aynen şekerim ahanda tatil dönüşü böyle olcamhava çok sıcakkkk yanıyommmmm
Ayyy evettt inş canımmm...Sorma çok sıcak iki kere duş aldım bugün hala terliyorum
Canım ben çıkıyorum yarın erken kalkıcam doktora gidicem inş bol bol yumurtiş vardır tahminen 6 sı veya 8 i olacak aşılama yarın az çok belli olucak inş haftasonuna denk gelir ya...
İyi geceler canımmm yarın görüşürüz
İyi geceler kizlar bu aralar giremiyorum girsem bile oluyup hemen cikiyorum. Benim tedavi biraz can sıkıcı basladi. Adet gec basladi bi yumurta olustu o erken buyudu rahim kalinlassin diye ilac verdi dr. Dun gittim belki iptal ederiz dediler. Bugun gittim rahim iyiymis yumurta 21 mm olmus catlatalim persembe 11'de yapalim dediler. Sıkıntılı basladi hayirla sonuclanir insallah. Allahim hepimizin yardimcisi olsun en kisa zamanda saglikli sihhatli uzun omurlu evlatlar nasip etsin bizlere. Gelismelerden haberdar ederim. Ama hadi bi hamile ciksin o ayagini surusun herkes hamile olsun artik.
günaydınnnnn bugün ben erkenciyim galiba.bugün yumurta yoklaması yapıcam dökülün bakalım sırayla yumurta sayımı vaarr:):)
Günaydın şekerler bende geldim
Amma güldüm yazdıklarınıza kızlar ya sizleri seviyorum
Araba fantazisi güzel hoşuma gitti hahahahhaha:)))))
Yav baş başa tatile gidin şekerim:))Arabaya gerek kalmaz:)
Şaka bir yanada doktor sabah cevap vermiş bana. Yoğunluk çözemediğimiz bir gerçek demiş. anlatmış sağolsun.
testleriniz tamamlanınca beni bulun demiş.gerçekten çok ince birisi sonuçta uzman yetiştiriyor oda.
ama ben kendi doktoruma gidecegım yıne özele. o strese katlanamayacagım.
herkese günaydınlar mrb canım benim de tek yumurtam oluştu dün doktora gittim bende 20mm olmuştu hemen çatlama iğnesi yaptı bugünde aşılama var hayırlısı inş. bende tek yumurta die canımı sıkmıştım ama yumurta ii durumda dediİyi geceler kizlar bu aralar giremiyorum girsem bile oluyup hemen cikiyorum. Benim tedavi biraz can sıkıcı basladi. Adet gec basladi bi yumurta olustu o erken buyudu rahim kalinlassin diye ilac verdi dr. Dun gittim belki iptal ederiz dediler. Bugun gittim rahim iyiymis yumurta 21 mm olmus catlatalim persembe 11'de yapalim dediler. Sıkıntılı basladi hayirla sonuclanir insallah. Allahim hepimizin yardimcisi olsun en kisa zamanda saglikli sihhatli uzun omurlu evlatlar nasip etsin bizlere. Gelismelerden haberdar ederim. Ama hadi bi hamile ciksin o ayagini surusun herkes hamile olsun artik.
yavrum hoşgeldin...bende strese girmemen ve özele gitmenden yana olabilirdim ancaaakkk.... yarın birgün diyelim ki aşılama olmadı tüp bebeğede rahat rahat ayırabilcek paran varmı ?
benim tek amacım şuan devletten tüp bebek raporunu almak.. ondan sonra özellere giderim inşallah.. ki kızlar ben bunu kenarda yeterince param olduğu halde söylüyorum ... özelle başladım ilk önce ama baktım bana faydaları yok paramı yiyolar bir tek... işin başında kaçtım onlardan.. baktımki iş çıkmaza giriyo ozaman iyi bir merkeze giderim artık
kızlar bu arada cahilliğimi mazur görün aşılamada ameliyat önlüğümü giyiyorum yoksa yarım mı giyinik kalıyoruz:))
Herkese günayınn azsonra yumurtişlerime bakılacakkk huhuuu bakalım incirlerin faydası oldumu))
Bu sefer bebeğim gelecekkk hissediyorum
kızlar bu arada cahilliğimi mazur görün aşılamada ameliyat önlüğümü giyiyorum yoksa yarım mı giyinik kalıyoruz:))
Herkese günayınn azsonra yumurtişlerime bakılacakkk huhuuu bakalım incirlerin faydası oldumu))
Bu sefer bebeğim gelecekkk hissediyorum
Hoşbulduk canım.
Vallahi kararsızım ama kenarda param var. Tüp bebeğe ayıracak.
Tabi aşılamdada bir sürü para veriyorum.
Devletten tüp bebek raporu nasıl alacaksın. İllaki devlette 3 kez aşılama olma zorunluluğu var mı?
Yani ben şimdi devletteki doktora gitsem aşılama oldum ben rapor ver desem vermez yanı.
Günaydın bebeğim:)
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberler ver :)
canım yarım altı çıkarıyon üstün duruyo
oohh süper bi enerji işte aranan kan yine burdabenimde gelicek çok bekletmicek annesiini biliyorum
canım işte yol uzun maliyet çok... illaki 3 kez yaptırıyolar ama özelde şu kadar kullandım die yazı götürürsen kabul ederlermi bilmiyorum... benim 2.si olcak işte bişey kalmadı. inşallah busefer olcak ama diyelimki olmadı bir ay daha sıkraım dişimi raporumu alır çeker giderim
oohh süper bi enerji işte aranan kan yine burdabenimde gelicek çok bekletmicek annesiini biliyorum
canım işte yol uzun maliyet çok... illaki 3 kez yaptırıyolar ama özelde şu kadar kullandım die yazı götürürsen kabul ederlermi bilmiyorum... benim 2.si olcak işte bişey kalmadı. inşallah busefer olcak ama diyelimki olmadı bir ay daha sıkraım dişimi raporumu alır çeker giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?