Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bişey dicem aşılamaden sonra bulanık akıntı oluyomuydu sizde3. günde falan ben 2 gün oldu yarın olmaz diye düsündüm ama bugünde var sebebi ne acaba :))

yok ben baktırmadım da öncesinde yumurta rezervin iyi demişti onunla alakalı olabilirmi peki tedavisi falan varmı

Yok canımm hiiç kafaya takma kendini dinleme bende 2.de öyle yapıcam test gününde testini yaptır inş pozitif çıkar ogüne kadar unutttt ama ağır şeyler kaldırma tabi)

yok ben baktırmadım da öncesinde yumurta rezervin iyi demişti onunla alakalı olabilirmi peki tedavisi falan varmı

tamam işte bu heryerde olmuyomuş daha 2 3 senelik bi tahlilmiş sanırım ama tedavisi yokmuş. sen adetin 3. günü olan tahlililerimi yaptırdın iyi dedi doktor

kızlar bişey dicem aşılamaden sonra bulanık akıntı oluyomuydu sizde3. günde falan ben 2 gün oldu yarın olmaz diye düsündüm ama bugünde var sebebi ne acaba :))

Canım aşılama sonrası bana jel vermişti doktor o çok akıntı yapıyordu progesteron içeren bir jeldi...

Hosbulduk:))bence belirti olup olmaması kısmına takılma canım bence ne kadar az önemsersek o. Kadar iyi)

Canım aşılama sonrası bana jel vermişti doktor o çok akıntı yapıyordu progesteron içeren bir jeldi...

canım bana jel falan vermedi mümkün oldugunca işılamayı unut dedi özellikle bişey yapma dedi günlük hayat yani.. düşünmemekte pek mümkün degil ama çalışıyoruz işte :))

canım bana jel falan vermedi mümkün oldugunca işılamayı unut dedi özellikle bişey yapma dedi günlük hayat yani.. düşünmemekte pek mümkün degil ama çalışıyoruz işte :))

Unut unuttt tecrübe konuşuyor)2.aşılamamda ilk 3 gün evdeyim sonra ohooo gezip tozucam )

Neysee kızlarrr ben kaçar işlerim var akşam yemeğe misafirim varr.

Kızlar ben acelecilik yaptım ve dün idrar testi yaptım reglime 4 gün vardı negatif çıktı sizce idrarda çıkmamış olabilir mi yoksa umudu kesiyim mi gerçi kasıklarım arada bir ağrıyor sanki regl belirtisi gibi ?? cevaplarınızı bekliyorum

Yok canımm hiiç kafaya takma kendini dinleme bende 2.de öyle yapıcam test gününde testini yaptır inş pozitif çıkar ogüne kadar unutttt ama ağır şeyler kaldırma tabi)

aynen öle ara sıra aklıma geliyo aşılama yaptırmıştım diye:):) ağır kaldırmadım ama haftasonu ağır halay çektim inş. bişey olmaz:):)

canım idrar testleri eğer erken gebelik testi deilse adetinden 2 günsonra yaparsan çıkar şuanda yapman pek bi sonuç vermez vermemiş zaten gününü bekle derim ben.

bu arada bende çok nadir akıntı oluyo adetime 4 gün var eğer olursam (inş. olmam.. ) böyle bi sorun yaşayan varmı

Yok canım normal gebelik testiydi bendede progestan çok akıntı yaptı eğer öyle bir ilaç kullanıyorsan sende o yapabilir.

şu an acaip fazla bi adet sancısı çekiyorum sanırım bugun adet olcam 4 gün vardı adetime yaa aşılama tutmadı bence.. çok kötü bi his

şu an acaip fazla bi adet sancısı çekiyorum sanırım bugun adet olcam 4 gün vardı adetime yaa aşılama tutmadı bence.. çok kötü bi his

canım hemen karamsar olma belki hamilelik belirtileridir adet belirtileriyle benziyomuş bence tam kırmızıyı görmeden karamsarlıga kapılma moralini yöksek tut bunu düşünme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…