sende özele mi gidiyorsun cnm
hangisine
canım kanda antimülleryan hormonuna baktırdınmı genelde az yumurta olanlarda oluyomuş bendede 1 tane yumurta oluyodu doktor dedi hormona bakalım baya düşük çıktı yani yumurtalar pek iyi degil bende( sende baktır baktırmadıysan
maşallah forum baya hareketlenmiş.Gizli takipçiler konuşmaya başlamış:) hepiniz hoşgeldiniz.Bende aşılamanın 6. günündeyim ama aşılamanın ilaçsız yapılmasındanmıdır nedir hiçbi belirtim yok göğüs sızlamasından başka.şu bi hafta nasıl geçer bilmiyorum bu sefer çok dikkatli olmıcam dedim kendimi korumadım ama belirti görmeyincede insan içten içe kötü oluyor kötü mü yaptım acaba
yok ben baktırmadım da öncesinde yumurta rezervin iyi demişti onunla alakalı olabilirmi peki tedavisi falan varmı
kızlar bişey dicem aşılamaden sonra bulanık akıntı oluyomuydu sizde3. günde falan ben 2 gün oldu yarın olmaz diye düsündüm ama bugünde var sebebi ne acaba :))
maşallah forum baya hareketlenmiş.Gizli takipçiler konuşmaya başlamış:) hepiniz hoşgeldiniz.Bende aşılamanın 6. günündeyim ama aşılamanın ilaçsız yapılmasındanmıdır nedir hiçbi belirtim yok göğüs sızlamasından başka.şu bi hafta nasıl geçer bilmiyorum bu sefer çok dikkatli olmıcam dedim kendimi korumadım ama belirti görmeyincede insan içten içe kötü oluyor kötü mü yaptım acaba
Canım aşılama sonrası bana jel vermişti doktor o çok akıntı yapıyordu progesteron içeren bir jeldi...
canım bana jel falan vermedi mümkün oldugunca işılamayı unut dedi özellikle bişey yapma dedi günlük hayat yani.. düşünmemekte pek mümkün degil ama çalışıyoruz işte :))
Yok canımm hiiç kafaya takma kendini dinleme bende 2.de öyle yapıcam test gününde testini yaptır inş pozitif çıkar ogüne kadar unutttt ama ağır şeyler kaldırma tabi)
canım idrar testleri eğer erken gebelik testi deilse adetinden 2 günsonra yaparsan çıkar şuanda yapman pek bi sonuç vermez vermemiş zaten gününü bekle derim ben.
bu arada bende çok nadir akıntı oluyo adetime 4 gün var eğer olursam (inş. olmam.. ) böyle bi sorun yaşayan varmı
kızlar bişey dicem aşılamaden sonra bulanık akıntı oluyomuydu sizde3. günde falan ben 2 gün oldu yarın olmaz diye düsündüm ama bugünde var sebebi ne acaba :))
şu an acaip fazla bi adet sancısı çekiyorum sanırım bugun adet olcam 4 gün vardı adetime yaa aşılama tutmadı bence.. çok kötü bi his
Bende her gun oluyodu cnm olur yani
şu an acaip fazla bi adet sancısı çekiyorum sanırım bugun adet olcam 4 gün vardı adetime yaa aşılama tutmadı bence.. çok kötü bi his
canım sen hamileydin dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?