HahahahhaFazla mazla içsin kudursun napayım:))))
Bende incir yiyiyorummm inş faydasını görürüz..
Ayyy toptan içiyosun sen kuzum kooooppptuuuuummm
Neyseee ben kaçarrr duş alayım gelicem yine
ohhh kızlar bugun full sayılırsınız sohpet almıs basını gıtmış
Evet canım muhabbet gırla:))
bende doktora maı lattım dunkı olayı analttım hayal kırıklıgını bakalım ne dıyecek
benim uyurum kız uyku dedimi sıcak işlemez banaHahahahha koptuummmCanım reglim bitmiş olsaaa ah ahh hahaha )))Bu ay iştima yapmıycam valla yok gün aşırı bilmem ne nezaman istersek ozaman hahahah ))
Uyuyamazdın idencim çokkk sıcak yahuu...
yok şekerim hiç yapasım yok
Neyse kimse bişi yazmiyor hıııhhhh bende giderim
Duş alıp kahve içip kocama vitamin alıcamm....Supermaanler çoğalsın azcuk hahahAkşama görüsüruzzz huhuuu
İyi yaw kahve içerken gelirim dayanamam zatenKendi kendime geyiğe sardım...
Hahaha o zaman bende hiç olmaz çocuk
vallahi soğudum yapasım yok :)))
Evet canım muhabbet gırla:))
bende doktora maı lattım dunkı olayı analttım hayal kırıklıgını bakalım ne dıyecek
HahahahHAHAHAHA ayol napım bıktım :)
ohhh kızlar bugun full sayılırsınız sohpet almıs basını gıtmış
benim uyurum kız uyku dedimi sıcak işlemez bana
aa çok ayıp
ahh yavrummm benden beter bu
benimde o yüzden olmuyo sanırım :) yok yarın iş var yok duş alamam uğraşamam
kız doktor bunada cvp verirse bırakma sen onu
HahahahDur daha çocuk olsun öyle bıkarsın hahaha ))
Sayılırsınız derkeeeennnn
Senide bizim topiğe transfer ettiydik yahuuu sende bizdensiinnn tek hamişimiz olarak aaaa lütfenn
Güldüsüm doktor ne yazacak acaba merakettim yaw..
tsk edr cnm kabul ettıgınız ıcın sinir olmuyorsunuz demi hamileyim dıye bazı arkadaslar hamıle gorunce sınır oluyorlarmıs korktum dogrusu
Heee sen oyüzdeeennn anladım ben onuuu:26:
Yok canımmm niye sinir olalım sende bizim gibi uğraştın sonunda oldu çok şükür
Ben sinir oluyorum ama şöyle benim olmiyo diye benden hamile olduğunu saklayanlara sinir oluyorum nazarım değer bilmemne diye halbuki her duamda rabbim isteyen herkese nasip et diyen bana böyle yapılınca hü
Birde evlenip ikinci ayı hamile kalanlar var hiiç uğraşmadan onlara da ssinir olmak değil de imreniyorum sanırım...
Ama sana birşey olduğum yoookk aksine sen bizim umudumuzsunnn))Bebişinde topiğimizin bebişi
Mrb cnm ins bu topikte herkes hamis olur bende su an ilaç kullanıyorum pzt kontrolum var 12.gunum pzt... Sali yada carsamba asilamam olur herhalde
İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç
Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah
asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah
Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah
guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah
sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah
Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah
sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran---birdahaki sefere inşallah
toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz
esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz
joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz
emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz
İden -------------28 Haziran---------- 10 Temmuz---------yeniden bismillah
sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah
Allah razi olsun onlarda kendini bilmez insanlar cnm hosgormek lazimBuketcim sibele katılıyorum senin gibi hamilelerle problemimiz yok:) benim problemim sanki yapması çok kolaymış gibi konuşan ve dünyadaki tek hamile kendi gibi davrananlarla:) yoksa senin bebişin hepimizin bebişi
kızlar ben geldimmmmdoktorcuğuma gittim 2 yumoşum var şimdilik klomen verdi ayın 8 inde kontrolüm var bakalım kaç yumoş ne kadar olcaklar bu seferde olmazsa ki ben umutluyum negatifleri çağırmıycam yanıma iğneliye geçicekmişiz bakalım bu sefer çok rahatım üstüne bide tatile gidicem allah allah dokunmayın keyfime :))
güldüşümmmmmm annemler babamlar da var tatilde artık kuytu kaçamak yerler bulcaz gerek evde gerek arabada bir şekilde hallederiz
Bende geldiiimm
Evet canım bu sefer negatiflere yer yoookAh ahh bende bir eşimi ikna etsem süper olacak tatil konusunda işlerim yoğun diyor pooff...Neysee benim yerime de at kendini denize hahahha
Huhuuuuuuuuu araba fantezi sine bak sennn hahahah
kız ne fantezisi yokluktan yer sıkıntısı doktoruma sordum incir kürünü iç dedi zararı yok dedi bu arada bana pko demişlerdi pkoda değilmişim daha doğrusu doktorum dedi ki sana pkosun dersem de olmaz pko değilsin dersemde olmaz yumurtlaman çok güzel dedi içim rahatladı :))) artık tamamen hür oldum içimde sıkıntı mıkıntı kalmadı çok şükür bu sefer tutcakkkkkk
Gariplerr hahhaha
Bende yiyiyorum incirleri valla kilo alıcam ne tatlı o ya
Ya geçen ay benim adet gecikince doktor tahlil yapmıştı bende de pko gibi çıkmıştı ama ondan önceki tahlillerimde hep normaldi eski tahlillerini bilmesem pko derim ama yumurtlamamız güzel bunu gecikmeye bağlıyorum ben demişti...Seninde adetin gecikmişti geçen ay belki oyüzden öyle çıktı seninde..
Evet canımm bu sefer tutacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?