ilk gebeliğimdede böyle sanıc olmuştu ama biraz farklıydı zaten 6. haftasında yoğun bir doğum sancısıyla düşük yaptım o yüzden ağrılardan sancılardan korkuyorum birazdan doktoraa gidicem bu kadar şiddetli ağrı normal mi bakıcak enteresan kısmı aşılamadan öncede süreklli ağrılarım oldu hep hamilelikmi acaba diye düşündüm olmadı bu seferde çok umutluydum hala umudum varda bakalım Allah büyük..
amiin inşaAllah canım hepimizin hakıkında hayırlısı olsun Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin şu mübarek 3 ayların hürmetine..
bende 17 hazıran da asılama yaptırdım 2 temmuz da kan tahlılı yaptırcam ınş guzel sonuc beklıyoruz
bır haftadır bel agrısı kasık agrısı goguslerımde hassasıyet var
forum da okudugum kadarıyla kımıne gore bunlar belırtı kımıne gore olumsuz sonuc demek
herkes ıcın hayırlısı olsun ınş..
Süha beyi bende biliyorum ama tüp bebekte başarılı olduğunu duymuştum senin tanıdıkların aşılamaylamı hamile kalmışlarCanim bende polikistik over var, 8 senedir evliyiz ama 7.5 sene korunduk. Isten gucten ve seyahatten bebis yapmaya firsat bulamadik. Vakit kaybetmek istemedigim icin tedaviye baslayayim dedim. Aslinda doktora biraz da annemin zoruyla ve hic arastirmadan gitmistim, 2 tane arkadasinin gelini bircok doktor ve tedavi surecinden sonra suha beyin tedavisiyle hamile kalmislar. Sonrasinda arastirinca benim icin de cok dogru secim olduguna kanaat getirdim. Doktorumdan cok memnunum, bilgi ve tecrubesi guler yuzuyle birlesince kendimi rahat ve guvende hissediyorum, insani rahatlatan ve guven veren bir tarafi var. Hastaneden ve ekipten de memnunum, insallah sonu da benim icin (tabii hepimiz icin de) hayirli olur. Fiyatlara gelince, hastaneye 900tl odedim. 2 kutu gonal f (1 kutu yetmeyince 2.yi aldim ama sadece 2 doz kullanabildim) 1 kutu menogon ve 2 doz ovitrelle yaklasik 900 tuttu. Aslinda ilaclardan oturu biraz pahaliya maloldu ama napalim sonu iyi olsun diyorum. Beklemek cok zormus gercekten, son 1 hafta
selam kızlar nasılsınız
Canım iyilik ne olsun poofff ćok sıcakk
sen nasılsınnn
süha bey hangi hastanede acaba hangi ilde ayrıcaBiri asilama biri de tup bebekle hamile kalmislar. Bana ilk etapta asilama onerdi, eger olmazsa bir asilama daha deneyip sonra tupe gecerim diye dusunuyorum. Tabii umarim bunlara gerek kalmaz da bu ay hamile kaliriz hayirlisiyla :)
Asilama maliyeti sehirden sehire degisiyor ben hatayda 250 tl yaptirdim van da da yapan vardir cnm suan her dr yapiyorkızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?