Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah bağışlasın. İnşallah bizlerede nasip eder
ama en önemlisi stres olmamak
kendi adıma diyeyim pek becerebilen bir insan değilim
sanki inada o dönemde sinirimi bozacak çok şey cıkıyor

Daha kücüklermiş yaww gerçi 4 gün kullandım iğneyi normal dedi boy ve adet söylemedi stres yapıyorsun sonra dedi(

canım ya sen kanuni sultan süleyman hastanesinden memnunmusun ...

canım memnunmuyum şöyle... bikere çok oyalıyolar.. zırt pırt gidiyon geliyon sonra aşılamaya geçince asistanlar muayne ediyo uzman karar veriyo fln.. iyi gibiler yani bilmiyorumki tahammül sınırına bağlı

Evet canım artık vereceğim napim :) çok sukur calısıyorum :)
bakalım temmuzda gidecegım ne yol cizecegız

hayırlısı olsun kuzum...evet çok şükür çalışıyoruz..

stres çok önemli benim geçen ay iki yumurtam vardı işyerinde bi vize ile ilgili sorun oldu teke düştü yeminle.. o kadar önemli yani...

kızlar ankarada herhangi bir devlet hastanesine aşılama için giden varmı?bi ara şule bahsediyodu ama artık uğramıo buralara haberdar etmio durumdan.huu huuu okuyosanız eğer buradan duyurulur şule hanımefendiye:)

Amin canımmm..Sorma bende de inadına bişey çıkıyor canım ya ama bu sefer olmayacak inş...Cumartesi tekrar kontrol var bakalımm..

kızlar ankarada herhangi bir devlet hastanesine aşılama için giden varmı?bi ara şule bahsediyodu ama artık uğramıo buralara haberdar etmio durumdan.huu huuu okuyosanız eğer buradan duyurulur şule hanımefendiye:)

canım zekai tahire giden varmış ben duymuştum ama her muayenede başka dokror geliyormuş ben o yüzden gitmedim sen hangi hastaneye gidiyorsun bende ankaradayım

Hihiiii nedendir bilmem daha aşilamam olmadı ama ben hissediyorum bu ay olacaaaakkkk demedi demeyinnn )))
Neyse canlarım hazır çıkmışken kuzenime uğrıycam yazamam şimdi eve geçince görüşürüz öpüyorum hepiniziii)

niye sordum bende oraya gittimde ilk muainemde yani temizlikçi bile girdi odaya asistanlar bakıyo sonra doktoru görüyosun tuhafıma gitti dedim tek banamı böyle davrandılar sonra eşimle karar verdik özele gitmeye (

aynen canım sanki o güne denk geliyor anlamıyorum
dilencilerin çingenelerin bol bol çocuğu oluyor stres yok ki
bzde iş stresi ev stresi aile stresi herşey stres

hahha sorsan ovulasyonu bilmezler kesin çok araştırıyoruz ondan oluyo bütün bunlar bizim orda bi kadının 6 çocugu var görsen saf bilmez ne nerde oluyo işte offff offf ((

piikapii ben 19 mayısa özele gidiyorum.zaki tahirin kötü olduğunu biliyorumda zübeyde hanımın infertilite bölümüne interneete bazı yerlerde ii diyenler var.bende devlet hastanesinde devam etmek istiyorum.onun için araştırıyorum

niye sordum bende oraya gittimde ilk muainemde yani temizlikçi bile girdi odaya asistanlar bakıyo sonra doktoru görüyosun tuhafıma gitti dedim tek banamı böyle davrandılar sonra eşimle karar verdik özele gitmeye (

haklısın canım.. hazırlığı temizlikçi yapıyo zaten..her ay başka asistan var..asistan bakıyo doktora ne derse artık ona göre yorum yapılıo tedavi uygulanıyo... bende orda ameliyat oldum tüplerden.. ondan sonra oraya devam ettim işte iki ayım daha var oldu oldu , olmadı iyi bir merkeze gidicem artık...

ayy sorma ya şu stres bitiriyo insanı.. takmamak lazım.. asistan bi kız demişti bana etrafına bak ne kadar başarılı insan varsa hepsi gamsızdır dedi ama huy meselesi işte.. biri bana bişey dese ben onu günlerce kurar dururum onumu dedi bunumu yaptı bilmem ne seneler sonra bile hatırladığımda ilk günki gibi hissederim içimde psikolojik sorunluyum ben

mERhaba arkadaşlar, bende iğne kullanıyorum, yarın kontrolüm var, kaçıncı günde aşılama oldunuz, benim bugün 7.iğnemi oldum.

ya kızlar bana kızıyonuzda napıyım kimseye anlatamıyorum..

bu ofisteki hamile kız beni öldürcek...yemekte karşımda oturuyo .. daha dün öğrendi yani hamile olduğunu bugün bişey konuşuyoduk .. ayy bebişim tamam taamam kızma bilmem ne yapıyo.. baktım kaldım suratına .. diğer kızda dediki noluyo ... ağrı yaptıda diyo

hahha sorsan ovulasyonu bilmezler kesin çok araştırıyoruz ondan oluyo bütün bunlar bizim orda bi kadının 6 çocugu var görsen saf bilmez ne nerde oluyo işte offff offf ((

süpersin hayatım aynen her haltı araştırıyoruz böyle oluyor
oluruna bıraksak belki olaca ama işte onuda yapamıyoruz

Aynen bende aynıyım. olmayan şeyleri takıyorum
biliyorsun demi erken yaşta öleceğiz::::)))böyle gidersek
psikolojik deliyiz:)

Yok hayatım neden kızalım.
Hepimizi çoğu şeyi anlatamıyoruz. Burda anlatıp rahatlıyoruz.
Hahahaha ay koptum vallahi psikolojik deli biz değil o :))))
Ruhu hastalıklı demekki canım biraz anlayışlı olmak lazım.
Herestende anlayış beklenemiyor
Pek fazla muhatap olmamamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…