Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın İden'cim,

Nasılsın?
Babam buguün test sonuçlarımı almış
TSH 2,08
FSH 6,9
LH 6,71
ESTR 49,7
PROG. 30,73 ÇIKMIŞ DAHA bakamadım ama sanki biraz yükselmiş bazı değerlerimgibi geldi

ohaaa progesterona bak Hay maşallah... kız bu iğne ilaç kullandığın aymı normal döngündeki sonuçlarınmı?

kızlar iğnenin yumurtaları geç büyüttüğünden bahsetmişsinizde bir arkadaşım vardı eşinin bir yere gitmesi gerekiyordu doktor bu yüzden klomeni iğneye çevirdi daha çabuk büyütüyor diye.gerçektende yetişti kocasının gideceği güne.merak ettim ben iğneyi ilaçtan daha etkili diye biliyordum

günaydın herkese,

iden maşşallahın var 2. yetiştin sen bu azimle nasıl sonuç almadın bilmiyom valla:):) umudumsun ne diyim üzülünce diyorum bak idene hizaya gel:)

Evet süt hormonu idi galiba
öncedende biraz yüksekti normal bir sakıncası yok demişti.

prolaktin çok yüksek değil sınırda heralde benimde 117 lerde idi hap kullandım öle baskıladıki yükselmedi 1 lerden bir süre bişey olmaz canım ara vardin bu ay nasılsa belki 2 hap verir düşürür doktor

günaydın herkese,

iden maşşallahın var 2. yetiştin sen bu azimle nasıl sonuç almadın bilmiyom valla:):) umudumsun ne diyim üzülünce diyorum bak idene hizaya gel:)

kuzuumm saol gaz verdin bu yazınla

walla dur bak sen şimdi temmuz sonu gidem annemin yanına keyfimi yapam ordan gelip direk tüp bebeğe gidicem :))

Slm kizlar asilama masasindan canli yaziyorum 10 dk once asilamam yapildi benim akilaiz yumurta catlamamis henuz gonderdiler askerleri insallah basarirlar. Kalkinca bi catlatma ignesi daha olucam. Neyse ki kocam yanimda bu kez bol bol calisirim dua edin bana

canım güzel gibi askerler hazr ve nazır bekliyolar yumurtanı şimdi hayırlısı olsun inş. kuzum

canım hadi hayırlı olsun ama sana tavsiyem aşılaman olcak tüb bebegi şimdiden düşünme derim dur daa...

Günaydın İden'cim,

Nasılsın?
Babam buguün test sonuçlarımı almış
TSH 2,08
FSH 6,9
LH 6,71
ESTR 49,7
PROG. 30,73 ÇIKMIŞ DAHA bakamadım ama sanki biraz yükselmiş bazı değerlerimgibi geldi
canım sonuçların güzel görünüyo hadi hayırlısı.:))

allah hayırlı etsin inşallah isteyen herkez bebeişlerine kavuşur :))

Rabbim yardımcın olsun inşallah tutar bebişin.

Benimde bugün belli olacak kızlar bende dua bekliyorum regl günüm bugün umarım olmam ...

kızlar ya sanki ben hiç aşılama olmadım kendimden beklenmicek performans gayet rahatım ya 1 sene önce olsa stres yapardım demekki alıştım çocuksuzluga sanki hiç olmicakmış gibi geliyo bana sizede öyle oluyomu ..

al benden de o kadar canım yaa, test günü yaklaştıkça umutsuzluğa kapılmaya başladım. ilk günlerde daha bi umutluydum sanki :85: ilk zamanlardaki bütün belirtiler de hop diye gidiverdi, bi enerji geldi üstüme.. halbuki hamile kalınca yorgun olunuyordu, hep uyumak istiyordu insan.. pööffff

zaten bebiş en umutsuz oldugun anda gelirmiş bakalım ya Allahım yüzümüze baksın çok dua edelimde gelsinler artık... çok pis anne olasım var

zaten bebiş en umutsuz oldugun anda gelirmiş bakalım ya Allahım yüzümüze baksın çok dua edelimde gelsinler artık... çok pis anne olasım var

2. aşılamayı yaptırmış biri olarak bende de durum aynı:) hiç bir belirti olmamasının yanı sıra olmadığını çoktan kabullenmiş durumdayım regli belirtilerim başlamış gibi geliyo 5 gün var ama bel ağrım ara ara başladı.En büyük umudum akıntıydı o da hiç mi olmaz yaa:):) topic biraz daha bebe müjdesi beklicek benden

canım ya belirti olarak akıntımı olır yoksa kuru mu olur herkez farklı bişey söylüyo bence herkezde aynı belirtiler olmaz ...

valla canım aklıma geldikçe herkes için de dua ediyorum zaten hatta bu ay olursa adak bile adadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…