Günaydın İden'cim,
Nasılsın?
Babam buguün test sonuçlarımı almış
TSH 2,08
FSH 6,9
LH 6,71
ESTR 49,7
PROG. 30,73 ÇIKMIŞ DAHA bakamadım ama sanki biraz yükselmiş bazı değerlerimgibi geldi
prolaktınmı adı progeston mu babam tam söyleyemedi ismini sanırım
hasta oldum ya 4 gunu yaptırdım
canım bu prolaktinse birz yüksek bulabilirler.. muhtemelende prolaktin.. progesteron adetin 21. günü bakılıyo çünkü.. bi doktora sor sen
Evet süt hormonu idi galiba
öncedende biraz yüksekti normal bir sakıncası yok demişti.
Evet süt hormonu idi galiba
öncedende biraz yüksekti normal bir sakıncası yok demişti.
günaydın herkese,
iden maşşallahın var 2. yetiştin sen bu azimle nasıl sonuç almadın bilmiyom valla:):) umudumsun ne diyim üzülünce diyorum bak idene hizaya gel:)
Slm kizlar asilama masasindan canli yaziyorum10 dk once asilamam yapildi benim akilaiz yumurta catlamamis henuz gonderdiler askerleri insallah basarirlar. Kalkinca bi catlatma ignesi daha olucam. Neyse ki kocam yanimda bu kez bol bol calisirim dua edin bana
canım hadi hayırlı olsun ama sana tavsiyem aşılaman olcak tüb bebegi şimdiden düşünme derim dur daa...leenn bu ne kimseler uğramaz olmuş topiğe küstüm haa alcam elime oklavayı....
sabah gittim doktora kızlar.. bir yumurta var 18e 11 onuda toplayıp ikiye bölüyolar 14,5 mm yumurta boyutu diyolar :S yarın tekrar gitcem p.tesi aşılamam olcak yine :S bende senin gibi klomen içsemmi diye düşünmüyo değilim
Ammmaa ne öğrendim tüp bebek raporu için 3 değil iki aşılama yeterliymiş
canım sonuçların güzel görünüyo hadi hayırlısı.:))Günaydın İden'cim,
Nasılsın?
Babam buguün test sonuçlarımı almış
TSH 2,08
FSH 6,9
LH 6,71
ESTR 49,7
PROG. 30,73 ÇIKMIŞ DAHA bakamadım ama sanki biraz yükselmiş bazı değerlerimgibi geldi
Slm kizlar asilama masasindan canli yaziyorum10 dk once asilamam yapildi benim akilaiz yumurta catlamamis henuz gonderdiler askerleri insallah basarirlar. Kalkinca bi catlatma ignesi daha olucam. Neyse ki kocam yanimda bu kez bol bol calisirim dua edin bana
kızlar ya sanki ben hiç aşılama olmadım kendimden beklenmicek performans gayet rahatım ya 1 sene önce olsa stres yapardım demekki alıştım çocuksuzluga sanki hiç olmicakmış gibi geliyo bana sizede öyle oluyomu ..
al benden de o kadar canım yaa, test günü yaklaştıkça umutsuzluğa kapılmaya başladım. ilk günlerde daha bi umutluydum sanki :85: ilk zamanlardaki bütün belirtiler de hop diye gidiverdi, bi enerji geldi üstüme.. halbuki hamile kalınca yorgun olunuyordu, hep uyumak istiyordu insan.. pööffff
zaten bebiş en umutsuz oldugun anda gelirmiş bakalım ya Allahım yüzümüze baksın çok dua edelimde gelsinler artık... çok pis anne olasım var
2. aşılamayı yaptırmış biri olarak bende de durum aynı:) hiç bir belirti olmamasının yanı sıra olmadığını çoktan kabullenmiş durumdayım regli belirtilerim başlamış gibi geliyo 5 gün var ama bel ağrım ara ara başladı.En büyük umudum akıntıydı o da hiç mi olmaz yaa:):) topic biraz daha bebe müjdesi beklicek benden
zaten bebiş en umutsuz oldugun anda gelirmiş bakalım ya Allahım yüzümüze baksın çok dua edelimde gelsinler artık... çok pis anne olasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?