Buarada sanırım 2. Aşilamam ayın 6sında olacak yumurtişler ağırdan almazsaa..Yarın kontrolüm var..
Birde dokrtora sordum ben İdencim klomenle daha iyi gelişiyordu niye iğne kullanıyoruz yine dedim iğne hamile kalma şansını daha fazla arttırıyor dedi...
off evet sorma yaa bütün jeller geri geliyo sanki içimden para geliyo sanıyorum. zaten jeli çok zor kullandım bi dahakine jel verme dicem doktora hap versin. eylülde başlıcam yine kısmetse aşılamaya, 2.olacak :)
Buarada sanırım 2. Aşilamam ayın 6sında olacak yumurtişler ağırdan almazsaa..Yarın kontrolüm var..
Birde dokrtora sordum ben İdencim klomenle daha iyi gelişiyordu niye iğne kullanıyoruz yine dedim iğne hamile kalma şansını daha fazla arttırıyor dedi...
Valla yine iğne verince sordum bende hatta klomen istedim şamsımız düşer dedi...Benimde çarşamba günü kontrolü. İnş bir öncekine göre daha iyi ve fazla olmuştur yumurtişlerimiz hahahharbimi... bende merak ediyodum.. cidden benimde klomenle daha iyi gelişiyodubakalım perşembe günü kaç olmuş olcak bu hayin yumurtalar...
Hoşbulduk canımmhoşgeldin sibelcim :)
amma uykucu çıktın he :)
Evet kullanması çok kasıntıydı ya ben ara vermedim canım 2.ye devam) Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin...
aynı soruyu bende doktoruma sordum klomenle daha çok yumurta ama iğneyle daha kaliteli yumurta oluşuyor dedi.
aslında peşpeşe olması daha iyi sanırım, hem daha önce kullandığın ilaçlarında etkisi devam etmiş oluyor ve yumoşlar daha iyi gelişiyor. ama ben bu ay doktora gidemeyeceğimden dolayı devam edemiyorum sonra araya ramazan bayram falan giriyor o yüzden ağustos sonu gibi başlarım tedaviye kısmetse tekrardan. bir arkadaşım anlatmıştı, onun arkadaşı aşılama yapmış tutmamış ilk seferde sonra ki ay normal yolla olmuş, bebeğini doğurmuş ve şimdi 1 yaşına gelmeden çocuğu tekrar kazayla hamile kalmış :)
artık herşeyden umut arıyorum kendime, belki bu ay normal olur diyorum ama hiç sanmıyorum. allahım inşallah herkese nasip eder.
Valla yine iğne verince sordum bende hatta klomen istedim şamsımız düşer dedi...Benimde çarşamba günü kontrolü. İnş bir öncekine göre daha iyi ve fazla olmuştur yumurtişlerimiz hahah)
Hoşbulduk canımm)Sorma yaww genelde 6 da kalkar yatmam ama sabah eşimi geçirince yatarsam çok fena oluyor 12 de ter içinde uyandim y yuh dedim kendime ama gecede uyuyamadım sıcaktan (
:)iyi yapmışsın canım yat
bilemem artık gece sıcaktanmı yatamadın başka bişeyden mi
ay bugun bırı ben durdursun:)
Evet canım öyleymiş valla ben 5 ay klomen kullandım yumurta sayısıda boyutuda çok oluyordu iğne ile 1 tanesi büyüdü geçen ay ama önemli olan kaliteymiş ve iğneninde en büyük yan etkisi hamilelik hahahah)Ayyy ikizim olsa keşke yaa )
:)iyi yapmışsın canım yat
bilemem artık gece sıcaktanmı yatamadın başka bişeyden mi
ay bugun bırı ben durdursun:)
seni biz tutmıyalım canım sen eve git kocanı bulbi rahatla
ayy evde olsam şimdi çok pis uyurdum
klomeni de çok kullanmışsın 5 ay, genelde 3 ay kullandırıyolar. ben eşime doping yapıcam bi dahaki aşılamadan önce, doktor keçiboynuzu pekmezi yesin dedi ben onun doğalını buldum aydından getirttim bir de çakşır otu var bi ara eşim kullandı gerçekten farkediyo bişeyler onu da kullandırıcam kendimde incir yerim öyle hazırlanırız aşılamaya, ihtimalleri çoğaltırız en azından, çakşır otu yiyen keçilerin ikiz üçüz olurmuş yavruları :) bizden ordan yola çıktık tabi.
Hahahahha koptuummmCanım reglim bitmiş olsaaa ah ahh hahaha )))Bu ay iştima yapmıycam valla yok gün aşırı bilmem ne nezaman istersek ozaman hahahah ))
Uyuyamazdın idencim çokkk sıcak yahuu...
Neyse kimse bişi yazmiyor hıııhhhh bende giderim
Duş alıp kahve içip kocama vitamin alıcamm....Supermaanler çoğalsın azcuk hahahAkşama görüsüruzzz huhuuu
İyi yaw kahve içerken gelirim dayanamam zatenKendi kendime geyiğe sardım...
Hahaha o zaman bende hiç olmaz çocuk
vallahi soğudum yapasım yok :)))
Hahaha adama fazla vitamin alma kız
bende incire başladım
eşime 5incir 2 keçi boynuzu kaynatıyorum bi bardak sabah bi bardak akşam
kendime 5 ıncırle kaynatıyorum sabah bı kerede ıkı bardak ıcıorum
mantıklı mı :)
Bazen oluyor öyle canım beninde geçen ay öyleydi hele sıcakta hiiç içimden gelmiyor bazen ama soğumanın sırası değil yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?