cnm senin aşılamanın kaçıncı günü
bugün 7. gün canım
benim 20 de oldu.aynı gün olmuşuz.inş.hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.sana drun nezaman test yaptır dedi
O ütüdem bizde de bol bol varama yapacak adam yok
bide daha küçücük kız 14,5 nedir ki millet 20 lerle yaptırıyo aşılama benimki yine 16-18 ancaaa....
bende raporu çıkarıyım sonra bakcam artık neresi uygun olursa...
canım o havanın sıcaklığındandır benim herifte öyle :)
bana 2 temmuzda test yaptır dediler, sana hangi gün dediler?
Getir kuzum seninkileride yapayım hahah)
Evet canım öyle valla benim klomenle 19 oluyordu ama iğne ile ilkinde 16 oldu sanırım kendi kendine çatladı ya tam anlamadım ne oldu:S
Hahahayyy koptummm delü benim herifte diyo ya ahahha
Test gününü bekleyen hanımlaaaarr;
Kendinizi dinlemeyi bırakınnn farkında olmadan stres hormonlarınızı hoplatıyorsunuz bu da gebeliğe engel oluyorrBana kızmayın ne olur ama dinlemeyin kendinizi...
Göğuslerde şişlik,kasık ağrısı,ateş basması hatta bolca akıntı...Dinlemeyin kendinizi nolur unutun azcık rahat olun kii bebeğiniz sıkıca tutunsuzn size...
Getir kuzum seninkileride yapayım hahah)
Evet canım öyle valla benim klomenle 19 oluyordu ama iğne ile ilkinde 16 oldu sanırım kendi kendine çatladı ya tam anlamadım ne oldu:S
Hahahayyy koptummm delü benim herifte diyo ya ahahha
Test gününü bekleyen hanımlaaaarr;
Kendinizi dinlemeyi bırakınnn farkında olmadan stres hormonlarınızı hoplatıyorsunuz bu da gebeliğe engel oluyorrBana kızmayın ne olur ama dinlemeyin kendinizi...
Göğuslerde şişlik,kasık ağrısı,ateş basması hatta bolca akıntı...Dinlemeyin kendinizi nolur unutun azcık rahat olun kii bebeğiniz sıkıca tutunsuzn size...
Ahhh kuzum ben bilmiyorum valla bu yumurtaların nazı kime
kız kendini dinlemem tamamda bu tüp bebeği tutan hatunlar tüp bebeği yaptırıyoda hiç mi düşünmüyor da tutuyobi çelişki var burda
Tabiiki de canım orası öyle rabbim nezaman ol derse ozaman olacak..cnm tabiki streste etkilidir ama.ben çok düşündüğümdede olmadı.aman boşver deyip takmadığımdada olmadı.bence bi vakti saati var.işte ozamana kadar bizde elimizden geleni yapıcaz.rabbim nezaman ol derse ozaman olcak.yani nice insanlar var aynı bizim gibi sürekli düşünüp hamile kalan. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.
Ahhh kuzum ben bilmiyorum valla bu yumurtaların nazı kime
kız kendini dinlemem tamamda bu tüp bebeği tutan hatunlar tüp bebeği yaptırıyoda hiç mi düşünmüyor da tutuyobi çelişki var burda
slm kızlar pek giremiyorum misafirlerim var.. beni tekrar ekleyin zira 3. asılamamın 4.günü bügün hadi hayırlı haber vercem size inş. ve inş sizden de duymak dilegiylebeni de ekleyin:))) 17 haziran 1 temmuz
slm kızlar pek giremiyorum misafirlerim var.. beni tekrar ekleyin zira 3. asılamamın 4.günü bügün hadi hayırlı haber vercem size inş. ve inş sizden de duymak dilegiyle
kızlar benide ekleyin dün yapıldı aşılamam bana jel vermedi bu arada jel ne işe yarıyor
Canım jel progesteron içeriyor hapını veya iğnesinide veriyorlar bazen veya kimine hiiç vermeyebiliyorlarda anlamıs değilim eğer gebelik oluşursa kolay tutunmasını sağlıyormuş ama rahim durumuna göre gerek görmeniş olabilir doktorun illaki verilecek diye birşey yok anladığım kadarı ile...
Buarada haydi hayırlı olsun canım inş gelsin bebeğin hamiş hamiş gez topikte)
bende bu ay aşılama olanlardanım ve şimdi sonuç bekliyorum inşş rabbim nasip etmiştir
20 mm olgun yumurtam vardı cumartesi akşam çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabah da eşim sperm verdi 10.30 aşılamam oldu sabah öğle akşam progestan kullanıyorum bana çok uyku halsizlik yapıyo leyla gibi geziyorum resmenama işte bebiş uğruna her şeye değer katlanıyoruz da tedavinin en çekilmez kısmı da da sürekli vajinal ultason ve iğneler
ama nedense bu ay hiç aşılama olmamış gibiyim çok rahatım hiç takmıyorum bile olursa olur olmazsa herşey Allahtan veceke olursa zaten veriyo nasip ediyo bi şekilde sürekli düşünüp hasta olmaya gerek yok diye düşünüyorum şu ana kadar göğüslerim feci ağrıyo ve sızlıyor muhtemelen iğnelerin etkisidir
test günüm temmuz 7
mrb canım hayırlısıyla bebiş haberleri alırız inş. valla benimde dün oldu aşılamam göğüslerimin ucu felaket acıyor iğnelerden herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?