Aynen bende aynıyım. olmayan şeyleri takıyorum
biliyorsun demi erken yaşta öleceğiz::::)))böyle gidersek
psikolojik deliyiz:)
Yok hayatım neden kızalım.
Hepimizi çoğu şeyi anlatamıyoruz. Burda anlatıp rahatlıyoruz.
Hahahaha ay koptum vallahi psikolojik deli biz değil o :))))
Ruhu hastalıklı demekki canım biraz anlayışlı olmak lazım.
Herestende anlayış beklenemiyor
Pek fazla muhatap olmamamaya çalış
valla iden bende hiç iyi değilim bugün.işte olmasam evde ağlar rahatlardım kendimi çok kötü hissediorum reglime bir hafta var ama olmadığına alıştırdım kendimi biliyorum.herkesten nefret ediyorum ağlayıp rahatlayasım var ama onu da yapamıyorum.ne kötü, olmayınca koca bir ay daha beklemek gerekiyor o da herşey yolunda giderse.bana bi dahaki ay kesin olcak deseler yapmıcağım şey yok hem maddi hem manevi.Allah a isyan etmek istemiyorum hakkımızda hayırlısını veren de o biliyorum ama içime laf geçiremiyorum.Çokmu şey istiyoruz..
bencede haklısın bence bu kızın psikolojik tedavide görmesi gerekiyo... bi arkadaş bugün diyoki burdan bunun karakterinde bi anne olcağına geç ol daha iyi diyo
ahh ahh valla merak ediyorum böyle kaç sene dayanır bu bünyee
Psikolojik delü
AYnen canım öyle dengesiz bir anne olacak isek Allah bizede vermesin.
Yapacak birşey yok hayatım alın yazısı kadr diyeceğiz
Demek ki bizimde bunu çekmemiz gerekiyormuş.
Düşünsene belki yıllar sonra bu topikte yazdıklarımızı okuyup güleceğiz.
yok kuzum herkesde doğal olan bişeyi istiyoruz.. ama şükretmek lazım allaha... evet haklısın koca bir ay daha bekliceksin ama acele etmek fayda değil... sabır herşeyden önemli sabret bak böyle düşüncelere kapılma ya içindeyse mercimeğin ne kadar çok üzüyosun onu farkındamısın...
ben çocukluğumdan beri ne istediysem oldu.. oyuncaklarım, kitaplarım , annem babam herşeyim tamdı çok şüküüürr ... isteyip de elde edememek ney bilmiyordum.. allah onu öğretiyo bana.. yoksa hala öğrenemiycektim belki daha kötü şeyler yaşıycaktım..
allaha sığınıyorum..o koruycak bizi merak etme.. çok sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olcak.. üzülme zamanı değil şimdi umutlanma zamanı... bak ne kadar umutluyum bu sefer aşılamam tutacak... ona çok iyi bakıcam.. çok süper odası olcak... öğrendiğim an hemen boş oda daki karaltıları anneme postalıycam ... badana boya yaptırcam pırıl pırıl olcak ev ve bebeğim gelicek... sonra ikinci üçüncü derken bir sürü çapulcu dolacak evimiz
ne biliyim bazen umutlanıyorum biliyorum bir zamanı var mutlak yada vardır bi hayır ama çok istiyorum.Çocukları o kadar seviyorumki evlenmeden derdim ben o kadar seviyorum olmıcak heralde benim çocuğum diye çok söyledim ondanmı oldu nedir bilmiyorum.
Benimde herşeyim dört beşlikti nerdeyse senin gibi.Belki de bi imtihandan geçiyoruz diye düşünüyorum benden mantıklısı da yoktur çevremde herkes benden akıl alır ama kendime verecek aklım yok şu an.belirti aramıyım diyorum ama bakıyorum kaç gündür ateşim sabitlenmiş akıntı namına bişey yok anca bugün başladı o da reglime bir hafta var ondan heralde.
bi önceki aşılamada da böle olmuştu regli olunca tekrardan umut başlıyo ama o zamana kadar böle karamsarım anlaşılan
ya kızlar bana kızıyonuzda napıyım kimseye anlatamıyorum..
bu ofisteki hamile kız beni öldürcek...yemekte karşımda oturuyo .. daha dün öğrendi yani hamile olduğunu bugün bişey konuşuyoduk .. ayy bebişim tamam taamam kızma bilmem ne yapıyo.. baktım kaldım suratına .. diğer kızda dediki noluyo ... ağrı yaptıda diyo
allah allah ne tuhaf insanlar var ya biliyomu senin bebek istedigini biliyosa çok ayıp ediyo bu kadar olmaz sen sabırınımı deniyo acaba allah akıl fikir versin..
Maalesef bende adet oldum kızlar, hem de test günümden önce. Listede ismim vardı, benide negatiflerin arasına ekleyin
Maalesef bende adet oldum kızlar, hem de test günümden önce. Listede ismim vardı, benide negatiflerin arasına ekleyin
Ben geldim herkes gitmişNeyse çoookkk yorgunum zaten niye böyle oldum diycem ama biliyorumm çook tatlı yiğenimle oynadımmm mıncıkladım ısırdım hehehe )İyiki var velet ya çok tatlı
İdencim boşveeerrr o hatunu hiiiç kale alma ayıp ediyor....
Yaw şu yumoşlar için şeytan diyorki git ikitane klomen al coşsunlar hahahhaNe iğneymiş ya çok yavaß geliştiriyor neyseee geç olsun ama güç olmasınn )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?