çatlatma iğnesini ne zaman vurulacaksın canım
Ya vallahi seksten soğudum ya:))))
Hiç yapasım yok. Kardeş gibi oturasım var:))
Aşılamada ne güzel doktor enjekte diyor
şimdi işin yoksa gün aşırı dene dur
Canım benim sen şimdi o kızı gördün ya oda kasılmış baya bir dengesiz sinirin bozulmuş.
Bırak umursama rahat relax ol. eve git duşunu al. eşini al yanına bir film koyun romantik olsun.
Sonra:)))))))))hahahahaha ay haydar dümen mi? oldum ne
birde birşey soracağımm:)) bugün çatlama iğnesini yaptı yarın 2de eşim sperm verecek 4de aşılamayı yaparız dedi öncelikle saat 4de 36 saat dolmuyor aşılama için(internette 36 saat sonra yazıyordu)) ikinci de internette sperm alındıktan en geç bir saat sonra aşılama yapılması gerekiyor diyor bize iki saat sonra dedi yaa normalmi bu söyedikleri acaba
haydarım dümenim :))
yavrum bugün hiç havamda değilim şuan aklıma salak salak şeyler geliyo... düşünsene bu kızda doğurur izine çıkar gelirmiş ben hala aşılamaydı tüp bebekti dolanıyo olurmuşum
Buyur bebeğemmmmm
İşte düşünme boşver.
Bu kız senin tedavi olduğunu biliyorda buna karşılıkmı nispet yapıyor.
canım çatlama iğnesini bugün sabah dokuzda vurdusaat kaçta çatlatma iğnesini vuruldun.
İllaki 36 olması gerekmiyor bazı dr'lar 28 saat sonrada yapıyorlar.
ayrıca sperm illa 1 saat bekleyecek diye bişey yok.2 saat normla takma kafana
aslında nispet değilde şöyle ilk önce içerde kızlara söylüyodu odasındaki bende duydum ve tedavbi olduğunu bildiğim için direk gidip tebrik edicektim o arada kızlara idene söylesemmi diye sorarken yakaladım.. alındım tabi ... sanki nazarım mı değicek fln.. sonra konuşmada patronlara sölemicem dedi nazar muhabbetlerine fln girdiler bir diğeride gözü olanın gözü çıksın dedi fln insanın en hassas noktası ya böyle laflar zoruna gidiyo
canım çatlama iğnesini bugün sabah dokuzda vurdu
sorun olmaz canım
zaten aşılamadan sonra ilişkiye ne zaman gireceksin diyecek.
aslında nispet değilde şöyle ilk önce içerde kızlara söylüyodu odasındaki bende duydum ve tedavbi olduğunu bildiğim için direk gidip tebrik edicektim o arada kızlara idene söylesemmi diye sorarken yakaladım.. alındım tabi ... sanki nazarım mı değicek fln.. sonra konuşmada patronlara sölemicem dedi nazar muhabbetlerine fln girdiler bir diğeride gözü olanın gözü çıksın dedi fln insanın en hassas noktası ya böyle laflar zoruna gidiyo
çok saoll canımm yaa rahatladımm valla
Hüloooğğğğğ ben de geldimmmsinem,sibel hicran nerdesiniz yok yazacağım :))
aranıza yeni katıldım. bu ay ilk defa aşılama yaptırdım haziran 10 unda. gonal f iğne kullandım sanırım 2 yada 3 yumurtam oluştu. doktor 26 haziran günü test yap dedi ama bende dün kanama başladı karın ve bel ağrısı eşliğinde. çarşambayı bekleyemeyip akşam test yaptı sonuç negatif 1,20 değerim. ağrı kesici falan aldım rahatladım biraz. kanamam dünden beri devam ediyor ama normal reglimden çok çok farklı. çok az az geliyor ve sıvı bi şekilde yani koyu gelmiyor. bugün yoğun kanamam olması lazım ama doğru düzgün yok. doktor vajinal jel vermişti bana onu kullanmıştım. sanki dünden beri o jeller içimde kurumuşta onlar geri geliyor. çok kafam karıştı. yerleşme kanaması mı acaba diyorum ama bu kadar sürmez herhalde. kan testi sonradan pozitif çıkan oldu mu peki. hala acaba mı diyorum? yoksa ilaçlardan dolayı mı bu şekilde oldum. yardım ederseniz sevinirim.
iden canım takma böyle laflara.zor tabi ama sen bozma moralini.çocuğu verende alanda sadece allah.kimse kendi becerisiyle yapmıyor bebeği allah veriyor işte bazıları farkında değil.kız o kadar tedavi olmuş en çok anlaması gereken kişi oyken yaptığına bak şunun.işte insanların ne olduğunu ellerine fırsat geçince anlıyoruz
Canım ya,
Çok iyi anlıyorum sseni. Şimdi bişey diyeceğim çok doğru olmayacak ama diyeceğim yine.
Yani Allah ona çocuk nasip etmiş olabilir ama bu ona başkalrını nazarı değecek vs. gibi davranışlar sergilerse önünde kocaman 9 ay var. ne olacağı belli olmaz. sakat bile olabilir ki allah göstermesin yinede.
sonuçta anlaşılan o ki iş arkadaşların konuşmasını bilen kişiler değil
o yüzden sen takma hayatım aşılama olacaksın moralini yüksek tutman lazım
yaa bencede bi de onunkide tedavi ile olmuşş insan biraz anlayış gösterir nasıl zihniyet anlayamadım hiç üzülme canımm en kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallah
idencim biraz da biz alınganız galiba.kıskançlığa gelince bende kıskanıyorum galiba bazaen diyorum ben fesatlık yapıyorum Allah o yüzden vermiyo bana.benden sonra kardeşim evlendi daha evleneli bi sene olmadı bi düşük yaptı şimdi 4 aylık hamile.sen işyerinden bahsediyosun ben devamlı yanımda napim:)tabi evlat sahibi olsunlar ama ben evleneli 3 yıl olmuş neler yaşıyorum onların yaşadıklarımdan haberleri bile yok kendim istemiyomuş gibi davranıyorum.aslında onlar da anlıyolar işte onlarda bişey demiyo bende geçinip gidiyoruz da millet olmasa :):) valla ne desek boş Allah nasip edecek ki olsun bugünleri inş. gülümseyerek anarız sonra.Ama inş. biraz çabuk olur:):)
allah korusun herkes sağ salim kucağına alır inş. bebeklerini bizlerde sahip oluruz hayırlı sağlıklı evlatlara .. bugün olayın sıcaklığı var yarına dönerim normala
kııız sibel başlarım ihmale al ilk sayfadan kopyala düzelt yapıştır yaptında yapmamı dedik
Hüloooğğğğğ ben de geldimmmYaw geç kalktım sıcaktan anca işlerim bitti ama yemek yapamadım henüz
Xanım hoşgeldinn...Jelden sonra öyle oluyor bende de öyle oldu ilk 3 gün jel artıkları geldi hep bööğ
Evetttt hatunlarr nasılsınızzz??İdeeeennn 2. Aşılamam yapılacak neredeyse hala ilkinin tarihleri yazıyor bari sonucu da yazsaydınnn hahahaihmal ediyorsunnn aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?