iden canım kız tüp bebek yapmış hakkı yani haketmiş kolay aşamalar değil hiç kıskanma:) ama şu hani kadın doğumcuya bir kere bile gitmeden hamile kalanlar var ya bende onlara biraz sinir oluyorum:)
Allah gönlüne3 göre versin hayatım
Şu sebesiz infertileteden nefret ediyorum.
Yani sebebi yok ama hamile kalamıyoruz nasıl birşeyse.
Progest.çok etkiliyor ben hala popomun üstüne oturmakta zorlanıyorum :)
İstanbul damısın?
arkadaşlar 17sinde aşılamam yapıldı.. benle aynı tarihte yaptıran var mı..... bende hiç bi belirti yok... ki olmalı mı onu da bilmiyorum????
aksine zaten tutmadığını düşünüyorummm yaaa uffff(
valla aynı dert bende de var sorun mu sorunsuzlukmu bilmem ama bende de belirti yok bende 19 un da yaptırdım
pazartesiyi beklicem test için.. tabi o zamana kadar istenmeyen bi durum gerçekleşmezse... hem ne olacaksa olsun diorum hem de zaman geçmesin böyle beklemek bile güzel diyorum... napıcaz böyleee..... zaman geçmiyo gibi... sen ne zaman yaptırıcaksın testi.. inşallah olur ikimizindeee.. benim ilk aşılamam senin kaç??
yumoşlardan haberim yokta... ya bizim işyerinde bi kız tüp bebek yaptırmıştı ilk denemesi tutmuş maşallah... sevindim sevinmesine ama bana hak verirmisiniz kızarmısınız bilmem biraz kötü oldum.. allah inşallah kucağına almak nasip eder ama benim derdim o deil.. kıskanıyorum galiba biraz.... bu 9 ay içinde bi gelişmem olmazsa çok zor geçicek benim için(
evet canım istanbuldayım.sebepsiz olması bana da mantıklı gelmiyor illaki vardır bi sebebi ama yapılan incelemeler genel oluyor birşey bulamayınca sebepsiz diyip işin içinden çıkıyorlar.mesela bize de sebepsiz deniyor ama eşimde morfoloji bozukluğu varmış.etkilicek kadar değil diyorlar doğal yolla bile olabilirmiş ama sonuçta bi sebep yani
aranıza yeni katıldım. bu ay ilk defa aşılama yaptırdım haziran 10 unda. gonal f iğne kullandım sanırım 2 yada 3 yumurtam oluştu. doktor 26 haziran günü test yap dedi ama bende dün kanama başladı karın ve bel ağrısı eşliğinde. çarşambayı bekleyemeyip akşam test yaptı sonuç negatif 1,20 değerim. ağrı kesici falan aldım rahatladım biraz. kanamam dünden beri devam ediyor ama normal reglimden çok çok farklı. çok az az geliyor ve sıvı bi şekilde yani koyu gelmiyor. bugün yoğun kanamam olması lazım ama doğru düzgün yok. doktor vajinal jel vermişti bana onu kullanmıştım. sanki dünden beri o jeller içimde kurumuşta onlar geri geliyor. çok kafam karıştı. yerleşme kanaması mı acaba diyorum ama bu kadar sürmez herhalde. kan testi sonradan pozitif çıkan oldu mu peki. hala acaba mı diyorum? yoksa ilaçlardan dolayı mı bu şekilde oldum. yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba gucci hoşgeldin.
Doktorunu aradın mı? İlaçların etkisi ile kanama sıvı şeklinde oluyor sonra kanama yoğunlaşıyor. ama fazla değil.
ayın 10 da aşılama oldu isen testte çıkardı hayatım.
ama umudunu yitirme sonuçta oluşan yumurta sperm varsa allahtan ümit kesilmez.
evet gitgide koyulaşıyo zaten, aramadım doktoru. biraz ara vericem aşılama için ikinciyi eylülde düşünüyorum. muayeneyede artık cuma günü falan giderim yada izne çıkıyorum temmuzun başında giderim. ilk aşılamam olumsuz yani
sinem,sibel hicran nerdesiniz yok yazacağım :))
mrb ben de ilk yaptıracağım bu ay sadece iki kutu gonalf kullandım rapor yok bende 600tl verdim diğerlerini öğrenince paylaşırım ben ankaradayım bu arada
mrb ben de ilk yaptıracağım bu ay sadece iki kutu gonalf kullandım rapor yok bende 600tl verdim diğerlerini öğrenince paylaşırım ben ankaradayım bu arada
Evt cnm tuttu sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?