Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb ben de ilk yaptıracağım bu ay sadece iki kutu gonalf kullandım rapor yok bende 600tl verdim diğerlerini öğrenince paylaşırım ben ankaradayım bu arada

benimde 7 gün sonra belli olcak ama insan ne kadar stres yapıyo. sen nasılsın? yenebiliomusun stresini. hiç aklımdan çıkmıyo.. mantığım olmayacak diyo ama kalbim olacak diyor.. inşallah tutar.. öncesinden seninkini arkadan benimkini kutlarız belki:)) birbirimize uğur getiririz inşallah:))

günaydınlar çalışan tayfasından yoklamamı alın benim de :) bugün 7. günüm insanda hiç mi belirti olmaz yahuu :):)

günaydınlar çalışan tayfasından yoklamamı alın benim de :) bugün 7. günüm insanda hiç mi belirti olmaz yahuu :):)

Günaydın canım yoklaman alındı :)))
Hiç kafana takma hayatım. Takınca olmuyor. Demesi kolay biliyorum ama dinleme kendini uğraşacak bişeyler bul:)

Günaydın canım yoklaman alındı :)))
Hiç kafana takma hayatım. Takınca olmuyor. Demesi kolay biliyorum ama dinleme kendini uğraşacak bişeyler bul:)

ilaç kullanmadığım için ilaç yan etkisi de yok o yüzden belirti namına bişe yok.uğraşcak şey çok da insan onu düşünmeden yapamıyor bende hepinizden sonra aşılama olduğum için size akıl veriyodum düşünmeyin diye ama demesi kolay oluyo yapması değil:)

ilaç derken proges. mı kullanmadın.
düşünmeden olmuyor ama ne kadar kendini uzak tutarsan o kadar iyi olur.
Kaç yumurtan vardı

merak etme canım ben ilaç kullanmama rağmen var olan belirtilerim de bugün itibariyle yok oldular

ilaç derken proges. mı kullanmadın.
düşünmeden olmuyor ama ne kadar kendini uzak tutarsan o kadar iyi olur.
Kaç yumurtan vardı

iki aşılamamda da tek yumurtam vardı.ben hiç klomen falan kullanmamıştım bir senedir bebek istiyordum ama hiç doktora gitmedim kontroller dışında.ilk aşılamam tüp bebek merkezinde oldu ilaç olarak direk gonalf verdiler ama çok düşük doz 36,5 kullanmıştım 6 gün kadar.aşılamam 10. günde oldu çatlatma iğnesi de kullanıldı.aşılamadan sonra progestanda kullandım.aşılama sonrası kist olunca mayıs ayında ara verdim o dönemde başka bi özel hastaneye gittim doktor yaptığı testlerde herhangi problemim olmayınca yumurta takibi yaptı herşey normal olunca haziran ayında yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullanmadan 14.günde yine yumurtam düzgün gelişti ve kendisi çatlayınca aşılama oldum bir hafta oldu işte :):) ilk aşılamada ilaç kullanımı hrmonları etkilediği için 2. daha rahat oldu benim için ama bundada yan etki olmayınca hiç yaptırmamış gibiyim:):)

Allah gönlüne3 göre versin hayatım
Şu sebesiz infertileteden nefret ediyorum.
Yani sebebi yok ama hamile kalamıyoruz nasıl birşeyse.
Progest.çok etkiliyor ben hala popomun üstüne oturmakta zorlanıyorum :)
İstanbul damısın?

:))Daha erken ev hanımları uyanamamışlardır:)))
sen nasıl oldun canım yumoşler büyüyor mu

yumoşlardan haberim yokta... ya bizim işyerinde bi kız tüp bebek yaptırmıştı ilk denemesi tutmuş maşallah... sevindim sevinmesine ama bana hak verirmisiniz kızarmısınız bilmem biraz kötü oldum.. allah inşallah kucağına almak nasip eder ama benim derdim o deil.. kıskanıyorum galiba biraz.... bu 9 ay içinde bi gelişmem olmazsa çok zor geçicek benim için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…