Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım kısmet ne zaman en olcağı belli olmaz, dediğin gibi belki bu ay kafa rahatken tutar. ama ben kayınvalidemle beraber oturuyorum o bana dezavantaj aşılamaları denerim 3 kere ama üçüde tutmazsa tüpbebeğe kayınvalide yanındayken geçmeyi düşünmüyorum. evi ayırıcam ondan snra kısmetse. yoksa çok kafaya takıyorum çocuk olsun diye.

valla aşırı bi stres merak heyecan umutsuzluk ve adet sancıları çekiyorum.. bakalım 3 gün kaldı ama duygusallaştım oturuo oturup ağlıyorum yok yere

Mrb kızlar kulaklarim cinladi.....ben bakip cikiyorum herkes negatif olunca çok moralim bozuluyor....bugun sogan kurune basliyorum hemde bal polen ari sutu yiyorum bi kasik

çok sağol canım umarım senin ilk ve son olur hemencecik tutar bebişin.haberlerini bekliyorum.

aminnnnnnnnnnnn:)))hepimizinki inş. doktordan geldim yenii çatlama iğnesini vurdu bakalım hayırlısı çatlama iğnesine de 70 tl vermiş eşim aşılamanın ne kadar tuttuğunu da yazarım inş.

Son düzenleme:

allah seni netmesin deliii :)) o yeni doğuranlar yeni hamileler ayrı bi hava oluyo çok gıcığım onlara

iden senin de saçını başını yolacam hafta sonu nerdeydin sen bakim hiç girmedin walla sibelle geyik yapmaktan geyik olduk çok aksatılmaya başlandı çok

kıızzz ben fakiriiiimm evimde internet yoookkk valla olsada haftasonu benim ev pansiyon gibiydi gelen kalan giden haddi hesabı yoktu ama haklısın çok aksatıldı burası

Mrb kızlar kulaklarim cinladi.....ben bakip cikiyorum herkes negatif olunca çok moralim bozuluyor....bugun sogan kurune basliyorum hemde bal polen ari sutu yiyorum bi kasik

haklısın negatif olmamak lazım ama elde değil be kuzum hele bugün bitiğim işyerinde bi sorun var işle alakalı üstüne bide bu kız hamileyim diye geziyo ortalar da sen hayal et dur akşama kadar aynı ortamda başka birisi hamileyim diye gezsin.. bideee üstüne senin ne sıkıntı çektiğini bilmezmiş gibi kendide çekmemiş gibi nazarın değer durumu yaratmaya çalışsın alttan alttan...

valla aşırı bi stres merak heyecan umutsuzluk ve adet sancıları çekiyorum.. bakalım 3 gün kaldı ama duygusallaştım oturuo oturup ağlıyorum yok yere

bende aynıyım.. aşırı stres aşırı tepkilere sebep oluyo.. eşimle tartışıyoruz sürekli.. belki de anlayışlı davranıyo ama bana anlayışşız gibi geliyo bu aralar.. hele bugün çok moralim bozuk.. hiç bi belirti yok.. aksine sivilcelendim.. bu da adet belirtisi.. beklemek öldürüyo. ben jel kullanıyorum sende kullanıyomusun? sanırım o da hormonları etkiliyo(

benim ikinci aşılamam test yapmamayı düşünüyürum regli tarihimin geçmesini beklicem bende biraz umutsuzum olmamış gibi geliyo ne biliyim belki dayanamam sonra yaptırırım:):)

ya benim okuyup anladığım kadarıyla adet olsanız bile test yaptırın diolar. Allah korusun dış gebelik olma ihtimaline karşılık. ben gelse de yaptırcam.. çok zor geçiyo bu günler.. hormonlar zaten değişti.. sabırsızlık.. hem umut hem de umutsuzluk.. çokkk zorrrr......

Oooo paşada yok keyfin
Maşallah bi otur kızım ya Yorma kendini bu kadar.
Hahahah sendemi ttaile gdiiyorsun belinze kuvvet:)
Bak onu yazacaktım. Benim bir kaç arkadaşımın olmuyordu tatile gittiler hamile kaldılar:))
Bende tatile gitiiğimde hiç yapmam. Defmekki yapmak lazımmış
bol bol deneyin hahahaha. ay vallahi delirdim bugün.

Hadi canım git bakalı mdr ne diyecek.
Yerçekimi süper:)))))töbe ya vallahi neler düşünüyoruz

Hadi canım ya. off aynı evde kayınvalide ile oturmak zor Allah yardımcın olsun.
Stresli oluyorsun saatli beraber oluyorsun :)

Hadi canım ya. off aynı evde kayınvalide ile oturmak zor Allah yardımcın olsun.
Stresli oluyorsun saatli beraber oluyorsun :)

sabki böyle farklı :)) k.valide yoksa doktorlar var her halukarda saatliyiz... kızlar bugün patlamaya hazır bomba gibiyim çok etkilendim ya bu kadar beklemiyodum.. iyice sabırsızlaştım ben ..

Son düzenleme:
sabki böyle farklı :)) k.valide yoksa doktorlar var her halukarda saatliyiz... kızlar bugün patlamaya hazır bomba gibiyim çok etkilendim ya bu kadar beklemiyodum.. iyice sabırsızlaştım ben ..

Ya vallahi seksten soğudum ya:))))
Hiç yapasım yok. Kardeş gibi oturasım var:))
Aşılamada ne güzel doktor enjekte diyor
şimdi işin yoksa gün aşırı dene dur
Canım benim sen şimdi o kızı gördün ya oda kasılmış baya bir dengesiz sinirin bozulmuş.
Bırak umursama rahat relax ol. eve git duşunu al. eşini al yanına bir film koyun romantik olsun.
Sonra:)))))))))hahahahaha ay haydar dümen mi? oldum ne

Evet şekerim bol bol çınlatıyoruz kulaklarını :)))
ya bozma sıkma canını bak ben dün çok sıkıldım bugün rahatım başımızdaki adama küfür edip duruyorum ssk yı ne duruma getirdi diye. :))))

kızlar birde dün yumurrtam 16mm idi bugün 20mm olmuş normalmi bilmiyorum ama günde 2mm büyüyordu normalde dün bir tane ananası yedim iyi geliyor diyince onunda faydası oldumu bilmiyorum ama ananasta yiyelim bence

kızlar birde dün yumurrtam 16mm idi bugün 20mm olmuş normalmi bilmiyorum ama günde 2mm büyüyordu normalde dün bir tane ananası yedim iyi geliyor diyince onunda faydası oldumu bilmiyorum ama ananasta yiyelim bence

çatlatma iğnesini ne zaman vurulacaksın canım

birde birşey soracağımm:)) bugün çatlama iğnesini yaptı yarın 2de eşim sperm verecek 4de aşılamayı yaparız dedi öncelikle saat 4de 36 saat dolmuyor aşılama için(internette 36 saat sonra yazıyordu)) ikinci de internette sperm alındıktan en geç bir saat sonra aşılama yapılması gerekiyor diyor bize iki saat sonra dedi yaa normalmi bu söyedikleri acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…