Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haydarım dümenim :))

yavrum bugün hiç havamda değilim şuan aklıma salak salak şeyler geliyo... düşünsene bu kızda doğurur izine çıkar gelirmiş ben hala aşılamaydı tüp bebekti dolanıyo olurmuşum

saat kaçta çatlatma iğnesini vuruldun.
İllaki 36 olması gerekmiyor bazı dr'lar 28 saat sonrada yapıyorlar.
ayrıca sperm illa 1 saat bekleyecek diye bişey yok.2 saat normla takma kafana

Buyur bebeğemmmmm

İşte düşünme boşver.
Bu kız senin tedavi olduğunu biliyorda buna karşılıkmı nispet yapıyor.

Buyur bebeğemmmmm

İşte düşünme boşver.
Bu kız senin tedavi olduğunu biliyorda buna karşılıkmı nispet yapıyor.

aslında nispet değilde şöyle ilk önce içerde kızlara söylüyodu odasındaki bende duydum ve tedavbi olduğunu bildiğim için direk gidip tebrik edicektim o arada kızlara idene söylesemmi diye sorarken yakaladım.. alındım tabi ... sanki nazarım mı değicek fln.. sonra konuşmada patronlara sölemicem dedi nazar muhabbetlerine fln girdiler bir diğeride gözü olanın gözü çıksın dedi fln insanın en hassas noktası ya böyle laflar zoruna gidiyo

Canım ya,
Çok iyi anlıyorum sseni. Şimdi bişey diyeceğim çok doğru olmayacak ama diyeceğim yine.
Yani Allah ona çocuk nasip etmiş olabilir ama bu ona başkalrını nazarı değecek vs. gibi davranışlar sergilerse önünde kocaman 9 ay var. ne olacağı belli olmaz. sakat bile olabilir ki allah göstermesin yinede.
sonuçta anlaşılan o ki iş arkadaşların konuşmasını bilen kişiler değil
o yüzden sen takma hayatım aşılama olacaksın moralini yüksek tutman lazım

iden canım takma böyle laflara.zor tabi ama sen bozma moralini.çocuğu verende alanda sadece allah.kimse kendi becerisiyle yapmıyor bebeği allah veriyor işte bazıları farkında değil.kız o kadar tedavi olmuş en çok anlaması gereken kişi oyken yaptığına bak şunun.işte insanların ne olduğunu ellerine fırsat geçince anlıyoruz

yaa bencede bi de onunkide tedavi ile olmuşş insan biraz anlayış gösterir nasıl zihniyet anlayamadım hiç üzülme canımm en kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallah

idencim biraz da biz alınganız galiba.kıskançlığa gelince bende kıskanıyorum galiba bazaen diyorum ben fesatlık yapıyorum Allah o yüzden vermiyo bana.benden sonra kardeşim evlendi daha evleneli bi sene olmadı bi düşük yaptı şimdi 4 aylık hamile.sen işyerinden bahsediyosun ben devamlı yanımda napim:)tabi evlat sahibi olsunlar ama ben evleneli 3 yıl olmuş neler yaşıyorum onların yaşadıklarımdan haberleri bile yok kendim istemiyomuş gibi davranıyorum.aslında onlar da anlıyolar işte onlarda bişey demiyo bende geçinip gidiyoruz da millet olmasa :):) valla ne desek boş Allah nasip edecek ki olsun bugünleri inş. gülümseyerek anarız sonra.Ama inş. biraz çabuk olur:):)

sinem,sibel hicran nerdesiniz yok yazacağım :))
Hüloooğğğğğ ben de geldimmm Yaw geç kalktım sıcaktan anca işlerim bitti ama yemek yapamadım henüz

Xanım hoşgeldinn...Jelden sonra öyle oluyor bende de öyle oldu ilk 3 gün jel artıkları geldi hep bööğ

Evetttt hatunlarr nasılsınızzz??İdeeeennn 2. Aşılamam yapılacak neredeyse hala ilkinin tarihleri yazıyor bari sonucu da yazsaydınnn hahaha ihmal ediyorsunnn aaaa

yaa bencede bi de onunkide tedavi ile olmuşş insan biraz anlayış gösterir nasıl zihniyet anlayamadım hiç üzülme canımm en kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallah

allah korusun herkes sağ salim kucağına alır inş. bebeklerini bizlerde sahip oluruz hayırlı sağlıklı evlatlara .. bugün olayın sıcaklığı var yarına dönerim normala

kııız sibel başlarım ihmale al ilk sayfadan kopyala düzelt yapıştır yaptında yapmamı dedik

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran---birdahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

• İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah

Hahahahahaah Bu ne şiddet ne celal yahuuu aaaa
Kuzum telden giriyom yaw ben onu yapana kadarrr neyse pc yi açınca yaparım....
Sende boşverrrr bende uyuz oluyorum özellikle sòylemiyorlar başkalarından duyuyorum allah isteyen herkese nasip etsin...

off evet sorma yaa bütün jeller geri geliyo sanki içimden para geliyo sanıyorum. zaten jeli çok zor kullandım bi dahakine jel verme dicem doktora hap versin. eylülde başlıcam yine kısmetse aşılamaya, 2.olacak :)

Buarada sanırım 2. Aşilamam ayın 6sında olacak yumurtişler ağırdan almazsaa..Yarın kontrolüm var..
Birde dokrtora sordum ben İdencim klomenle daha iyi gelişiyordu niye iğne kullanıyoruz yine dedim iğne hamile kalma şansını daha fazla arttırıyor dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…