Vardır canım gerek görmedi demekki zaten şart değilmiş ki...amin canım çok saol allah hepimize anne olmayı nasip etsin banada hapta vermedi ama bi bildiği vardır herhalde
bende bu ay aşılama olanlardanım ve şimdi sonuç bekliyorum inşş rabbim nasip etmiştir
20 mm olgun yumurtam vardı cumartesi akşam çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabah da eşim sperm verdi 10.30 aşılamam oldu sabah öğle akşam progestan kullanıyorum bana çok uyku halsizlik yapıyo leyla gibi geziyorum resmenama işte bebiş uğruna her şeye değer katlanıyoruz da tedavinin en çekilmez kısmı da da sürekli vajinal ultason ve iğneler
ama nedense bu ay hiç aşılama olmamış gibiyim çok rahatım hiç takmıyorum bile olursa olur olmazsa herşey Allahtan veceke olursa zaten veriyo nasip ediyo bi şekilde sürekli düşünüp hasta olmaya gerek yok diye düşünüyorum şu ana kadar göğüslerim feci ağrıyo ve sızlıyor muhtemelen iğnelerin etkisidir
test günüm temmuz 7
kızlar ayın 30u test tarihim.. ama tarih yaklaştıkça var olan belirtiler de kaybolmaya başladı.. aranızda belirtisiz hamile kalan var mı:))) ya ben de artık hamile kalmak istiyorum..
hoşgeldin kuzum...
bende doktordan geldim şimdi.. 16 mm olmuş nazlı yumurtam.. yarın akşam 11 de iğnemi vurcam p.tesi 11 de aşılamam olcak kısmetse... sizden haberler nasıl??
haklısın canım benim bende o yüzden hiç kendimi ümitlendirmiyorum bile...Vardır canım gerek görmedi demekki zaten şart değilmiş ki...
Canım hayırlı olsunn inş gelsin bebeğinGöğüs ağrısı,kasık ağrısı hatta ateş basması progesteron hormonunun yan etkileri oluyor çoğunlukla zaten içinde de yazıyor ayrıca dediğin gibi igneler allak bullak ediyor rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inş...
Yaa o vajinal ultrasondan bana fenalık geldi artık hele adetin 2 günü gittiğimde okadar kötü oluyorum ki anlayamam(Tam 1 yıldır hic aralıksız her ay off :S öncesi de var tabi ama ara ara gidiyordum ozamanlar...
hayırlı cumalar hepinize ama kimsecikler yok:)2. aşılamaların yapılmasını bekliyosunuz galiba:):)
Ohohhh maşallahh)Haydi hayırlısı canım kaçıncı günündü peki bugün?Benimde yarın kontrol inş azcuk büyümüştür benim nazlı yumurtamda
Ne nazlı kuzum bizimkiler ya ..
hayırlı cumalar hepinize ama kimsecikler yok:)2. aşılamaların yapılmasını bekliyosunuz galiba:):)
ben hastalandım..
ben hastalandım..
Kızlar yeni aşılama yaptıranlar hayırlı olsun inşallah yüzünüzü güldürsün güzel Allahım.... Ben regl olmadım ama bugün aşılamanın 14. günüydü ve kan testi yaptırdım malesef 1.20 çıktı yani negatif bir sonraki sefere kaldı anlayacağınız...
ben hastalandım..
ya niye herkez benden bebek bekliyo stres oluyorum ya milleti oyalamaktan yoruldum artıkgerçekten ne anlayışşız insanlar var ya ben kimseye sormuyorum niye bebegin olmuyo diye ama maşallah annemin komşusu bile benden bebek bekliyo yaa(
sizede böyle oluyomu kızlar tek benim yakınımdakilermi tuhaf anlamadım(
ya niye herkez benden bebek bekliyo stres oluyorum ya milleti oyalamaktan yoruldum artıkgerçekten ne anlayışşız insanlar var ya ben kimseye sormuyorum niye bebegin olmuyo diye ama maşallah annemin komşusu bile benden bebek bekliyo yaa(
sizede böyle oluyomu kızlar tek benim yakınımdakilermi tuhaf anlamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?