- 25 Ağustos 2012
- 69
- 31
- 98
leenn bu ne kimseler uğramaz olmuş topiğe küstüm haa alcam elime oklavayı....
sabah gittim doktora kızlar.. bir yumurta var 18e 11 onuda toplayıp ikiye bölüyolar 14,5 mm yumurta boyutu diyolar :S yarın tekrar gitcem p.tesi aşılamam olcak yine :S bende senin gibi klomen içsemmi diye düşünmüyo değilim
Ammmaa ne öğrendim tüp bebek raporu için 3 değil iki aşılama yeterliymiş
slm kızlar nasılsınız bi sorum olcak size ben pazrtesi aşılama oldum bugün 4. günüm ama sol kasığımda bir ağrı var çok keskin bir ağrı değil değişik hafiften bi ağrı aşılama sonrası böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba?
canım ya belirti olarak akıntımı olır yoksa kuru mu olur herkez farklı bişey söylüyo bence herkezde aynı belirtiler olmaz ...
slm kızlar nasılsınız bi sorum olcak size ben pazrtesi aşılama oldum bugün 4. günüm ama sol kasığımda bir ağrı var çok keskin bir ağrı değil değişik hafiften bi ağrı aşılama sonrası böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba?
kızlar merhaba.aşılamamın 7.günü aşırı derede göğüslerim şişti ve arada birde ateş basıyor sizede böle bişey oldumu? :26::26::26::26:
benim de ilk günler kasıklarımda sancı oluyordu, daha çok sağ kasığımda ama ara ara da sol kasığımda. zaman ilerledikçe hafiflemeye ve geçmeye başladı. iğnelerin etkisi devam etmiş olabilir diye yorumladım çünkü iğne yapılırken daha fazla sancım vardı
Oooo kuzum senin büyümüş günü bile belli olmuş)Ya valla sorma incir falan fayda etmedi bana klomen lazım hahaha )
Yaaaa ozaman süper dilerim gerek kalmaz bu ay gelecek bebişlerimiz ama 2 aşılamaya rapor iyiymiş ya bende dün araştırma yaptım eğer olmazsa diye ki olacak biliyorum ama işteTüp için latif küpelioğluna gidebilirim ekibi gayet iyi hastaneden zaten memnunum...
Bugündr geç geldiiimm ama uyumadımmm)sabahtan beri ütü yaptım )
kızlar merhaba.aşılamamın 7.günü aşırı derede göğüslerim şişti ve arada birde ateş basıyor sizede böle bişey oldumu? :26::26::26::26:
Oooo kuzum senin büyümüş günü bile belli olmuş)Ya valla sorma incir falan fayda etmedi bana klomen lazım hahaha )
Yaaaa ozaman süper dilerim gerek kalmaz bu ay gelecek bebişlerimiz ama 2 aşılamaya rapor iyiymiş ya bende dün araştırma yaptım eğer olmazsa diye ki olacak biliyorum ama işteTüp için latif küpelioğluna gidebilirim ekibi gayet iyi hastaneden zaten memnunum...
Bugündr geç geldiiimm ama uyumadımmm)sabahtan beri ütü yaptım )
benim göğüsler adete yakın şişti ama ateş basması yeni durmaya başladı gece uyandırıyodu beni soğuk sular serpip camın altına geçtim serinleyene kadar ...
ağrı ilaçların yada yumurtlamanın etkisi olabiliyor en az bir hafta geçmeden belirti arama bence sonra hayal kırıklığı oluyor
benim de aşılamanın ilk günlerinde aşırı derece şiş olan göğüslerim son günlerde iniverdi birdenneden bende tüm belirtiler terse döndü yaaaa
bide daha küçücük kız 14,5 nedir ki millet 20 lerle yaptırıyo aşılama benimki yine 16-18 ancaaa....
bende raporu çıkarıyım sonra bakcam artık neresi uygun olursa...
canım o havanın sıcaklığındandır benim herifte öyle :)
belirti aramak için çok erken olduğunu biliyorum cnm ama normal bi durummu olabiliyor mu diye merak ettim ben
cevabın için teşekkürler cnm senin test günün ne zaman inş güzel sonuçlar alırız ya beklemek çok sıkcı
hee o zaman ondan hepimizde var hatta ben aşılama yaptırmadığım aylarda bile oluyodu bazen iğne batması bazen de sancı gibi korkma canım kötü bişey olmaz Allahın izniyle.yumurtlama belirtisi yada onun gibi bişey :):)
evet canım son 5 gün kaldı teste ve zaman yaklaştıkça stresim artıyor. benim test tarihim 2 temmuz, seninki ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?