Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk gebeliğimdede böyle sanıc olmuştu ama biraz farklıydı zaten 6. haftasında yoğun bir doğum sancısıyla düşük yaptım o yüzden ağrılardan sancılardan korkuyorum birazdan doktoraa gidicem bu kadar şiddetli ağrı normal mi bakıcak enteresan kısmı aşılamadan öncede süreklli ağrılarım oldu hep hamilelikmi acaba diye düşündüm olmadı bu seferde çok umutluydum hala umudum varda bakalım Allah büyük..

Allah hakkında hayırlı olanı versin, inşallah gönlündeki senin için hayırlıdır bebeğine kavuşursun

amiin inşaAllah canım hepimizin hakıkında hayırlısı olsun Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin şu mübarek 3 ayların hürmetine..

amiin inşaAllah canım hepimizin hakıkında hayırlısı olsun Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin şu mübarek 3 ayların hürmetine..

Amiiiin canım inşallah, dün gece tüm bebiş isteyenler için de dua ettim. Her şeyin vakti saati var mutlaka ama artık bizim için bebek vakti gelmiş olsun :)

bende 17 hazıran da asılama yaptırdım 2 temmuz da kan tahlılı yaptırcam ınş guzel sonuc beklıyoruz
bır haftadır bel agrısı kasık agrısı goguslerımde hassasıyet var
forum da okudugum kadarıyla kımıne gore bunlar belırtı kımıne gore olumsuz sonuc demek

herkes ıcın hayırlısı olsun ınş..

storyefe seninle aynı gün sonuç alacağız, benim aşılamam 20 hazirandaydı gerçi. benim de ara ara ama özellikle akşamları kasıklarımda sancı (ağrı değil ama) bir de aşılamadan 3-4 gün önce başlayan göğüs hassasiyeti var.

Slm kızlar çok güzel bi konu olmuş bende ilk denememi bugün oldum 8 temmuz test günüm rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ins ben kısaca kendimden bahsediyim 3,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık geçen yıl klomenle bir gebelik geçirdim ama erken doğumla kaybettim kızımı rabbim kimseye yasatmasin evlat acısını. Şimdi tekrar tedaviye başladım ilk aşılama denemem bu 8 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum bu arada versageee bende ankaradayim ve gazi hastanesine gidiyorum ben çok memnunum tüp bebek merkezinde nuray hoca var dr o tavsiye ederim gitmek istersen

joker01 seninle aramızda bir gün var.kaçırmış olabilirim sende ne problem vardı hangi süreçlerden geçtin?bende sebepsiz infertilite vardı 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz.Bahçelievlerde yaptırmıştın galiba bende özele gidiyorum ne kadara mal oldu sana?hastane nasıl

Yarın kontrolüm var, bugün sabah göbekten iğnemi oldum bakalım yarın yumurtalıklarım ne halde ?
Eğer istenilen büyüklükte ve sayıda olursa aşılama gerçekleşir mi ? bu konuda bilgisi olan var mı

kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...

Canim bende polikistik over var, 8 senedir evliyiz ama 7.5 sene korunduk. Isten gucten ve seyahatten bebis yapmaya firsat bulamadik. Vakit kaybetmek istemedigim icin tedaviye baslayayim dedim. Aslinda doktora biraz da annemin zoruyla ve hic arastirmadan gitmistim, 2 tane arkadasinin gelini bircok doktor ve tedavi surecinden sonra suha beyin tedavisiyle hamile kalmislar. Sonrasinda arastirinca benim icin de cok dogru secim olduguna kanaat getirdim. Doktorumdan cok memnunum, bilgi ve tecrubesi guler yuzuyle birlesince kendimi rahat ve guvende hissediyorum, insani rahatlatan ve guven veren bir tarafi var. Hastaneden ve ekipten de memnunum, insallah sonu da benim icin (tabii hepimiz icin de) hayirli olur. Fiyatlara gelince, hastaneye 900tl odedim. 2 kutu gonal f (1 kutu yetmeyince 2.yi aldim ama sadece 2 doz kullanabildim ) 1 kutu menogon ve 2 doz ovitrelle yaklasik 900 tuttu. Aslinda ilaclardan oturu biraz pahaliya maloldu ama napalim sonu iyi olsun diyorum. Beklemek cok zormus gercekten, son 1 hafta

Süha beyi bende biliyorum ama tüp bebekte başarılı olduğunu duymuştum senin tanıdıkların aşılamaylamı hamile kalmışlar

Biri asilama biri de tup bebekle hamile kalmislar. Bana ilk etapta asilama onerdi, eger olmazsa bir asilama daha deneyip sonra tupe gecerim diye dusunuyorum. Tabii umarim bunlara gerek kalmaz da bu ay hamile kaliriz hayirlisiyla :)

Biri asilama biri de tup bebekle hamile kalmislar. Bana ilk etapta asilama onerdi, eger olmazsa bir asilama daha deneyip sonra tupe gecerim diye dusunuyorum. Tabii umarim bunlara gerek kalmaz da bu ay hamile kaliriz hayirlisiyla :)
süha bey hangi hastanede acaba hangi ilde ayrıca

Istanbulda canim, bahcelievler medicana hastanesi tup bebek unitesi direktoru

Asilama maliyeti sehirden sehire degisiyor ben hatayda 250 tl yaptirdim van da da yapan vardir cnm suan her dr yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…