Üzülme bu kadar canım kısmet değilmiş demek ki.
Allahtan ümit kesilmez elbet vardır bir nedeni olmamasının sabır biraz.
Benimde aşılama tutmadı bu ay ara verdi dr bi dahaki ay kısmetse
bak ne güzel tatile gidecekmişsin kafan rahat olur stresten uzak durusan belki orda olur :)))
benimde 7 gün sonra belli olcak ama insan ne kadar stres yapıyo. sen nasılsın? yenebiliomusun stresini. hiç aklımdan çıkmıyo.. mantığım olmayacak diyo ama kalbim olacak diyor.. inşallah tutar.. öncesinden seninkini arkadan benimkini kutlarız belki:)) birbirimize uğur getiririz inşallah:))
çok sağol canım umarım senin ilk ve son olur hemencecik tutar bebişin.haberlerini bekliyorum.
rapor alınca iki kutu gonalf e 200tl(galiba) veriyorsun yaniii çok daha azzzcanım bu arada rapor nasıl oluyor anlamadım rapor olunca maliyeti daha az mı oluyor.
hahahahaahçok güldüm yaa sabah sabah
herkese günaydınlarrrrrr olsunnnn
canlar benim perşembe günüm var o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide bugün doktora gidicem yani yoğunum bu haftadoktoruma mesaj atmıştım bugün öğlen için gel dedi sıra olmuyor hem hemde kendi ultrasyona alıyor saat 1,30 da evden çıkcam 5-10 dk sonra duşa gireyim diyordum dedim bir kızlara bakayım ne alemdeler ama gördümki kıskançlıklar diz boyuu gidiyor
ben ne yapayım perşembe günümde 4 yeni doğuran hatun var bebeleriyle geliyor bide kucağıma alıyorum birden bırakasım geliyor yer çekimini denemek istedim diyede bahanem bile hazıryaa şaka bir yana bugün doktor haftaya aşılama derse bende aşılamadan 3 gün sonra tatile gidicem kafaya takmıyorum artık taka taka takıntı oluştu hamile birini gördüğüm zaman boğasım geliyor
iden senin de saçını başını yolacamhafta sonu nerdeydin sen bakim hiç girmedin walla sibelle geyik yapmaktan geyik olduk çok aksatılmaya başlandı çok
Mrb kızlar kulaklarim cinladi.....ben bakip cikiyorum herkes negatif olunca çok moralim bozuluyor....bugun sogan kurune basliyorum hemde bal polen ari sutu yiyorum bi kasik
aminnnnnnnnnnnn:)))hepimizinki inş. doktordan geldim yenii çatlama iğnesini vurdu bakalım hayırlısı çatlama iğnesine de 70 tl vermiş eşim aşılamanın ne kadar tuttuğunu da yazarım inş.
valla aşırı bi stres merak heyecan umutsuzluk ve adet sancıları çekiyorum.. bakalım 3 gün kaldı ama duygusallaştım oturuo oturup ağlıyorum yok yere
benim ikinci aşılamam test yapmamayı düşünüyürum regli tarihimin geçmesini beklicem bende biraz umutsuzum olmamış gibi geliyo ne biliyim belki dayanamam sonra yaptırırım:):)
buketcim bu arada nasılsın oğluşumuz nasıl? bulantıların başladı mı? ya da aşermeler
gözün aydın canım darısı benim ve bebek isteyen herkesin başına:)
hahahahaahçok güldüm yaa sabah sabah
herkese günaydınlarrrrrr olsunnnn
canlar benim perşembe günüm var o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide bugün doktora gidicem yani yoğunum bu haftadoktoruma mesaj atmıştım bugün öğlen için gel dedi sıra olmuyor hem hemde kendi ultrasyona alıyor saat 1,30 da evden çıkcam 5-10 dk sonra duşa gireyim diyordum dedim bir kızlara bakayım ne alemdeler ama gördümki kıskançlıklar diz boyuu gidiyor
ben ne yapayım perşembe günümde 4 yeni doğuran hatun var bebeleriyle geliyor bide kucağıma alıyorum birden bırakasım geliyor yer çekimini denemek istedim diyede bahanem bile hazıryaa şaka bir yana bugün doktor haftaya aşılama derse bende aşılamadan 3 gün sonra tatile gidicem kafaya takmıyorum artık taka taka takıntı oluştu hamile birini gördüğüm zaman boğasım geliyor
evet canım kısmet ne zaman en olcağı belli olmaz, dediğin gibi belki bu ay kafa rahatken tutar. ama ben kayınvalidemle beraber oturuyorum o bana dezavantajaşılamaları denerim 3 kere ama üçüde tutmazsa tüpbebeğe kayınvalide yanındayken geçmeyi düşünmüyorum. evi ayırıcam ondan snra kısmetse. yoksa çok kafaya takıyorum çocuk olsun diye.
Hadi canım ya. off aynı evde kayınvalide ile oturmak zor Allah yardımcın olsun.
Stresli oluyorsun saatli beraber oluyorsun :)
sabki böyle farklı :)) k.valide yoksa doktorlar var her halukarda saatliyiz... kızlar bugün patlamaya hazır bomba gibiyim çok etkilendim ya bu kadar beklemiyodum.. iyice sabırsızlaştım ben ..
Mrb kızlar kulaklarim cinladi.....ben bakip cikiyorum herkes negatif olunca çok moralim bozuluyor....bugun sogan kurune basliyorum hemde bal polen ari sutu yiyorum bi kasik
kızlar birde dün yumurrtam 16mm idi bugün 20mm olmuş normalmi bilmiyorum ama günde 2mm büyüyordu normalde dün bir tane ananası yedim iyi geliyor diyince onunda faydası oldumu bilmiyorum ama ananasta yiyelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?