptırdım hep hiç rapor almadım
hımm dedi ozaman esının sperm testı var mı var dedım 6 ay gectımı dedı evet deıdm
o zaman onu yaptır bı daha geleceksın ya smearda alırız. ıkı hafta sonr agel bakarız neye bakıcaksın deıdm raporlara bıle bakmadın
allah belalarını versın bu ssk'nın başbakan birde diyor böylemiydi hastaneler. evet böylemiydi iyice içine etmişsiniz.
Ya kusura bakmayın kızlar cok sınırlıyım ne dedıgımı bılemez durumdayım sızınle paylaşmak ıstedim.
Selam canım hoşgeldin diycem ama ben bile sinir oldum yahu
Özel gibi hemen şipşak olamayacağı kesin ama bu nedir ya böyle!!!Bende iki sene önce alerji için çapa tıp fakültesi ne gitmiştim her yanım şiş yürüyemiyorum beni aylarca ordan oraya sürüklediler abartısız 2 klasör kalın olanlardan tahlil test yapıldı sonuç yok....Oyüzden çok zor devlette iş yaptırmak ama bukadar da olmazki ya!!!Sende sıkma canını canım ne yapmayı düşunüyorsun şimdi?
BUARADA iden de devlet hastanesine giduyordu memnundu o allah allah değişiyor nu acaba?
yavrum işte ben 10 aydır uğraşıyorum bu salaklıklarıyla... her defasında ayrı bi şey çıkarıyolar insana git yarın gel öbür gün gel.. bugün yapılcak işi 5 günde yaptırıyolar...allah düşürmesin walla.. ama işte buyol çok masraflı en azından böyle sıradan işleri yaptırayım tüp bebek için giderim başka yere fln diyorum.. bilmiyorum bakıcaz artık...
cidden hayatım sinirlenmemek elde değil.
yani inanamadım ben devlete en son ne zaman gittim hatırlamıyorum ama rahat 15 sene önce gitmişimdir bundan bin kat iyiydi.
Vallahi özele para veriliyor ama birde bu stresi çekemem.
kaç para ise veririm tüpmü aşımı neyse yaparım
bi dahada gitmem buraya
şimdi pek bişsey düşünemiyorum hayatım kafam kazan gibi tansiyonum falan düştü iş yerindeyim bi sürü işim var.
doktorumun dediği gbi bi ay ara vericem yapacak bişey yok baksana rapor almaya kalksam onuda vermeyecek sanırım versede ıkı üc kez daha götürtür.
valla canım haklısın ne desen azz
canım hastaneye göre değişiyor sanırım bak benim gittiğim de devlet hastanesi ben çok memnunum bire bir ilgileniyor kendi doktorum utrasyona sokuyp bakıyor hatta bilgisayarı bana çevirip bak şu rahim ağzın iyi bak şu yumoşların onlarda iyi şukadar milim diye anlatıyorda bende 3 ay özele gitmiştim sonra devlete gittim hatta dedim ne salakmışım okadar para bayıldım bu hastanede aynı demiştim tek şikayetim kan alma da sıra oluyor bide doktorumun hasta kuyruğu oluyor onuda öğretmen olduğumu sık sık gelemiyceğimi söyledim telini verdi gelceğim zaman arayıp gidiyorum hemen alıyor beni kanıda sekreter olarak çalışan bir arkadaşım var bebek doğumunda ben elimle alıp ona veriyorum o labrotuara kendi götürüyor 1 saate alıyorum bunada çözüm böyle buldum
sen kendi doktoruna gitmeye devam et bari enazından seni geçmişi biliyor dimi
kızlar bu arada kırmızılarım geldi sonunda yarın doktoruma gidicem allah herşeyin hayırlısını versin diyor hepinizi öpüyorum cam siliyordum :) kaçtım 2 dk mola verdiydim işim bitince gelirim
canım çok saol ben arada incir suyu içiyordum tek yumurta oluğuna göre pek işe yaramamış anlaşılan
bende de rapor yok çıkartayım diyordummm ama vazgeçtimm valla çok haklısınn
yok onu bende denedim işe yaramadı üstüne kilo aldırdıı.. ananas bebek oluştuktan sora rahme tutunmasına yardımcı. aşılamada yumurtaları olgunlaştırmak için klomen verdiler 2 ane kocaman oldu sorada çatlama iğnesi vuruldum.. sen doktora gidiyomusun
canım şans belki iyi çıkar senin gideceğin doktor
sen yinede şansını dene.
ben gidiyorum gonalf kullanıyorum bugün doktordan geldim 16mm olmuş dedi yumurtan tek yumurta var bende büyüyen anlamadım nie böyle olmuş il aşılamam olacak bugün 10.cu iğneyi vuracağımm azzz sonra
yok yaa hepsi aynı bii tanıdık olması lazım anca işini yaptıracaksın değilse zor
valla ben 5 gün hap içtim 6.gün akşam iğne 1 tane oldum 8. gün sabah aşılma oldu.. bazı kişilerde sabah akşam kullandırmışlar hapı bilemedim ama bu tutmazsa 2. sinde ek olarak bal tarçın taze çekilmiş çörek otu yicem..
inş. sennki ilkinde tutar canım rahat ol herşey olucana varır Allah büyük hayırlısı hepimize nasip eder inş.
ben gidiyorum gonalf kullanıyorum bugün doktordan geldim 16mm olmuş dedi yumurtan tek yumurta var bende büyüyen anlamadım nie böyle olmuş il aşılamam olacak bugün 10.cu iğneyi vuracağımm azzz sonra
Hahahacanım bende telden giriyorum yaw allah allah [/QUO
Ağlamak istiyorum yaff bende neden yok neden ben cin Ali sekili smilelere mecburum ;((
Hahahahh bencedeesibelll ben ananas hastasıyım her yaz mutlaka her hafta tüketirim 3 yıldır da evliyim sanırım yarasaydı en önce bana yarardı :))))))) ben incir kürüme devam ediyom yarın anlayacam yumoşlardan gerçi 2 gün oldu başlayalı ama görcez klomenden sonrada farkını anlarım
Aynen valla canım zaten stresli bir süreç yaşadıklarımız birde doktor hastane stres kaynağı olmamalı...Hayırlısı olsun canım zaten doktorlarımız artık herşeyimizi ögrendi yeni bir doktor 0 dan başlamak gibi geliyor bana..cidden hayatım sinirlenmemek elde değil.
yani inanamadım ben devlete en son ne zaman gittim hatırlamıyorum ama rahat 15 sene önce gitmişimdir bundan bin kat iyiydi.
Vallahi özele para veriliyor ama birde bu stresi çekemem.
kaç para ise veririm tüpmü aşımı neyse yaparım
bi dahada gitmem buraya
şimdi pek bişsey düşünemiyorum hayatım kafam kazan gibi tansiyonum falan düştü iş yerindeyim bi sürü işim var.
doktorumun dediği gbi bi ay ara vericem yapacak bişey yok baksana rapor almaya kalksam onuda vermeyecek sanırım versede ıkı üc kez daha götürtür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?