Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O ütüdem bizde de bol bol var ama yapacak adam yok

Getir kuzum seninkileride yapayım hahah)
Evet canım öyle valla benim klomenle 19 oluyordu ama iğne ile ilkinde 16 oldu sanırım kendi kendine çatladı ya tam anlamadım ne oldu:S
Hahahayyy koptummm delü benim herifte diyo ya ahahha

Test gününü bekleyen hanımlaaaarr;
Kendinizi dinlemeyi bırakınnn farkında olmadan stres hormonlarınızı hoplatıyorsunuz bu da gebeliğe engel oluyorrBana kızmayın ne olur ama dinlemeyin kendinizi...
Göğuslerde şişlik,kasık ağrısı,ateş basması hatta bolca akıntı...Dinlemeyin kendinizi nolur unutun azcık rahat olun kii bebeğiniz sıkıca tutunsuzn size...

cnm tabiki streste etkilidir ama.ben çok düşündüğümdede olmadı.aman boşver deyip takmadığımdada olmadı.bence bi vakti saati var.işte ozamana kadar bizde elimizden geleni yapıcaz.rabbim nezaman ol derse ozaman olcak.yani nice insanlar var aynı bizim gibi sürekli düşünüp hamile kalan. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.

Ahhh kuzum ben bilmiyorum valla bu yumurtaların nazı kime

kız kendini dinlemem tamamda bu tüp bebeği tutan hatunlar tüp bebeği yaptırıyoda hiç mi düşünmüyor da tutuyo bi çelişki var burda

kız kendini dinlemem tamamda bu tüp bebeği tutan hatunlar tüp bebeği yaptırıyoda hiç mi düşünmüyor da tutuyo bi çelişki var burda

Cnm insan ister istemez dusunuyor alakasi yok bende cok takardim ama nasipmis iste

Tabiiki de canım orası öyle rabbim nezaman ol derse ozaman olacak..

Canım ben hiiiç düşünmeyelim demiyoruum zaten orası mümkün değil ama sürekli kendini dinlemek olumsuz etkiliyor ben doktorumun ve nette okuduğum makalelerden yola çıkarak söyledim... Yani düşünmek farklı surekli kendini dinleyip kurmak farklı...

kızlar taksammı takmasammı bilemedim ama bugünden beri ara ara göğsümün ucu sızlamayı geçti zonkluyo artık belirtiden saysammı saymasammı :) yarını mı beklesem belirtiden saymak için:)

sibelin dediğini anlıyorum belirti olmuş gibi kabul edip kabullenmekten bahsediyo çok da haklı.napalım bugünler başka türlü geçmez günlük hayatta farketmediğimiz şeyleri büyütüp büyütüp anlatcazki konuşcak şeyler çıksın dimi beaaaa:):)

slm kızlar pek giremiyorum misafirlerim var.. beni tekrar ekleyin zira 3. asılamamın 4.günü bügün hadi hayırlı haber vercem size inş. ve inş sizden de duymak dilegiyle

Yaaa canım haydi hayırlısı olsun ne ara yaptirdin yahu maşallahinş canımmmm bu aydan umutluyuz negatif enerjiye yer yookk bu seferr)

Son düzenleme:
kızlar benide ekleyin dün yapıldı aşılamam bana jel vermedi bu arada jel ne işe yarıyor

Canım jel progesteron içeriyor hapını veya iğnesinide veriyorlar bazen veya kimine hiiç vermeyebiliyorlarda anlamıs değilim eğer gebelik oluşursa kolay tutunmasını sağlıyormuş ama rahim durumuna göre gerek görmeniş olabilir doktorun illaki verilecek diye birşey yok anladığım kadarı ile...
Buarada haydi hayırlı olsun canım inş gelsin bebeğin hamiş hamiş gez topikte)

amin canım çok saol allah hepimize anne olmayı nasip etsin banada hapta vermedi ama bi bildiği vardır herhalde

bende bu ay aşılama olanlardanım ve şimdi sonuç bekliyorum inşş rabbim nasip etmiştir
20 mm olgun yumurtam vardı cumartesi akşam çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabah da eşim sperm verdi 10.30 aşılamam oldu sabah öğle akşam progestan kullanıyorum bana çok uyku halsizlik yapıyo leyla gibi geziyorum resmen ama işte bebiş uğruna her şeye değer katlanıyoruz da tedavinin en çekilmez kısmı da da sürekli vajinal ultason ve iğneler

ama nedense bu ay hiç aşılama olmamış gibiyim çok rahatım hiç takmıyorum bile olursa olur olmazsa herşey Allahtan veceke olursa zaten veriyo nasip ediyo bi şekilde sürekli düşünüp hasta olmaya gerek yok diye düşünüyorum şu ana kadar göğüslerim feci ağrıyo ve sızlıyor muhtemelen iğnelerin etkisidir

test günüm temmuz 7

mrb canım hayırlısıyla bebiş haberleri alırız inş. valla benimde dün oldu aşılamam göğüslerimin ucu felaket acıyor iğnelerden herhalde

mrb canım hayırlısıyla bebiş haberleri alırız inş. valla benimde dün oldu aşılamam göğüslerimin ucu felaket acıyor iğnelerden herhalde

senin de hayırlı uğurlu olsun bebeğim aşılamam inşş pozitifi görmek nasip olur allahım kimseyi evlatsız bırakmaz bende iğnelerin etkisine yoruyorum ağrıyı ben menogon kullandım inş faydası olmuştur

bi umut işte bekliyoruz....:26:

Kızlar yeni aşılama yaptıranlar hayırlı olsun inşallah yüzünüzü güldürsün güzel Allahım.... Ben regl olmadım ama bugün aşılamanın 14. günüydü ve kan testi yaptırdım malesef 1.20 çıktı yani negatif bir sonraki sefere kaldı anlayacağınız...

inş bir dahaki sefere canım.daha zamanı bu ay değilmiş demekki.benimde bugün klomenin son günü yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…