Asilama maliyeti sehirden sehire degisiyor ben hatayda 250 tl yaptirdim van da da yapan vardir cnm suan her dr yapiyor
kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...
kızlar çatlatma iğnesini kendimiz mi yapıyoruz doktormu yapıyor
canım ben çapa tıp fak. de yaptırdım aslında korkulcak bişe yok ama ağrılar insanı yoruyor şuan bile sanki sökülcekmişim gibi offf 5 gün sonra belli olcak sonuç inş. pozitif çıkar bakalım korkma ama mümkün oldunca 3 gün dinlenmeye çalış Allah büyük hayırlısı birde ananas ye..
çok sağol canım.Peki sonuç ne oldu tuttu mu?
Yok cnm dr yapti benimkini acilde ama kendi yapanlarda varkızlar çatlatma iğnesini kendimiz mi yapıyoruz doktormu yapıyor
Günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın ahaliiibak artık kimse uğramaz oldu...
hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
günaydınlar çalışan tayfasından yoklamamı alın benim de :) bugün 7. günüm insanda hiç mi belirti olmaz yahuu :):)
Günaydın canım yoklaman alındı :)))
Hiç kafana takma hayatım. Takınca olmuyor. Demesi kolay biliyorum ama dinleme kendini uğraşacak bişeyler bul:)
ilaç kullanmadığım için ilaç yan etkisi de yok o yüzden belirti namına bişe yok.uğraşcak şey çok da insan onu düşünmeden yapamıyor bende hepinizden sonra aşılama olduğum için size akıl veriyodum düşünmeyin diye ama demesi kolay oluyo yapması değil:)
ilaç kullanmadığım için ilaç yan etkisi de yok o yüzden belirti namına bişe yok.uğraşcak şey çok da insan onu düşünmeden yapamıyor bende hepinizden sonra aşılama olduğum için size akıl veriyodum düşünmeyin diye ama demesi kolay oluyo yapması değil:)
ilaç derken proges. mı kullanmadın.
düşünmeden olmuyor ama ne kadar kendini uzak tutarsan o kadar iyi olur.
Kaç yumurtan vardı
iki aşılamamda da tek yumurtam vardı.ben hiç klomen falan kullanmamıştım bir senedir bebek istiyordum ama hiç doktora gitmedim kontroller dışında.ilk aşılamam tüp bebek merkezinde oldu ilaç olarak direk gonalf verdiler ama çok düşük doz 36,5 kullanmıştım 6 gün kadar.aşılamam 10. günde oldu çatlatma iğnesi de kullanıldı.aşılamadan sonra progestanda kullandım.aşılama sonrası kist olunca mayıs ayında ara verdim o dönemde başka bi özel hastaneye gittim doktor yaptığı testlerde herhangi problemim olmayınca yumurta takibi yaptı herşey normal olunca haziran ayında yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullanmadan 14.günde yine yumurtam düzgün gelişti ve kendisi çatlayınca aşılama oldum bir hafta oldu işte :):) ilk aşılamada ilaç kullanımı hrmonları etkilediği için 2. daha rahat oldu benim için ama bundada yan etki olmayınca hiç yaptırmamış gibiyim:):)
:))Daha erken ev hanımları uyanamamışlardır:)))
sen nasıl oldun canım yumoşler büyüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?